• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Magnezyumdan önce bende öyleydim sabah 5-6 da gözümü açardım bütün gün uyuyamazdım magnezyum içiyorum akşam 11 gibi yatıp sabah 10-11 kalkıyorum şimdi yıllık izin bitti yarın sabah işe nasıl kalkıcam bilmiyorum 🤣😀 magnezyum bence iyi gelecektir size de
Çok zor kalktım bugün kuzum. Bir de eskiden öğlene kadar yemezdim şimdi sıkıyorsa yeme 😂😂

Ay inşallah ya şöyle 10 saat deliksiz uyumak istiyorum:) . Çalışırken gerçekten zor olmalı hamilelik ben çalışmıyorum. Ama çalışırken dikkat bebekten de uzaklaşıyor ya beden ve beyin rahatlıyordur. Bebekle ilgili endişe azalır. Çalışmanın da o tarafı çok güzel.
Gündüz de mi uyuyamıyorsun kuzum? Koltukta falan? Yatsam her daim uyurum ben galiba o biçim

Şehir için de arabaya binince bile kötü oluyorum ense kalınlığı 11-12 de ölçülüyordu demi

Bende 25 inden beri bekliyorum hastanenin uygulamasına düşsün diye düşmedi bir türlü aradım hastaneyi meğersem çıkmış sinir oldum kaç gün oldu bekliyorum . Aramadıysan bi ara istersen sende canım
Bna telefonuna mesaj gelecek dediler
Evt haklısın yarın arim bi hastaneyi

Ay inşallah ya şöyle 10 saat deliksiz uyumak istiyorum:) . Çalışırken gerçekten zor olmalı hamilelik ben çalışmıyorum. Ama çalışırken dikkat bebekten de uzaklaşıyor ya beden ve beyin rahatlıyordur. Bebekle ilgili endişe azalır. Çalışmanın da o tarafı çok güzel.
3 ayı hep raporla geçirdim çalışınca çok strese giriyorum 9 saat hep oturuyorum su istediğim gibi içemiyorum geriliyorum uykum geliyor uyuyamıyorum wc desen ayrı bir dert yani 4 gün çalışıp yine rapor alacağım gibi sürekli oturunca rahmim kasılıyor ağrı giriyor zorlanıyorum stres çok yıpratıyor :( inşallah magnezyum size de iyi gelir misss gibi dinlenirsiniz 🙏🏻🙏🏻

Bende bugün ikili testi verdim. Burun kemiği ve ense kalınlığı normal doktor sonuç için telefonlaşalim 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Hareketli halini görünce insan 3 hafta nasıl dayanacak görmeden bilmiyorum ☺️
Ben de gördüm bayağı büyümüş. Kolları bacakları oynuyordu. Doktor ittirdi bi ara takla attı sanki :) sizin kaç haftalık:)

Back
X