İnşallah canım inşallahÇoook geçmiş olsun csnım umarım bir an önce geçer![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım inşallahÇoook geçmiş olsun csnım umarım bir an önce geçer![]()
Çok geçmiş olsun kuzucum. İnşallah bir an önce bitsin şu aktif kanama alanları ve tekrarlamasın . Bolca dinlen sen .İnşallah canım inşallah![]()
O kadar normal kiKızlar duygu durum değişiklikleri yaşıyor musunuz? Dün durduk yere moralim bozuldu ağladım, sonra eşime yeterince ilgi göstermedi diye kızdım, sonra bebeği üzüyorum diye üzüldüm, az önce Friends izlerken yine ağladımacaba hamilelik depresyonu falan mı bu yoksa normal mi hormonlardan?
Benim minik kuşumda gözüken çıkıntı böyleydi siyah yerlerde bacakları varbebişin bacağının arasındaki çıkıntının dik mi.düz mü olduğuna bakıyolar canım nub teorisi adı da dikse erkek düzse kız
Vitamin ne kullanıyorsun canım? Doktoruna söyle halim yok diye, ya da acaba rapor mu alsan bir hafta dinlenip güç toplasan?Kızlar bir gün iyiysem(iyi derken ayakta durmak) bir gün kötüyüm. Çok yoruldum böyle olmaktan hiç enerjim yok. Kendi kendime şu teşhisi koydum. Ben hiç sağlıklı beslenmezdim önceden de. Çocuk benim tüm depoları emdi ben de bi şey kalmadı bi şey de yiyemiyorum doğru dürüst haliyle enerjim yok. Valla ağlıcam şuan okulda![]()
Geçmiş olsunArkadaşlar yazan herkese çok teşekkür ediyorumdaha iyiyim kanama alanı halen aktif devam ediyormuş canım çok sıkıldı artık geçmesi gerektiğini söyledi acildeki doktor. Serum takıldım. Progestan iğne yaptılar orda bir ara kırmızıyada döndü. Progestan 3’e çıktı ben iki kez sabah akşam alıyordum şimdi 3 oldu. Yine istirahat verdi zaten hiç bir yere gitmiyordum sadece kayınvalideme gidiyordum oda 10 dakikalık mesafe. Bebiş iyiydi hareketliydi. Hepinize çok teşekkür ederim
![]()
Teşekkür ederim kuzum inşallah hepimiz iyi olalım,Çok geçmiş olsun kuzucum. İnşallah bir an önce bitsin şu aktif kanama alanları ve tekrarlamasın . Bolca dinlen sen .![]()
Çok şükür canım iyi olmanıza çok sevindim,daha da iyi olacaksıncanım merhaba, kanama alanım aktif halen bebek iyiydi, serum takıldın progestanda günde 3e çıktı. Sabaha karşı çıktık hastaneden. Şimdi daha iyiyim
YaaKızlar dün acildeki doktora erkeğe benziyor dedi, ama eğer gerçekten erkekse doktorum 10+4 te süper bir tahmin yapmış olacak. Fetal Dna yarın çıkacak cinsiyet belli olacak bakalım![]()
İnşallah canım inşallah,Yaaerkek bebedir o,hadi bakalım bi oğluş daha geliyor gruba büyük ihtimalle
![]()
Çok şükür bebişin iyiArkadaşlar yazan herkese çok teşekkür ediyorumdaha iyiyim kanama alanı halen aktif devam ediyormuş canım çok sıkıldı artık geçmesi gerektiğini söyledi acildeki doktor. Serum takıldım. Progestan iğne yaptılar orda bir ara kırmızıyada döndü. Progestan 3’e çıktı ben iki kez sabah akşam alıyordum şimdi 3 oldu. Yine istirahat verdi zaten hiç bir yere gitmiyordum sadece kayınvalideme gidiyordum oda 10 dakikalık mesafe. Bebiş iyiydi hareketliydi. Hepinize çok teşekkür ederim
![]()
Aynen canım bebişlerimiz iyi olsun, hepsi bebişlerimiz içinÇok şükür bebişin iyikanama alanında İn şa Allah tez bir zamanda azalır rahat edersin..benimde ilaclarım çok olsun hepsi bebişler için
![]()
Tek diğilsin bende öyleyim sanıyorumki çocuğu düşünen tek benim zaten hamile kalıncada hiç eşimi yormadım yok onu istiyorum yok bunu istiyorum..bir an oluyor ağlıyorum eşim gülüyor banaKızlar duygu durum değişiklikleri yaşıyor musunuz? Dün durduk yere moralim bozuldu ağladım, sonra eşime yeterince ilgi göstermedi diye kızdım, sonra bebeği üzüyorum diye üzüldüm, az önce Friends izlerken yine ağladımacaba hamilelik depresyonu falan mı bu yoksa normal mi hormonlardan?
Kuzum sen farkındamısın işe çıktıkdan sonra öyle oldun yoksa iyiydin sen.Her gün kötü ve iyi olmuyorsun ben buna artık alıştım.Hep pozitif olmaya çalış sonuçta bunu yapan bebişKızlar bir gün iyiysem(iyi derken ayakta durmak) bir gün kötüyüm. Çok yoruldum böyle olmaktan hiç enerjim yok. Kendi kendime şu teşhisi koydum. Ben hiç sağlıklı beslenmezdim önceden de. Çocuk benim tüm depoları emdi ben de bi şey kalmadı bi şey de yiyemiyorum doğru dürüst haliyle enerjim yok. Valla ağlıcam şuan okulda![]()
ya benim saç dökülmem falan asla bitmiyor saçsız kalıcam size iyi geldi miBen kullanıyorum 10 gündür