Beni hiçbir doktor rahatlatamaz daİnşallah canım. Doktor gerçekten çok önemli. Benimki biraz rahat bir karakterde umursamaz gibi ama o hali beni de rahatlatıyor yanına gidince. Ha bikaç gün sonra yine başlıyor benim kuruntular ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni hiçbir doktor rahatlatamaz daİnşallah canım. Doktor gerçekten çok önemli. Benimki biraz rahat bir karakterde umursamaz gibi ama o hali beni de rahatlatıyor yanına gidince. Ha bikaç gün sonra yine başlıyor benim kuruntular ama
Çok zor kalktım bugün kuzum. Bir de eskiden öğlene kadar yemezdim şimdi sıkıyorsa yemeMagnezyumdan önce bende öyleydim sabah 5-6 da gözümü açardım bütün gün uyuyamazdım magnezyum içiyorum akşam 11 gibi yatıp sabah 10-11 kalkıyorum şimdi yıllık izin bitti yarın sabah işe nasıl kalkıcam bilmiyorummagnezyum bence iyi gelecektir size de
Gündüz de mi uyuyamıyorsun kuzum? Koltukta falan? Yatsam her daim uyurum ben galiba o biçimAy inşallah ya şöyle 10 saat deliksiz uyumak istiyorum:) . Çalışırken gerçekten zor olmalı hamilelik ben çalışmıyorum. Ama çalışırken dikkat bebekten de uzaklaşıyor ya beden ve beyin rahatlıyordur. Bebekle ilgili endişe azalır. Çalışmanın da o tarafı çok güzel.
İnşallah gönlündeki doktoru bulursunBeni hiçbir doktor rahatlatamaz daben her daim ulaşayım o yeter bana
Kuzum çok da yakın mesafe değil aslında hamile için. Biraz daha hafta ilerleyince gidersin ama rahatçaAa doğru siz gidiyordunuz bende kaç defa samsun a gitmek istedim ama arabaya binince midem çok kötü oluyor gidemiyorum
160km resmen baya mesafe varKuzum çok da yakın mesafe değil aslında hamile için. Biraz daha hafta ilerleyince gidersin ama rahatça![]()
Ben sadece d vitamini ve folik asit. Bakalım gidince değiştirecek miKan sulandırıcı kullanıyor musunuz?
Uykum geliyor ama uyuyamıyorum güzdüz de. Uzanıyorum bekliyorum yok dalamıyorum bi türlü. Uykusuzluk çok sıkıntılıymış hamilelikte.Gündüz de mi uyuyamıyorsun kuzum? Koltukta falan? Yatsam her daim uyurum ben galiba o biçim
Evet kuzum. Ben Samsun’dan görev yaptığım yere geldim 950 km. Ama bir de bana sor nasıl geldim160km resmen baya mesafe var
Bna telefonuna mesaj gelecek dedilerBende 25 inden beri bekliyorum hastanenin uygulamasına düşsün diye düşmedi bir türlü aradım hastaneyi meğersem çıkmış sinir oldum kaç gün oldu bekliyorum . Aramadıysan bi ara istersen sende canım
Evet kuzum ben de çok duydum ama daha ileri haftalarda. Gerçi akşam ben de hiç uyuyamadım sabah zorla kalktımUykum geliyor ama uyuyamıyorum güzdüz de. Uzanıyorum bekliyorum yok dalamıyorum bi türlü. Uykusuzluk çok sıkıntılıymış hamilelikte.
Aramak gerekiyormuş demekki bugün aradılar daha sisteme düşmemiş yarın sabahtan arayıp bilgilendireceğiz dedi doktorun asistanı inşallah her şey normaldirBna telefonuna mesaj gelecek dediler
Evt haklısın yarın arim bi hastaneyi
Bn hergun oksapar iğne kullanıyorumKan sulandırıcı kullanıyor musunuz?
3 ayı hep raporla geçirdim çalışınca çok strese giriyorum 9 saat hep oturuyorum su istediğim gibi içemiyorum geriliyorum uykum geliyor uyuyamıyorum wc desen ayrı bir dert yani 4 gün çalışıp yine rapor alacağım gibi sürekli oturunca rahmim kasılıyor ağrı giriyor zorlanıyorum stres çok yıpratıyorAy inşallah ya şöyle 10 saat deliksiz uyumak istiyorum:) . Çalışırken gerçekten zor olmalı hamilelik ben çalışmıyorum. Ama çalışırken dikkat bebekten de uzaklaşıyor ya beden ve beyin rahatlıyordur. Bebekle ilgili endişe azalır. Çalışmanın da o tarafı çok güzel.
Ben de gördüm bayağı büyümüş. Kolları bacakları oynuyordu. Doktor ittirdi bi ara takla attı sanki :) sizin kaç haftalık:)Bende bugün ikili testi verdim. Burun kemiği ve ense kalınlığı normal doktor sonuç için telefonlaşalim 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Hareketli halini görünce insan 3 hafta nasıl dayanacak görmeden bilmiyorum![]()
Ben bir gün coraspin bir gün oksapar iğne yapıyorum dönüşümlüKan sulandırıcı kullanıyor musunuz?