Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa çen minnoş musun. Ne kadar rahat görünüyor yeriTeyzoslari biz buyudukde geldik. 12+5 sizce cinsiyetini soylemedi tahminde bulunun bakalim
Ayh 15.hafta bitti güne hâlâ bulantıyla başlıyorum canım .13+2 sabah sabah kusarak başladımhalbuki bi ili gündür iyiydim yani
![]()
Bazen karnım daha sert geliyor bazen biraz daha yumuşakYaaa benin çıkmaya başladı artık . Bebek göbüşü çok sert oluyor böyle gergin. Sanki 10 gündür afedersin tuvalete çıkamamışım gibikendi göbeğim yumoş yumoş olurdu
![]()
Aslında ben tatil günü öyle değilim. Geç kalkınca çok bulanmıyor. Ama böyle erken kalkıp kendimi zorluyorum kahvaltıya yoksa bayılacak durumda oluyorumAyh 15.hafta bitti güne hâlâ bulantıyla başlıyorum canım .
Demi guzel pos verdiYaaaa çen minnoş musun. Ne kadar rahat görünüyor yeriben kız diyorum
![]()
Demek sana bir şeyler tokunuyormu acaba..bende sabah ayaklarımın ağrısıyla uyandım bana doktor demişti gebelikten önce varizlerin oluşmaya başlamış13+2 sabah sabah kusarak başladımhalbuki bi ili gündür iyiydim yani
![]()
Aaaaa varis öğretmen hastalığı derlerDemek sana bir şeyler tokunuyormu acaba..bende sabah ayaklarımın ağrısıyla uyandım bana doktor demişti gebelikten önce varizlerin oluşmaya başlamış
Ben de geç kalkınca bulanıyor. Kan şekerim falan düşmüş olarak uyanıyorumAslında ben tatil günü öyle değilim. Geç kalkınca çok bulanmıyor. Ama böyle erken kalkıp kendimi zorluyorum kahvaltıya yoksa bayılacak durumda oluyorum![]()
Ayh bilemedim yaaa benim pantolonlar kapanmamaya başladı amaBazen karnım daha sert geliyor bazen biraz daha yumuşak![]()
O konuda bir bilgim yok malesef günde 7 buçuk saatten fazla çalıştırılamaz diyor kanunlar hamileler için molaları saymıyorlar sabah 8 akşam 5 çalışıyorsanız bir buçuk saat mola hakkınız var bu şekilde 8 saat çalışıyorsaniz yarım saati mola nöbetiniz mesai mi oluyor mesai de yasak işteÖğretmenler haftada bir 8 saat nöbet tutuyor.bu da mı yasak o zaman
Ben çalışarken çok ayakta kaldım çok koşdum ordan kazandım malesef çocuk olduktan sonra doktora gidicem irellemesin ne lazımsa etsin.Aaaaa varis öğretmen hastalığı derlerben de korkarım hep olmaktan. Ay kuzum farklı yemiyorum ki bilmiyorum. Ama yine birkaç gündür yumurta yiyemiyorum. Dün malesef ki etli yemek yedim yemez olaydım kendimi zorladım yemek için sonra çok midem bulandı
Evet kuzum zorlamadığın içindir. Ben sabahları zorlaya zorlaya yiyorum okula gideceğim içinBen çalışarken çok ayakta kaldım çok koşdum ordan kazandım malesef çocuk olduktan sonra doktora gidicem irellemesin ne lazımsa etsin.
Bazen diyorlar gebelikte zorlayın kendinizi yeyin ben zorlamadım belkide ondan kusmadım çok şükür.
Canım benim son muayenemde karından goremedi alttan baktıKızlar siz kontrollerinizde serviks uzunluğunu karından ölçtürüyorsunuz dimi meraktan soruyorum![]()
Kaç çıktı canım benim 37,3 mm çıkmışCanım benim son muayenemde karından goremedi alttan baktı![]()
Mesela ben sabah yumurta yiyemiyorum akşam 6 sonra yiye biliyorum o zaman midem bulanmıyor..Evet kuzum zorlamadığın içindir. Ben sabahları zorlaya zorlaya yiyorum okula gideceğim için
Ben akşam etli yemek yedim yemez olaydım çok kötü oldum. Midem çok bulandı. Et kıyma tavuk balık yumurta süt hiçbirini istemiyorumMesela ben sabah yumurta yiyemiyorum akşam 6 sonra yiye biliyorum o zaman midem bulanmıyor..
Sende ben gibisin inşallah bir sorun olmaz hiç doğru düzgün beslenmiyorumBen akşam etli yemek yedim yemez olaydım çok kötü oldum. Midem çok bulandı. Et kıyma tavuk balık yumurta süt hiçbirini istemiyorum
Ben de öyle. Ama çiğ badem fındık yiyorum zorluyorum. Bir de meyve yiyorum. Salata ve yoğurt da giyebiliyorum sağlıklı olarakSende ben gibisin inşallah bir sorun olmaz hiç doğru düzgün beslenmiyorum
Evet canım karındanKızlar siz kontrollerinizde serviks uzunluğunu karından ölçtürüyorsunuz dimi meraktan soruyorum![]()