• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Arkadaşlar karnı çıkan var mı? Benim biraz var 12+4 üm hele akşamları 6 aylık hamile gibi oluyorum. Kendi kıyafetlerim sıkmaya başladı onu fark ettim. Karnım dümdüzdü senelerce şimdi baya çıkmış bence iç karnım dar, 🧿
Ay benim ya 75 oldum 165 boyla.Ben de beş aylık hamile gibi duruyorum.Üzücü.Mide bulanmamalarının ödülü hep bunlar:D

Siz tüp bebeği orda yaptırdınız o zaman çok daha iyi olur sizin için.Ben de kendi doktorumdan çok memnunum ama kafamda orda doğurma fikri de dolaşıyor.Sadece bütün süreci burdaki doktorum bileceği için başka bir doktorla doğum yapmak riskli mi olur diye düşünüyorum.En iyisi Yaşam Hastanesi mi o zaman özelde?
Yok yaşam yanlış söyledim. En iyi hastane yakın doğu hastanesi eğer gidecekseniz kıbrısa oraya gidin ama ben doktorum neredeyse oraya giderim🥰

Hanımlar aranızda vajinal mantar yaşayıp fitil kullanıp mantarı geçen var mı ? Benim kaşıntım durdu ve ben geçti sandım ama dün akşam ayıptır soylemesi bayağı yoğun yeşilimsi akıntı geldi hemde çok yoğun, doktor bana fitil vermisti ve ben kullanmadım korktum açıkçası ama bu akşam kullanicam çünkü demek ki içten olan bir şey ve geçmiyor. Umarım fitil geçirir yaaa, bebeğe zararı olmadığını okudum internette ama yine de korkuyor insan hem mantardan hem fitilden korkuyorum 😔

Hanımlar aranızda vajinal mantar yaşayıp fitil kullanıp mantarı geçen var mı ? Benim kaşıntım durdu ve ben geçti sandım ama dün akşam ayıptır soylemesi bayağı yoğun yeşilimsi akıntı geldi hemde çok yoğun, doktor bana fitil vermisti ve ben kullanmadım korktum açıkçası ama bu akşam kullanicam çünkü demek ki içten olan bir şey ve geçmiyor. Umarım fitil geçirir yaaa, bebeğe zararı olmadığını okudum internette ama yine de korkuyor insan hem mantardan hem fitilden korkuyorum 😔
Canım ben öyleyim fitil kullanmama rağmen geçmedi, dün tekrar yazdı bugün kullanacağım bende aynı fitili yazdı

Canım ben öyleyim fitil kullanmama rağmen geçmedi, dün tekrar yazdı bugün kullanacağım bende aynı fitili yazdı
Hangi marka kullanıyosunuz acaba ? Bana verilen gyno fem diye bir fitil ve 3 gün arayla kullan dedi içinde iki tane var sanırım. Mantarın bebeğe bir zararı olmadığını okudum içim biraz rahatladı. Ama tabi beni rahatsız ediyor yani dikkat etmeme rağmen geçmiyor sanırım kronikleşti galiba. Bende kaşıntı kalmadı sanırım travazol krem iyi geldi, gelen akıntı kokusuz ama çok yoğun kremsi bir yapı ve yeşilimsi 😔

Bende rahatladım okuyunca o zaman sizde kombo mu yaptırdınız spinal epidural Bi arada. Ben sezeryan istemiyorum zorunlu olmadıkça çünkü 7 yıl önce Bi sezaryen kesiğim oldu Bi kitle vardı onu aldılar ama 15 gün toparlayamamıştım dikiş yerlerim çok ağrıdı yandı birde tuvalete çıkamadım lağman vs kötüydü yani anlayacağınız.o sebeple epidural normal istiyorum doktorda şimdilik engel yok dedi. Epiduralde de o sondayı takarlarken acaba çok canım yanar mı ve açılma kontrolleri 4 cm e gelene kadar çok rahatsız edecek mi bunları düşünüyorum 😁 eğer olurda sezeryan olursa bende spinal epidural kombo istiyorum ama inşallah gerek kalmaz
Benim ilk doğum spinal sezaryen oldu canım bende sonrasında çok zorlandım dik yürüyemedim normal sesimle bile konuşamıyordum fısıldıyordum tabi ki de mecburi durumda anne bebek dostudur ama keyfi tercih edilmemesi taraftarıyım. İkinci doğumum normal oldu kendini sıkmazsan çatı muayenesi hiç can acitmiyor zaten normal doğumda dayanamıyorum artıkkk diye bagiracak noktaya geldigin anda doğum oluyor ve bebek çıktığı an sanki o sancıları sen cekmedin anında kesiliyor mucizevi bişey ben şoka girdim acı bianda gidince kalkıp halaya katılırsın öyle de bir enerji geliyor 😂😂 rabbim tabiki ilk önce sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı o ağlama sesini duymayı nasip etsin doğum şekli hangisi olsa kabulümüz (doğal olanı olursa oda bonusu 😀)🤗

Kızlar kontrolden çıktım 😍 herşey güzel. Burun ense gayet iyi dedi. Nift ya da fetal gerek yok şimdilik sana dedi. İkili de risk görürsek yaptıralım derim dedi. 11+6 ölçtü 😍 multivitamin falan başlıyorum. Henüz almadım ilaçları alınca söylerim
Cnm çok sevındım yaşın kaçtı?
Bnce nift işine hiç girme, yınede tercih senın
Bn ıkılıyi bıle boşuna yaptrdım

Back
X