Benim jeton bugün köşeli canım, balonlar çok güzelNasıl balon olduğunu atmamışım da fotoğrafını atıp tekrar etiketledim seni canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim jeton bugün köşeli canım, balonlar çok güzelNasıl balon olduğunu atmamışım da fotoğrafını atıp tekrar etiketledim seni canım![]()
Hahah yok kız est. Kafalar dalgın hepimizinBenim jeton bugün köşeli canım, balonlar çok güzelay hadi bakalım merakla bekliyoruz canım
![]()
ayyy ashley de taa akşam yazacak çatlatın biziAy bi rahatlayalım .. yarın doktor kontrolünden sonra arkadaşım kahvaltıya çağırdı . Yolda size de yazarım bence . Ya da heyecan yapın diye akşama beklerim belki![]()
Eyvah bizim kv leri arattıracak güçte bi kv yetişiyor. KaçııınBen yeni taktiklerde geliştireyim şimdiden ooo bu öncekilere benzemiyor desinler![]()
Yaaa keşke burda da cinsiyete göre balon parlatabiliyor olsak . Hani twittrda d.günlerinde balonlar çıkıyor ya sayfamızda. O gibiayyy ashley de taa akşam yazacak çatlatın bizi
İşte gitsin şükür etsin benim gibi eltisi var hiç ona yukardan aşağıya bakmadım..aman dedim çocuk zaten valla bu cocuğun sinsiliyen kimse yetemez..ben onun ismini evde sinsirella koydumBenden de 15 yaş küçük eltim olsa şuan evinde TRT çocuk izliyor olurdukalkk kız az iş öğren
![]()
ay oğlum olsa ve bana çok düşkün olsa asla eşine öyle yansıtmasını istemem ana kuzusu gibiEyvah bizim kv leri arattıracak güçte bi kv yetişiyor. Kaçııın![]()
Eşim bana diyor ki oğlumuz olursa senin kv liğini düşünmek bile istemiyorumay oğlum olsa ve bana çok düşkün olsa asla eşine öyle yansıtmasını istemem ana kuzusu gibiZaten bu zamanda bile çocuk evlendirmek zor bi 30 sene sonra evlendiremeyiz de kız böyle giderse.
Ne diyosunn o bu yaşta böyleyse ilerde neler yapar sen yılanın başını küçükken ez bacımİşte gitsin şükür etsin benim gibi eltisi var hiç ona yukardan aşağıya bakmadım..aman dedim çocuk zaten valla bu cocuğun sinsiliyen kimse yetemez..ben onun ismini evde sinsirella koydum![]()
Az önce arkadaş yazmış rennie ilaç dr tavsiye etmiş ona.bende vardı o ilaç içtim iyi geldi.dr un yazarsa sen de kullanDaha bişey bulamadım buna bulursan fayda eden bişey bana da söyle olunca da midem agzimda hep bi ekşi su çok kötü ejderha gibiyim bazen de![]()
Kızım oluesa da inşallah insan olarak kendni yetiştirebilmiş insanlarla karşılaşırEşim bana diyor ki oğlumuz olursa senin kv liğini düşünmek bile istemiyorum![]()
Hahaha banada diyor bazen Kv anlıyorum artık bende oğlumu sanırım paylaşamam. Diyor ki sende sürekli peşlerine takılır gidersin diyor. Ayyyy oğlum benim oğlum diyorumEşim bana diyor ki oğlumuz olursa senin kv liğini düşünmek bile istemiyorum![]()
Amin canım öylesiyle uğraşmak daha zevkli olur çünkü dimiKızım oluesa da inşallah insan olarak kendni yetiştirebilmiş insanlarla karşılaşır![]()
Ben gelerken dedim zaten neler bekliyor kv kp hepsi çıkıyor bir bir..çocuğu olmuyor diye beni aramadı bile tebrik için bende kötü olmasın diye cinsiyet partisi hiçbir şey yapmadım..ama hep dedim Allah'a onada versin zaten yaşı küçükNe diyosunn o bu yaşta böyleyse ilerde neler yapar sen yılanın başını küçükken ez bacım![]()
Kv lere laf edip biz daha beter olcaz bu bi gerçek zaten de hayırlısı arkadaşlar ne diyelimHahaha banada diyor bazen Kv anlıyorum artık bende oğlumu sanırım paylaşamam. Diyor ki sende sürekli peşlerine takılır gidersin diyor. Ayyyy oğlum benim oğlum diyorum![]()
kız sende milleti doldurma,Ne diyosunn o bu yaşta böyleyse ilerde neler yapar sen yılanın başını küçükken ez bacım![]()
Çok şükür ilk beta HCG nasıl çıkacak ikincisi iki katı artacak mı kalp atışını duyacakmiyim yaşayacak mı diye düşün düşün deliriyordum şimdi cinsiyet bekliyoruz sağlıkla gelsinler inşallah güzellikle büyütelimTabi olumsuz olunca insanın sanki bütün vücudu ağrıyor..şimdi iğne umrumda bile diğil şükür ediyorum
evet valla insanın cshil insanla sohbete bile giresi gelmiyorAmin canım öylesiyle uğraşmak daha zevkli olur çünkü dimi![]()
şuan kaç yasındaBen gelerken dedim zaten neler bekliyor kv kp hepsi çıkıyor bir bir..çocuğu olmuyor diye beni aramadı bile tebrik için bende kötü olmasın diye cinsiyet partisi hiçbir şey yapmadım..ama hep dedim Allah'a onada versin zaten yaşı küçük
Dkdkdkdk ayy ilahi biz. İlahi biiz dkdkdkevet valla insanın cshil insanla sohbete bile giresi gelmiyor![]()