• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Ense ve burun kemiği iyi dedi cnm
Nift yada ikili arasında kalmıştım
İkili hiç istemıyordum
Şimdi nift te istemıyorum grek yok
Rabbim ne eylerse guzel eyler 🙏
Kızlar kontrolden çıktım 😍 herşey güzel. Burun ense gayet iyi dedi. Nift ya da fetal gerek yok şimdilik sana dedi. İkili de risk görürsek yaptıralım derim dedi. 11+6 ölçtü 😍 multivitamin falan başlıyorum. Henüz almadım ilaçları alınca söylerim
Sizin adınıza çok sevindim öncelikle 🙏🏻 İnşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırız. Bir şey soracağım ultrasonda kalbe de baktı mı doktorunuz?

Hahaha 😂😂😂 bak diyetisyene gidince bir anda sağlıklı bi beslenme dönemin başlayacak. Ben ceviz badem falan yemezdim hiç . Unuturdum. Şimdi ara öğünleri atlamamak adına bile düzenli yemiş oluyorum 😀 ara öğünlerde zaten ceviz badem ayran ya da kefir hep böyle şeyler var
İşte onları hiç yiyemiyorım canım, hamilelik öncesi düzenli spor yapam resmen aç yaşayan biriydim. Şimdi aylardır yatıyorum. Şundan korkuyorum doktorum 9 ay yatış verdiğimiz hamileler oluyor dedi benimde öyle olursa çok kilo alırım biryerden başlamam lazım. Şimdi 2 hafta yine sadece WC ye kalkacağım

Hem karbonhidrat içeriyor hem de nişastadan dolayı şeker ağırlıklı için bu alımları daha doyurucu olacak şekilde sağlamaya çalışıyor. Mesela patatesten alacağın şekeri kuru meyve ile al hem şeker ihtiyacın dengelenecek hem de bağırsakların için şu süreçte daha iyi demişti . Bir de bu diyetisyen benim baya 2-3 senedir ara ara gittiğim kişi . Patates yediğim haftalar kilo kaybım hiç olmuyordu. Onu da göz önünde bulunduruyor ☺️
Kuru meyvedeki şekerle patatesteki şeker çok farklı.Özellikle patatesi soğuk yemek daha faydalı içerisindeki nişasta oranı en aza iniyor çünkü.Doğal şeker ihtiyacı için kuru meyvelerle kuruyemişleri yemek ok ama patates bambaşka bir karbonhidrat kaynağı bence tamamen kesmek(alerjiniz vs. ya da sevmeme durumu dışında)pek doğru gelmiyor.Ama siz güveniyorsanız diyetisyeninize sorun yok.Ben hiçbirine güvenmiyorum:D

İşte onları hiç yiyemiyorım canım, hamilelik öncesi düzenli spor yapam resmen aç yaşayan biriydim. Şimdi aylardır yatıyorum. Şundan korkuyorum doktorum 9 ay yatış verdiğimiz hamileler oluyor dedi benimde öyle olursa çok kilo alırım biryerden başlamam lazım. Şimdi 2 hafta yine sadece WC ye kalkacağım
Ceviz bende hiç yiyemiyordum böyle bi yağlı geliyordu. 1 yemek kaşığı kuru üzüm ile birlikte 2 ceviz verdi diyetisyenim. Kuru üzüm cevizin o hissiyatını hafifleştirecektir dedi. Ve dediği gibi de oldu. İkisini birlikte yiyince sorun olmuyor. Sende dene istersen 🌸

Kuru meyvedeki şekerle patatesteki şeker çok farklı.Özellikle patatesi soğuk yemek daha faydalı içerisindeki nişasta oranı en aza iniyor çünkü.Doğal şeker ihtiyacı için kuru meyvelerle kuruyemişleri yemek ok ama patates bambaşka bir karbonhidrat kaynağı bence tamamen kesmek(alerjiniz vs. ya da sevmeme durumu dışında)pek doğru gelmiyor.Ama siz güveniyorsanız diyetisyeninize sorun yok.Ben hiçbirine güvenmiyorum:D
Şu haftalar yasak . İlerleyen zamanlarda ne olur bilemem 😂 canım bir şey istediğinde kontrollü olacak şekilde yine listeye ekliyor sağolsun. Bu diyetisyenim ile kas kaybı yaşamadan hep yağdan kilo verdim şimdiye kadar. O yüzden güvenim tam 🌸😀

Doktoruna sordun mu peki bulantılarının geçeceği tahmini bir hafta var mıymış?Miden kabul etmiyorsa az az sık sık yemeyi deneyebilirsin bak.Fındık üzüm gayet besleyici şeyler zaten ara öğün olmuş senin için çok fazla bu durumu düşünmemeye çalış.
Söyledim ama pek yorum yapmadı buna. Kusma var mı dedi o da yok çok şükür şuan. Vitaminler falan verdi işte

Back
X