Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de depresyona girmiştim. Çocuğum olmuyor diye. Yemelere vurmuştum kendimi. Cips kola aşırı tüketirdim. Çok kilo aldım. Tedaviye başlayacaktım ki hamile kaldım. Sağlıklı beslenme çok yoktu bende. Şimdi dikkat ediyorum ama yiyemiyorum da zaten pek. Mesela şuan açım ama ne yicem bilmiyorum. Açken midem bulanıyor yiyecek hiçbir şey canım çekmiyor. Hergün düzenli yürüyorum. Belim ağrıyor ama o zaten hep olacak.Yaa çok yakınız ben karbonhidrat çok nadir yiyorum glutensiz beslenmeye çalışıyorum sağlıklı beslenmeye bayılıyorum. Hamile kalmadan önce de öyle beslenirdim zaten dikkat ederdim hep ama spor yaptığımdan 65 kiloydum bir buçuk ayda o sağlıklı bu sağlıklı diye ondan sonra bu bebeğim için bu da benim için diye diye fazla yedim sanırım spora da ara verince bir anda 10 kilo eklendi hanemeBen eliptik bisiklet sürmeye başladım artık,doktorum yürüyüş vs. izin verdi.İlk bir ayda bebeğimden haberim yokken koşulara falan da devam ediyordum ama hamile olduğumu öğrenince Allah korumuş dedim günde iki saat spor yapıyordum çünkü resmen
Önünü almamız lazım acilen yoksa 90 falan doğuma gideriz ki hiç istemem sad!
Amin Allah canım.Aynen kız olsaydı zaten çok şaşırırdımOyyy maşallah kuzumdemiştim anneye malum olurmuş
sağlıcakla gelsin minnoşun
![]()
Patates haşlaması bana çok iyi geliyorBen de depresyona girmiştim. Çocuğum olmuyor diye. Yemelere vurmuştum kendimi. Cips kola aşırı tüketirdim. Çok kilo aldım. Tedaviye başlayacaktım ki hamile kaldım. Sağlıklı beslenme çok yoktu bende. Şimdi dikkat ediyorum ama yiyemiyorum da zaten pek. Mesela şuan açım ama ne yicem bilmiyorum. Açken midem bulanıyor yiyecek hiçbir şey canım çekmiyor. Hergün düzenli yürüyorum. Belim ağrıyor ama o zaten hep olacak.
Rüyalar çıkıyorAmin Allah canım.Aynen kız olsaydı zaten çok şaşırırdım![]()
Aynen öyleRüyalar çıkıyorbuna sevindim
![]()
Ben de hep patates haşlaması ve yoğurtla besleniyor gibiyimPatates haşlaması bana çok iyi geliyor![]()
Sağlıkla gelmeleri en büyük arzumuz zaten ama ben epidural normal doğum düşünüyorum bu yüzden de çok kilo alıp riske girmek istemiyorum.Yoksa doğumdan sonra sporla çok kolay verilir o dert değil.Riskli bir hamileliğiniz yoksa spor önemli ya ama tabii yine de doktorunuza danışmanızda fayda varBende iki sence 59 kiloydum sonra sigarayı bıraktım sporu bıraktım oldum 76 kilo tam kilo vermeye başladım 71.2 e düştüm spor ve sağlıklı beslenerek hop hamile kaldımben 3 saat mide boşluğundan sonra ağzıma bişi atmazsam midem bulanıyo ve azda olsa bişeyler yiyorum öle geçiyor mide bulantım. Bakalım iki hafta sonra doktor kontrolüm var ondan sonra bende eliptiğe başlamak istiyorum sorucam tabi önce :) 80 i geçmeyeyim başka bişi istemem zaten doğumdan sonra emzirme döneminde daha kolay veriliyormuş. Sağlıklı Bi şekilde doğsunlarda artık kilolar verilir napalım
Ay tabi ben zaten cinsiyeti için ağlamadımki ilk sonuç için en önemli o benim için zaten hepimiz içinCinsiyet önemli değil sağlıklı olsun yeter![]()
Hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin RabbimOğlum olucak kızlarRüyam çıktı
![]()
Bana diyetisyenim karbonhidratı yasakladı sağolsun şuan patates falan yiyemiyorum ama yemek isterdim yaniBen de hep patates haşlaması ve yoğurtla besleniyor gibiyimbir de salatalık
Diyetisyen desteğimi alıyorsun bende düşünüyorum 14 üne randevu aldımBana diyetisyenim karbonhidratı yasakladı sağolsun şuan patates falan yiyemiyorum ama yemek isterdim yani![]()
Ben de çok zor zamanlardan geçtim yedi yıl sonra geldi bebeğim mucize gibi.İki olumsuz aşılama deneyiminden sonra tüp bebek için kendimi ikna etmeye çalışırken normal yoldan hamile olduğumu öğrenmek tarifsiz bir duygu!Ben de depresyona girmiştim. Çocuğum olmuyor diye. Yemelere vurmuştum kendimi. Cips kola aşırı tüketirdim. Çok kilo aldım. Tedaviye başlayacaktım ki hamile kaldım. Sağlıklı beslenme çok yoktu bende. Şimdi dikkat ediyorum ama yiyemiyorum da zaten pek. Mesela şuan açım ama ne yicem bilmiyorum. Açken midem bulanıyor yiyecek hiçbir şey canım çekmiyor. Hergün düzenli yürüyorum. Belim ağrıyor ama o zaten hep olacak.
Evet canım ben hamile olduğumu öğrendim direkt başladımDiyetisyen desteğimi alıyorsun bende düşünüyorum 14 üne randevu aldım
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimOğlum olucak kızlarRüyam çıktı
![]()