- 13 Ekim 2022
- 443
- 346
- 33
- 35
Aynen ben önceden de sporla haşır neşir olduğum için zorlanmıyorum fazla şimdiAslında çok iyi yapıyorsun canım doğumda çok işine yarayacak yaptığın sporlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben önceden de sporla haşır neşir olduğum için zorlanmıyorum fazla şimdiAslında çok iyi yapıyorsun canım doğumda çok işine yarayacak yaptığın sporlar![]()
nubtan nasıl bakılıyorAlından bakılıyor muben hiç anlamıyordum bilmiyorum da sadece nubtan bakmayı öğrendim birde şu instagramfa ki cinsiyet tahminine yazdım attım o sayfa nasıl fikriniz var mı
![]()
Yine iyi canım, çok az değil üzüleceğim kadar ben yarım litre içemiyorumEn fazla 1 buçuk litre içebiliyorum![]()
Canım benim aklına kötü şeyler getirme. Düşüncelerimiz hislerimiz bebeklerimizi etkiliyor. Bende senin gibiydim ama şimdi kötü düşünmemeye çalışıyorum beni mutlu eden şeyler dinliyorum düşünüyorum çünkü beni mutlu eden şeyler bebeğimi de mutlu eder. Bir de bol bol Ya Musavvir zikrini elini karnına koy çek kuzum.Ya ben de şimdi bebek iyi mi diye merak ediyorum. Dün burdan bir arkadaş yazdı 12. Haftada kalbi durmuş hiç belirti vermemiş. Aklıma gelip duruyor . Randevumda 17 gün sonra . Erken mi gitsem . Telaş yapıyorumbi hareket etse hissetsem
Erkek hissettim bendeeBana da cinsiyet yorum yapar mısınız12+4 dü burda
ben de okudum o gönderiyi, merak ediyorum ben de, 1 hafta önce gitmiştim kontrole, 1 ay sonra gel dedi, daha çok var ya, napsam diye düşünüyorum, başka doktora mı gitsem.Ya ben de şimdi bebek iyi mi diye merak ediyorum. Dün burdan bir arkadaş yazdı 12. Haftada kalbi durmuş hiç belirti vermemiş. Aklıma gelip duruyor . Randevumda 17 gün sonra . Erken mi gitsem . Telaş yapıyorumbi hareket etse hissetsem
kız bence bu, bilrmedim ayyukarılarda kaldı![]()
ahahahah 3 hafta var deliiirrrrmeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkız bence bu, bilrmedim ay
vücut değişimin nasıl oldu? Kız cocuklarına hamile olanlar genelde kalçadan da kilo alıyor hafiftrn yanlara genişleme oluyor. Hurafe gibi ama bu cidden tutuyo çoğu bu şekilde...Ben de bazen çok meraklı oluyorum bazen de amaaan kız da olsa erkek olsa benim için aynı ikisi de çok güzel olur diyorumbizimki 14. hafta da göstermedi 18. Hafta veya 19. Hafta gidicez, yakınlarımız kız diyor ama ben erkek hissediyorum mesela
sanırım onlar da vücut değişimime göre diyorlar
![]()
Ben napıyım pekiahahahah 3 hafta var deliiirrrrmeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk![]()
nubtan nasıl bakılıyor
Kızlar aklınıza kötü şeyler getirmeden bol bol dua edin. Sık ultrason da cok zararlı bebek için, uzmanlar doğuma kadar 4 kere girlmesini öneriyormuş aslında. Uzun bir süre evet ama dua edip iyi olduğunu dilemekten başka yapılacsk bir şey yok bu bebişler bizimke kalacaksa her türlü kalıyorlar zaten.ben de okudum o gönderiyi, merak ediyorum ben de, 1 hafta önce gitmiştim kontrole, 1 ay sonra gel dedi, daha çok var ya, napsam diye düşünüyorum, başka doktora mı gitsem.
kız bu neeeKızlar detaylı ultrason doktorumun önerdikleri arasında en uygun 2200 e fiyat aldımbu fiyatlar ne böyle
Düşüncelere engel olmak çok zor canım twşekkür ederimCanım benim aklına kötü şeyler getirme. Düşüncelerimiz hislerimiz bebeklerimizi etkiliyor. Bende senin gibiydim ama şimdi kötü düşünmemeye çalışıyorum beni mutlu eden şeyler dinliyorum düşünüyorum çünkü beni mutlu eden şeyler bebeğimi de mutlu eder. Bir de bol bol Ya Musavvir zikrini elini karnına koy çek kuzum.
bende 11+1di doktora gittiğimde 11+5 çıktı ultrasonda seninde ilerlemiştir burda farkettim herkesin her gittiğinde neredeyse böyle 2-3 gün oynuyor :)Ben napıyım pekibu merakla en geridrn de benim gelmem şoku dkcldğldlf
kız bu neee

Yok artıkKızlar detaylı ultrason doktorumun önerdikleri arasında en uygun 2200 e fiyat aldımbu fiyatlar ne böyle
Benimki de ayda 1 çağırıyor. İnşallah bebeklerimiz iyidir sağlıklıdır.ben de okudum o gönderiyi, merak ediyorum ben de, 1 hafta önce gitmiştim kontrole, 1 ay sonra gel dedi, daha çok var ya, napsam diye düşünüyorum, başka doktora mı gitsem.
O sayfalardan biri benimkini yanlış yorumladı erkek dedi kızım oluyorAlından bakılıyor muben hiç anlamıyordum bilmiyorum da sadece nubtan bakmayı öğrendim birde şu instagramfa ki cinsiyet tahminine yazdım attım o sayfa nasıl fikriniz var mı
![]()