- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
Millette bi 30 sene sonra bize söyler artık böyleeeDkdkdkdk ayy ilahi biz. İlahi biiz dkdkdk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Millette bi 30 sene sonra bize söyler artık böyleeeDkdkdkdk ayy ilahi biz. İlahi biiz dkdkdk
Amin Allah.Aynen öyle hala doktora giderken çok korkuyorumÇok şükür ilk beta HCG nasıl çıkacak ikincisi iki katı artacak mı kalp atışını duyacakmiyim yaşayacak mı diye düşün düşün deliriyordum şimdi cinsiyet bekliyoruz sağlıkla gelsinler inşallah güzellikle büyütelim
21şuan kaç yasında
yaşı küçük evkenmiş zaten hastaneye falan gtmedi mi eşi bi sperm falan verseydi
Şimdide küçük zaten ben 20 yaşında devlet yerinde çalışmaya başladım 12 sene hep çalıştım arkadaşlarım evlendi çocuk yaptı benim umrumda olmadı.Her şey yaptılar olmayınca olmuyor bazen ama ben ona iyi takviyeler teklif etdim kız inanmadı bana dedimki ilk gebeliğim o takviyelerle hamile kaldım elti olduğum için almadı kullanmadı inanmadı ben başka ne ede bilirim..demekki bizim kadar istemiyoryaşı küçük evkenmiş zaten hastaneye falan gtmedi mi eşi bi sperm falan verseydi
o yüzde drğişecek ama daha baya kişinin cinsiyrt yokArkadaşlar gruptaki üyelerin neredeyse %90 ının erkek bebeği olacağını düşünürsek burası 30 sene sonra gelinleri çekiştirme platformuna dönüşck![]()
ay boşver iylik de yapsan yaranılmıyo bazılarınaŞimdide küçük zaten ben 20 yaşında devlet yerinde çalışmaya başladım 12 sene hep çalıştım arkadaşlarım evlendi çocuk yaptı benim umrumda olmadı.Her şey yaptılar olmayınca olmuyor bazen ama ben ona iyi takviyeler teklif etdim kız inanmadı bana dedimki ilk gebeliğim o takviyelerle hamile kaldım elti olduğum için almadı kullanmadı inanmadı ben başka ne ede bilirim..demekki bizim kadar istemiyor
Pazar sabahı evlilik yıldönümünde ne diye geliyor bide akşam çaya gelecekkız zaten dolduruyolarkv bide gündüz geldi oturdu sesimizi çıkarmadık bide çay içn arayınca eşim sinirlrndi. Zaten anneci babacı değl benimki
benci
Yok kız yeni nesil baksana erken evlenmeye başladı evlendikten sonra bizi satmasinlardaay oğlum olsa ve bana çok düşkün olsa asla eşine öyle yansıtmasını istemem ana kuzusu gibiZaten bu zamanda bile çocuk evlendirmek zor bi 30 sene sonra evlendiremeyiz de kız böyle giderse.
Çoktan boş vermişim umursamıyorum bileay boşver iylik de yapsan yaranılmıyo bazılarına
Hahahah kiz dur gelin de gelinler demek bak yüreğime inceeekkkız sende milleti doldurma,allahhh gelinlerine sabır versn
![]()
kpye diyemedn mi ben yal mı yapıyorum diyeYok kız yeni nesil baksana erken evlenmeye başladı evlendikten sonra bizi satmasinlardayemek yaptığımda eşim çok güzel olmuş der kayinpederimde ananın yaptığı bal yal gelir karının yaptığı yal bal gelir der
o hesap eşler tatlı gelince bizi unutmasınlar
![]()
bi oğlun daha olmıcka mı senin ne diyim kızHahahah kiz dur gelin de gelinler demek bak yüreğime inceeekk![]()
İbretlik tespit ayakta alkışliyorumArkadaşlar gruptaki üyelerin neredeyse %90 ının erkek bebeği olacağını düşünürsek burası 30 sene sonra gelinleri çekiştirme platformuna dönüşck![]()
Yok %70 kız dedii ama bak şimdi içime kurt düştü çok salladım bugün ya erkeğe dönersebi oğlun daha olmıcka mı senin ne diyim kız
kız vallahi bide hamileyim hiç düşnmüyolar iyi mi diye ne yesem cıkarttım bugün baş ağrım ayrı bir boyutta geçti zaten reşimde artık gelmeyin dedi yaniPazar sabahı evlilik yıldönümünde ne diye geliyor bide akşam çaya gelecekcinnet
Biz onunla takiliriz hep arada bende ona diyorum aynı lafı kv yemek yaptığındakpye diyemedn mi ben yal mı yapıyorum diyeşaka şaka ama cidden yani yeni nesil eeken evleniyo bende erken evlendim dkdşsğslfl
sen şmdi naneyi yemedin miiiiYok %70 kız dedii ama bak şimdi içime kurt düştü çok salladım bugün ya erkeğe dönerse![]()
Valla nanenin yanında başka biseylerde yedim heraldesen şmdi naneyi yemedin miiii