yaaa, hayırlısı olsun tabi sağlıklı olsun önemli değil ama bir tık daha kız istiyoruzSizinkini sanki kıza benzettim sağlıkla gelsin inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa, hayırlısı olsun tabi sağlıklı olsun önemli değil ama bir tık daha kız istiyoruzSizinkini sanki kıza benzettim sağlıkla gelsin inşallah![]()
Benim rüyalarım genelde çıkar ondan daha çok merak ediyorum hem 2 defa gördümYaaa ne güzel tabiki insan ikisinide istiyor seviniyorama erkek olursa da çok güzel olur ki genelde rüyaların çıkar mı
benim rüyalarımın tam tersi çıkıyor kız diye görmüştüm erkek çıktı
![]()
Tabiki inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız Rabbim gönlünüze göre versinyaaa, hayırlısı olsun tabi sağlıklı olsun önemli değil ama bir tık daha kız istiyoruz![]()
Benim çevremde kim rüyasında kız görse oğlu, kim erkek görse kızı olduBen rüyamda 2 defa erkek gördüm ondan o kadar kendimi hazırlamışımki erkek çocuğunaistediğim için diğil kesinlikle hiç çocuk olmadığı için ikisindende isterim tabi bende merak etdim çok
![]()
İnşallah bakalım 3 hafta sonra gidicem kesin belli olur herhaldeTabiki inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız Rabbim gönlünüze göre versinbir kaç haftaya belli eder kendisinii
![]()
sağlıcakla kavuşun inşallah bebeğinizeÇook teşekkür ederimramzi teorisi tutmadı ya ramziye göre kız çıkıyorduu bende
nub teorisini araştıramadan zaten belli oluverdi cinsiyeti
![]()
Amiin çok teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınızsağlıcakla kavuşun inşallah bebeğinize![]()
Haber edicemAaaa ne güzel o zaman belli olunca haber et hemen çok merak ettim![]()
Benim tuttuArkadaşlar cinsiyeti belli olanlardan, Çin takvimi tutan var mı![]()
Ayyy merak etdim valla bendeBenim çevremde kim rüyasında kız görse oğlu, kim erkek görse kızı oldubakalım ben de kız çocuğu gördüm ne çıkacak merak ediyorum
![]()
Bn normalde ultrason goruntulerıne yorum yapmam hiçte anlamam ama içime kız doğduBir tahminde bulunacak yok mu![]()
Ayy teşekkür ederim hayırlısı bakalımBn normalde ultrason goruntulerıne yorum yapmam hiçte anlamam ama içime kız doğdu![]()
Ne zaman muayenen seninle sat aynı bizim belli olur aslında.Ayyy merak etdim valla bendekız olursa şok olucaz hepimiz
![]()
Kuzum ben şimdi 4 gözle sonuçları bekliyorum o zaman belli olucak ve öyle doktora gidicez.Kardeşimin 2 kızı var kendi kızlarım gibi baktım aldım her şeyin en en güzelini bana iş arkadaşlarım hep diyordu kızım sen çok bağlandın bu kızlara maaşımı onlara harclardımNe zaman muayenen seninle sat aynı bizim belli olur aslında.Ben cumartesi günü bir doktor deneyeceğim bakalım son anda doktorlardan soğumakla meşhurum içime tam sinen bulamadım henüz bakalım 2 güne belki de belli olur benim ama kız çocuğu başka geliyor bana özellikle meslek hayatıma başladıktan sonra öyle düşünmeye başladım
![]()
Kıza benzettim benBir tahminde bulunacak yok mu![]()
Ayyy heyecanlanmaya başladım iyiceKıza benzettim ben![]()
E hadi bakalım o halde aileye bir erkek çocuk da lazımKuzum ben şimdi 4 gözle sonuçları bekliyorum o zaman belli olucak ve öyle doktora gidicez.Kardeşimin 2 kızı var kendi kızlarım gibi baktım aldım her şeyin en en güzelini bana iş arkadaşlarım hep diyordu kızım sen çok bağlandın bu kızlara maaşımı onlara harclardımOndan doydum sanki kızdan
erkek çocuktan anlayışım bile yok
![]()