• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
ay vallahi öylr bidaha öyke dicem😂😂 kafayı yedm cinsiyet belirtilerine bakıyorum sürekli bi öğrenseydim ben bu merakla bebeyi de erken doğururım😂
Hahaha kesin bende erken doğururum ultrasonlara baka baka artık bende pro oldum cinsiyet tahmini yapıyorum hatta bu işe girmeyi düşünmüyor değilim parayla baksam mı kız bende millet 100 e bakıyor ben 30 a bakarım niye ucuz derlerse %50 doğru tahminim derim haahah😂😂😂

Hahaha kesin bende erken doğururum ultrasonlara baka baka artık bende pro oldum cinsiyet tahmini yapıyorum hatta bu işe girmeyi düşünmüyor değilim parayla baksam mı kız bende millet 100 e bakıyor ben 30 a bakarım niye ucuz derlerse %50 doğru tahminim derim haahah😂😂😂
sen benim ultrasona baktın mı😂😂

Eklentiler

• IMG_20230904_092223.webp
    IMG_20230904_092223.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar öğleden beri kusuyorum çok fenayım, kusarken aşırı karın ağrım oldu, sonrası kahverengi lekelenmem başladı, doktoruma yazdım cevap vermedi daha, sizce acile gideyim mi 😭
Canımm geçmiş olsun korkma lekelenme içeride birikmiş kan ama yinede git bebeğine baksınlar kanama alanın aktif mi baksınlar off üzüldüm şimdi habersiz bırakma

Kızlar öğleden beri kusuyorum çok fenayım, kusarken aşırı karın ağrım oldu, sonrası kahverengi lekelenmem başladı, doktoruma yazdım cevap vermedi daha, sizce acile gideyim mi 😭
Ah canım ya çok geçmiş olsun ne çektin şu kusmalardan 🙏🏻💐 haber et bize de bir şey olmaz Allahın izniyle panik yapma bir acile git en azından bakılsın

Back
X