• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Oyyy sağlıkla gelsin minnoşun ❤️🧿 bu sene hep erkek 😂😂 benim de erkek olacak galiba buna alıştırıyprum kendimi doktor erkek gibi demişti ama kesin değil 😂
Çok sağol canımmm :KK36: :KK36:okulda tüm arkadaşlarım erkek demişti ama doktoruma inanmak istedim ben hep :D Sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım da her zorluğa razıyım bebişim için.

Sorma sorma 🫣🙈 kısayım ben. 165 🥲 Allah tan kilom çok orantıldır heryerimde. Belli bir bölgeye yoğunlaşmaz 😂😂
Ay aynı boydaymışız😁Yok ya kısa sayılmayız aslında ideal boylarımız😂Benim kilonun yarısı kalçada toplanıyor Kardashian’ın Türk versiyonuyum:DTek fark benimki lens değil orijinal😂🙈🤩

Önlem amaçlı yazmştr cnm zararı yok faydası var bnce
10 kutu 100 tane demek yani 3 aylık faln yazmış, bnde kullanıyorum, cok korkuyordum, nasıl yapıcam dıyordum ama göbekten alıştım, mecburum çunku
Bna doktorum hatta yanında coraspin iç dedi
Diğer doktor sadece iğne dedi
Bn coraspini 3 gunde 1 içiyorum, kanım çok sulandı bı taraftan.. Bi sivilce koparım yada iğne vuruyım kan süzülüyo bazen..
Bugün ilk iğnenin vurdum çok yandı acıdı sonrada karnıma ağrılar girdi neden böyle olur ? Bide 1 kutudan 2 adet çıktı 10 kutu 20 tane yapıyo

Merhabalar, benimde geçmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu vardı en son azalmış baya ama ben nioli yağı aldım doktorumda tavsiye etti iç çamaşırıma iki damla damlatıp biraz havalandırıp öle giyiyorum. Akıntı ve idrar yolu enfeksiyonu varsa sizde alın bence doktorunuzada söyleyin tabi.
Bi soruyum doktora teşekkür ederim tavsiye için

Merhabalar, benimde geçmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu vardı en son azalmış baya ama ben nioli yağı aldım doktorumda tavsiye etti iç çamaşırıma iki damla damlatıp biraz havalandırıp öle giyiyorum. Akıntı ve idrar yolu enfeksiyonu varsa sizde alın bence doktorunuzada söyleyin tabi.
Evet naoili yağı kesinlikle çok iyi, ben bir gün kullanıp bir gün ara verip öyle kullanmaya devam ediyorum bende de yeşil akıntı geliyordu rengi açık gelmeye başladı ve kaşıntım bayağı azaldı

Back
X