• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Akıntı hepimizin ortak noktası. Benim ki sarı oluyor doktor fitil verdi 3 günlük. Yeşil sanırım mantar belirtisiydi
Çok şükür henüz bir tek ben eksik kaldım 🙋🏻‍♀️üstelik su falan da içemiyorum idrarda açık renk gidiyor bakalım😇
14+3denn selamm 🙋🏼‍♀️ Ultrasondaki farklı ölçümlerin ortalamasına göre 14+6yızz vee cinsiyetimizii yine göremediiik 🙈 Neyseki fetal dna yaptrmıştım ve sonucu iki hafta önce belliydii bugün kontrolde öğrendikk veee en başından hissettiğim gibiiiii bir erkek bebeğim olacak 🙈🙈 @cnsub tabloya ekleyebilirsin oğluş geliyorrrr 💙💙
Hayırlı olsun canımm😍😍
Kesinlikle kfana takma hatta sevin.. benim doktorum ilk 6 ay kesinlikle kilo alımı yok dedi :KK70: Yediğin ekmeğin, böreğin bebeğe hiçbir faydası yok. bol bol ceviz, badem, kalsiyum ve protein alacaksın bunlar da sana kilo aldırmaz zaten dedi . benim şuan amacım 6 ay kilo almadan geçirebilmek mesela :KK70: Doğumun kolay olması açısından da az kilo almak çok faydalı
Yaa kilo diyince ben ilk hamilelikte 13,ikincide 28🫠 aldım,3.de 4kg verdim böyle de olabiliyor dengesiz hepsi😂3.de şeker vardı diyete soktular beni hastanede aşırı kilo vermeye başladım ama bebek sağlıklı ilerliyordu hastanede yattım baya bi orada çok dikkat ettim diyete evde de evhamdan yiyemedim çok,şimdi de 1.5 verdim bakalım sonradan patlak vermem umarım muhtemel şeker çıkar yine şimdiden dikkat etmeliyim
evet buna rağmen 4 nasıl yapıyorlar :) ben iki olsa güzel olur dediğimde her abartma yeter diyor delirmeye başlıyorlar :) bunu doğur yeter lafı herkes de ama 1 kardeşi olsa ne güzel olur da diyorum
Şişşşştttt 4.çocuğa hamile olanlar var burada🙈1kardeşi olabilir ama gerisi zorluyor 4.çocuğa hamilelikten bildiriyorummm📢
Kızlarr gündeminizi kısacık bi değiştirmek istiyorum müsaadenizle. sitede konu açıp gereksiz yorumları okumak yerine sizin fikirlerinize önem verdiğim için direkt buraya yazmak istedim açıkçası :KK200: Eşimin bugün d.günü ve öncesinden restorandan yer ayırdığımı söylemiştim. Dün kv eşime demiş ki yarın birlikte yemeğe çıkalım senin d.gününü kutlarız .. normalde de bu d.günü mevzualrını hiç önemsemezlerdi ben önemseyince bi cazip gelmeye başladı ne hikmetse. Neyse eşimde biz plan yaptık sonra gidelim yemeğe sizinle demiş. Kv bunu bildiği halde bugün beni arıyo.akşama planınız var mı yemeğe gidelim dicektim diyo.Yani amaç ne sizce ben gerçekten anlamıyorum ya da çok kötü niyetliyim :KK70:
Yaa yıllardır biz böyleyiz ya ve benim geçen doğumgünüm vardı eşim aynen bi yer ayırtmış ve kv aramış eşimi size gelicez blackcatin doğumgünün kutlucaz demiş pastayla geldiler eşimde arkadan çıktı ceee eee😾tabi ki ben sadece eşime bakakaldım🥲bir de kv eşime siz yarın çıkın demiş tabi ki çıkmadım,iyi yapmışsın sen net olmak gerekir kvlere anlamıyorlar valla bizi
Tebrik ediyorum o kadınları gerçekten nasıl dayanıyorlar 4-5-6 :) valla helal olsun. Ya da ne bileyim bir kere alışınca gerisi geliyor mu noluyor :) alışmış kudurmuştan beterdir sonuçta😁. Ben de 2.yi yaparım art arda olsunlar demiştim ama yok vazgeçtim bunu az büyüteyim biraz dinleneyim. Belki 5-6 sene sonra hala bi çocuk daha doğuracak büyütecek gücüm varsa denerim :) beni ruhsal olarak çok zorluyor. :)
Tek çocuk yeterciydim kızımı kucağıma aldığımda ve büyüdükçe ona kıyamadım kardeşi olsun istemedim ilgim ya azalırsa diye,artık çok fazla kardeş isteyince istekli 2.çocuğu yaptık kızım 8yaşındaydı kardeşi olduğunda,sonrasında okulu bitirdim işimizi gücümüzü kurduk ev aldık derken eşim illa ki 3.çocukla taçlandıralım hayatımızı bak bizlerde 3er kardeşiz falan dedi ilk denemede oldu ama asla istemiyordum çok ağladım hatta çünkü oğlum aşırı yaramazdı hala öyle gerçi😖😫😒10 haftalık kalbi durdu sevep yok genetik falan dendi sonuçlarda temiz çıktı tabi ben bunu kafama taktım istemedim Allah onu benden aldı diye kürtajdan 4ay sonra 3.çocuğa karar verdik ve rabbim nasip etti,her şey buraya kadar şükür bebelere dedik ammaaaa korunurken hamile kaldım hiç isyan etmedim çok ağlamadım duygularım karıştı,3e bakan 4e bakar dedim şimdi alıştık herkes çok mutlu evde bebe geliyor diye🥳🥰

Ne uzun yazmışım hee🤪bugün çok ayakta kaldım vicdan yapıyorum dinlenemeyince siz de böyle oluyor mu🤨

Çok şükür henüz bir tek ben eksik kaldım 🙋🏻‍♀️üstelik su falan da içemiyorum idrarda açık renk gidiyor bakalım😇

Hayırlı olsun canımm😍😍

Yaa kilo diyince ben ilk hamilelikte 13,ikincide 28🫠 aldım,3.de 4kg verdim böyle de olabiliyor dengesiz hepsi😂3.de şeker vardı diyete soktular beni hastanede aşırı kilo vermeye başladım ama bebek sağlıklı ilerliyordu hastanede yattım baya bi orada çok dikkat ettim diyete evde de evhamdan yiyemedim çok,şimdi de 1.5 verdim bakalım sonradan patlak vermem umarım muhtemel şeker çıkar yine şimdiden dikkat etmeliyim

Şişşşştttt 4.çocuğa hamile olanlar var burada🙈1kardeşi olabilir ama gerisi zorluyor 4.çocuğa hamilelikten bildiriyorummm📢

Yaa yıllardır biz böyleyiz ya ve benim geçen doğumgünüm vardı eşim aynen bi yer ayırtmış ve kv aramış eşimi size gelicez blackcatin doğumgünün kutlucaz demiş pastayla geldiler eşimde arkadan çıktı ceee eee😾tabi ki ben sadece eşime bakakaldım🥲bir de kv eşime siz yarın çıkın demiş tabi ki çıkmadım,iyi yapmışsın sen net olmak gerekir kvlere anlamıyorlar valla bizi

Tek çocuk yeterciydim kızımı kucağıma aldığımda ve büyüdükçe ona kıyamadım kardeşi olsun istemedim ilgim ya azalırsa diye,artık çok fazla kardeş isteyince istekli 2.çocuğu yaptık kızım 8yaşındaydı kardeşi olduğunda,sonrasında okulu bitirdim işimizi gücümüzü kurduk ev aldık derken eşim illa ki 3.çocukla taçlandıralım hayatımızı bak bizlerde 3er kardeşiz falan dedi ilk denemede oldu ama asla istemiyordum çok ağladım hatta çünkü oğlum aşırı yaramazdı hala öyle gerçi😖😫😒10 haftalık kalbi durdu sevep yok genetik falan dendi sonuçlarda temiz çıktı tabi ben bunu kafama taktım istemedim Allah onu benden aldı diye kürtajdan 4ay sonra 3.çocuğa karar verdik ve rabbim nasip etti,her şey buraya kadar şükür bebelere dedik ammaaaa korunurken hamile kaldım hiç isyan etmedim çok ağlamadım duygularım karıştı,3e bakan 4e bakar dedim şimdi alıştık herkes çok mutlu evde bebe geliyor diye🥳🥰
canım Allah güzel ailenle birlikte nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar nasip etsin 🙏🙏🙏 kalabalık aile de neşeli olur benim evim de huzur evi gibi şimdi :)) hersey çok sakin :)) bebek renklendirecek 🧿🙏💕

14+3denn selamm 🙋🏼‍♀️ Ultrasondaki farklı ölçümlerin ortalamasına göre 14+6yızz vee cinsiyetimizii yine göremediiik 🙈 Neyseki fetal dna yaptrmıştım ve sonucu iki hafta önce belliydii bugün kontrolde öğrendikk veee en başından hissettiğim gibiiiii bir erkek bebeğim olacak 🙈🙈 @cnsub tabloya ekleyebilirsin oğluş geliyorrrr 💙💙

maşallah, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🧿
hangi hastane ve dr a gidiyorsunuz? fetal dna yı hangi firmaya yaptırmıştınız?

Yok yok tecrübe ile sabitli kızlar napacaksiniz göbeği sonra egilemiyorsun afedersin orani temizleyemiyorsun tıfıl oluyorsun bildiğin
Tabi orası öyle ama ben sanıyorumki Allah korusun çocuk büyümüyor ondan takıyorum kafama

Tabi orası öyle ama ben sanıyorumki Allah korusun çocuk büyümüyor ondan takıyorum kafama
Yok kuzum inan bu tamamen fiziksel olay kiminin iç karni kiminin dış karnı geniş ben ilk 6 ay kilo veridgim için hiç hamileliğim anlaşılmıyor eskisinden zayıf oluyorum çünkü ama son ay bir oluyor😁atayim hatta size

Yok kuzum inan bu tamamen fiziksel olay kiminin iç karni kiminin dış karnı geniş ben ilk 6 ay kilo veridgim için hiç hamileliğim anlaşılmıyor eskisinden zayıf oluyorum çünkü ama son ay bir oluyor😁atayim hatta size
benim erken çıkacak gibi😞 daha 10 haftalığız çıkmış baya bide aşşsğıda baya normal.mi.bu ?

benim erken çıkacak gibi😞 daha 10 haftalığız çıkmış baya bide aşşsğıda baya normal.mi.bu ?
Herşey normal suan eğer çok zayifsan çıkması normal ama balık etliysen ben gibi gobektir tabi şu da var çoğumuzun akşam büyüyor oda gazdan öyle görünüyor ben bazen şoka giriyorum 6 aylık gibi oluyor😁

Maşallah size 🧿 çok güçlüsünüz gerçekten. Benim eşim de hemen arkasına olsun geç bile kaldık ilkini yapmaya diyor ilk benim de aklıma yatıyordu ama yok biraz bekleyeyim . Yaşım da 31 doğurunca 32 olcam. Sonra çok da oyalanmamam lazım. 3 senedir bilerek yapmıyordum . Hem cesaret edemiyordum hem de deli gibi anne olmak istiyordum. Bu sene hadi olsun artık dedim :)
Allah size de 4 yavrunuza da sağlıklı mutlu ömürler versin 🧿🙏

Herşey normal suan eğer çok zayifsan çıkması normal ama balık etliysen ben gibi gobektir tabi şu da var çoğumuzun akşam büyüyor oda gazdan öyle görünüyor ben bazen şoka giriyorum 6 aylık gibi oluyor😁
bende fazka gaz yok, çok kilomda yok ama balık etliyim ben göbekten hiç kilo almam dümdüz normalde. zaten bu hafta çıkmaya başladı bebişten sanırım:))))

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-06-18-52-06-845_com.miui.videoplayer.webp
    Screenshot_2023-09-06-18-52-06-845_com.miui.videoplayer.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 79
Back
X