Offf kuzum yaOkuma en güzeli ben çok fazla okudum stresten başka bir şey diğil keşki okumasaydım diyorum benimde doktorum zararlı dedi..bende zor bekliyorum doktorum izinli ondan benim gitmeyime çok var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf kuzum yaOkuma en güzeli ben çok fazla okudum stresten başka bir şey diğil keşki okumasaydım diyorum benimde doktorum zararlı dedi..bende zor bekliyorum doktorum izinli ondan benim gitmeyime çok var
Bir de ben şimdiye kadar 5 kez falan girdim. Ama hep doktor çağırdı başta boş sanıldığı için haftaya gel haftaya gel diye. Dün bu doktor diyor ki ben akrabalarıma toplam 5 kez yaptım ultrason. Yurt dışında bile böyleBen en son 9 da gittim 11 de gel dedi, ultrasonun da herhangi bir zarari yok sadece ses dalgasi dedi doktor
Sen birde beni görsen zaten hep uzanıklıyım Allah'tan pazar kardeşim ailesiyle geliyor 3 senedi görmüyorum o zamana kadar diyorum kafam karışır.Yoksa var ya bir tek aklımda çocuk nasıl diye acaba büyüdümü kalbi vuruyomuOfff kuzum yaböyle nasıl geçecek bu hamilelik yani vallahi sinir stres oluyorum. Hiç kolay geçmiyor yani. Konuşuyorum bebekle sen üzülme annecim annen üzülmüyor diye
![]()
Ben de 7 de gitmistim 9 da gel dedi sonra 11 de, ondan sonra ayda 1 olacak sanirimOf ya o kadar söyledi ki eşim taktı şimdi buna. Ben de 7 de girmiş oldum 11-12 gibi ikili rest için gel dedi
Bna çok gerekli gbi gelmediNeden para tuzağı olsun? Hamile iken bu hastalıkların geçirilmesi tehlikeli. Tabi ki bakılması gerekiyor.
Bence bosa kendinizi strese sokmayin googleda bile ses dalgasi bebege hicbir zarari yok diyo muhtemelen merakli oldugumuz ve surekli gormek istedigimiz icin doktor bunu diyo, ayrica riskli gebelikte daha cok kez ultrason yapiliyo bebege zarari olsa o da yapilmazdiBir de ben şimdiye kadar 5 kez falan girdim. Ama hep doktor çağırdı başta boş sanıldığı için haftaya gel haftaya gel diye. Dün bu doktor diyor ki ben akrabalarıma toplam 5 kez yaptım ultrason. Yurt dışında bile böyle
Bnide ekimin ilk haftası tetenosa çağırdı cnmKızlar beni sağlık ocağım aradı. Gebelik oluşmuş tebrik ederim diye. Kaydımı oluşturdu. 18.haftada tetanoz aşınız ve muayeniz olacak dedi
Cnm sen 2 günde 1de gitsen doktora onun kalbi duracagı varsa, duruyorKızlar benim doktorum sık ultrason zararlı diye tembihledi. Çokça. Eşim de panik oldu. Dedi ki down sendromu, hiperaktivite vs hastalık yapabilir. Ama şimdi şubat grubunda okudum 9.haftada bebeğin kalbi durmuşben 11-12ye kadar gitmim diyordum ama panik oldum
nolcak böyle?
Ben de böyleyim kuzumSen birde beni görsen zaten hep uzanıklıyım Allah'tan pazar kardeşim ailesiyle geliyor 3 senedi görmüyorum o zamana kadar diyorum kafam karışır.Yoksa var ya bir tek aklımda çocuk nasıl diye acaba büyüdümü kalbi vuruyomu
Beni zaten başta onlar sürekli çağırdı. Bu doktor değildi ama diğerleri çağırdı haftaya gel haftaya gel diyeBence bosa kendinizi strese sokmayin googleda bile ses dalgasi bebege hicbir zarari yok diyo muhtemelen merakli oldugumuz ve surekli gormek istedigimiz icin doktor bunu diyo, ayrica riskli gebelikte daha cok kez ultrason yapiliyo bebege zarari olsa o da yapilmazdi![]()
Haklısın kuzum haklısın da işte elimden birşey gelmiyor endişem çokCnm sen 2 günde 1de gitsen doktora onun kalbi duracagı varsa, duruyor
Bunu engelleyemeyiz maalesef
Dua, etmkten başka çaremiz yok
Rabbi hebli mines salihin![]()
Cok merak ediyosanz gidin bence, ben dayanamayip acile bile gitmistim iyi mi diyeBeni zaten başta onlar sürekli çağırdı. Bu doktor değildi ama diğerleri çağırdı haftaya gel haftaya gel diye
Ben gittim daha dünCok merak ediyosanz gidin bence, ben dayanamayip acile bile gitmistim iyi mi diyesimdi biraz rahatladim cok sukur persembe 11+2 de gorucem
Ben gittim daha dündoktor çok kızdı ama
![]()
Dedim ya o grupta okuyunca yine geldiler banae tamam gormussun iste o zaman azcik sabret hakli doktor da
![]()
Canım ben riski gebelik diye 5. Haftadan iyibaren her haftada bir kez gidiyorum kanama olduğu zamanlar 2 gün arayla bile gittiğim oldu 3 hafta da bir çok kez vajinal ultrasona girdim herhangi bir sorun olduğunu sanmıyorum bu zamana kadar ki tüm gebeliklerimde sürekli riskli gebelik olduğu için ultrasona giriyordumBeni zaten başta onlar sürekli çağırdı. Bu doktor değildi ama diğerleri çağırdı haftaya gel haftaya gel diye
Canım doktoruna danışıp serum taktırabilirsin hem kustuğun için şovu kaybı oluşuyor su içmiyorsan sıvı takviyesi de almış olursunMerhaba arkadaşlar iyi geceler şuan 7+3 deyim çok şiddetli bulantı ve kusma yaşıyorum doktorum prilam verdi fakat bende etki etmedi aranızda benim gibi olup kusma problemine çözüm bulabilen var mı acaba? Varsa lütfen yazın![]()
Ben de her hafta girdim sayılır kuzumCanım ben riski gebelik diye 5. Haftadan iyibaren her haftada bir kez gidiyorum kanama olduğu zamanlar 2 gün arayla bile gittiğim oldu 3 hafta da bir çok kez vajinal ultrasona girdim herhangi bir sorun olduğunu sanmıyorum bu zamana kadar ki tüm gebeliklerimde sürekli riskli gebelik olduğu için ultrasona giriyordum![]()
Canım serum taktırıyorum sonra tekrar aynı şeyler oluyor bilmiyorum nasıl geçecekCanım doktoruna danışıp serum taktırabilirsin hem kustuğun için şovu kaybı oluşuyor su içmiyorsan sıvı takviyesi de almış olursun![]()