- 28 Haziran 2021
- 85
- 147
- 43
Aminnn hepimize insallahMaşallahh Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnn.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn hepimize insallahMaşallahh Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnn.
Hahaha kesin bende erken doğururum ultrasonlara baka baka artık bende pro oldum cinsiyet tahmini yapıyorum hatta bu işe girmeyi düşünmüyor değilim parayla baksam mı kız bende millet 100 e bakıyor ben 30 a bakarım niye ucuz derlerse %50 doğru tahminim derim haahahay vallahi öylr bidaha öyke dicemkafayı yedm cinsiyet belirtilerine bakıyorum sürekli bi öğrenseydim ben bu merakla bebeyi de erken doğururım
![]()
sen benim ultrasona baktın mıHahaha kesin bende erken doğururum ultrasonlara baka baka artık bende pro oldum cinsiyet tahmini yapıyorum hatta bu işe girmeyi düşünmüyor değilim parayla baksam mı kız bende millet 100 e bakıyor ben 30 a bakarım niye ucuz derlerse %50 doğru tahminim derim haahah![]()
Evet gidiyoruz doktorum en yakın acile git dedi. Gideceğim şimdiYerinde olsam giderim, içimi rahatlamak adına. Hem bulantın için ilaçlı serum falan verirler rahatlarsın biraz
Canımm geçmiş olsun korkma lekelenme içeride birikmiş kan ama yinede git bebeğine baksınlar kanama alanın aktif mi baksınlar off üzüldüm şimdi habersiz bırakmaKızlar öğleden beri kusuyorum çok fenayım, kusarken aşırı karın ağrım oldu, sonrası kahverengi lekelenmem başladı, doktoruma yazdım cevap vermedi daha, sizce acile gideyim mi![]()
ultrason olan bir acili tercih et kesinlikle.Evet gidiyoruz doktorum en yakın acile git dedi. Gideceğim şimdi
14 yaşKızlar gebeliği ilk çocuğuyla arası 10 yaş üstü olan yokmu hiç![]()
Evet bi tahminim var kız bebek ibani özelden atıyorumiban at![]()
he atmıştım zaten öncedenEvet bi tahminim var kız bebek ibani özelden atıyorumsanki görmüştüm ya bu ultrasonu
Ah canım ya çok geçmiş olsun ne çektin şu kusmalardanKızlar öğleden beri kusuyorum çok fenayım, kusarken aşırı karın ağrım oldu, sonrası kahverengi lekelenmem başladı, doktoruma yazdım cevap vermedi daha, sizce acile gideyim mi![]()
Kaç haftalık burada canımEvet bi tahminim var kız bebek ibani özelden atıyorumsanki görmüştüm ya bu ultrasonu
9+5Kaç haftalık burada canım
Bi daha ne zaman gidersen nubu görülebilir belki düzgün doktorun tahmin yapmazsa atabilirsin söylerim ben daha önce de ilgim vardı bakıyordum eşe dosta
21inde ikli teste gidicem çok da kalmadı, atarım. İnşallah görünürBi daha ne zaman gidersen nubu görülebilir belki düzgün doktorun tahmin yapmazsa atabilirsin söylerim ben daha önce de ilgim vardı bakıyordum eşe dosta![]()
Bana dahaaa çok var zaman hiç geçmiyor yaa 9+5 iz daha21inde ikli teste gidicem çok da kalmadı, atarım. İnşallah görünüryoksa mrraktan catlarım ben. Sizn cinsiyrt belli mi
Yani kese şekli ve yapısı kız gibi duruyor ama nubunu ve kafa şeklini görürsem daha net söylerimÇoğu kişi erkek dedi 3-5 kişi kız dedi sadecr, bakslım ne çıkacak![]()