- 11 Eylül 2023
- 681
- 631
- 23
Çok sağol canımmmOyyy sağlıkla gelsin minnoşunbu sene hep erkek
benim de erkek olacak galiba buna alıştırıyprum kendimi doktor erkek gibi demişti ama kesin değil
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canımmmOyyy sağlıkla gelsin minnoşunbu sene hep erkek
benim de erkek olacak galiba buna alıştırıyprum kendimi doktor erkek gibi demişti ama kesin değil
![]()
Hadi bakalım seni bekliyoruz 4 gözle hahahaj lütfen ilk beni etiketle bilemezsemAy grup erkek dolduu bakalım bizde 1-2 saate patlatıcaz balonu
Tamamdır etiketliceemHadi bakalım seni bekliyoruz 4 gözle hahahaj lütfen ilk beni etiketle bilemezsem![]()
hahahah valla öyle erkek yılı olcak galiba 2024Ay grup erkek dolduu bakalım bizde 1-2 saate patlatıcaz balonu
Aynen öyle bana zaten çok fark etmiyo kız erkek takıntılı olanlardan değilimhahahah valla öyle erkek yılı olcak galiba 2024hayırlısı ile kucağımıza alalım da artık kız da bizim erkekte
![]()
Tebrik ederim!Kızlar salı günü fetal DNA testi vermiştim bugün sonuç çıktı. Şükür sorun görünmüyor.Doktorum yüzde 90 kız demişti ancak bebiş bizi ters köşe yaptı erkekmiŞ
![]()
Bir tüp kan vereceksiniz o kadar :) teşekkür ederimTebrik ederim!Ben de pazartesi vereceğim de nasıl yapılıyor bu test?
Birazcık kız bebek istiyordum ama tabiki erkek olmasına da sevindim sağlıkla gelsin bebeklerimizAynen öyle bana zaten çok fark etmiyo kız erkek takıntılı olanlardan değilimsağlıklı olsun inşallah hepimizin bebeği
Ay aynı boydaymışızSorma sormakısayım ben. 165
Allah tan kilom çok orantıldır heryerimde. Belli bir bölgeye yoğunlaşmaz
![]()
Gözün aydınKızlar salı günü fetal DNA testi vermiştim bugün sonuç çıktı. Şükür sorun görünmüyor.Doktorum yüzde 90 kız demişti ancak bebiş bizi ters köşe yaptı erkekmiŞ
![]()
Kolaymış o zaman teşekkür ederim,doktoruma sormayı unutmuştum
Haberlerini bekliyoruzAy grup erkek dolduu bakalım bizde 1-2 saate patlatıcaz balonu
Bugün ilk iğnenin vurdum çok yandı acıdı sonrada karnıma ağrılar girdi neden böyle olur ? Bide 1 kutudan 2 adet çıktı 10 kutu 20 tane yapıyoÖnlem amaçlı yazmştr cnm zararı yok faydası var bnce
10 kutu 100 tane demek yani 3 aylık faln yazmış, bnde kullanıyorum, cok korkuyordum, nasıl yapıcam dıyordum ama göbekten alıştım, mecburum çunku
Bna doktorum hatta yanında coraspin iç dedi
Diğer doktor sadece iğne dedi
Bn coraspini 3 gunde 1 içiyorum, kanım çok sulandı bı taraftan.. Bi sivilce koparım yada iğne vuruyım kan süzülüyo bazen..
Bi soruyum doktora teşekkür ederim tavsiye içinMerhabalar, benimde geçmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu vardı en son azalmış baya ama ben nioli yağı aldım doktorumda tavsiye etti iç çamaşırıma iki damla damlatıp biraz havalandırıp öle giyiyorum. Akıntı ve idrar yolu enfeksiyonu varsa sizde alın bence doktorunuzada söyleyin tabi.
Sağlıkla ve hayırla kucağına al kuzum inşAllahKızlar salı günü fetal DNA testi vermiştim bugün sonuç çıktı. Şükür sorun görünmüyor.Doktorum yüzde 90 kız demişti ancak bebiş bizi ters köşe yaptı erkekmiŞ
![]()
165 kısa mi diyosun kuzum sen ben 1.53 ümSorma sormakısayım ben. 165
Allah tan kilom çok orantıldır heryerimde. Belli bir bölgeye yoğunlaşmaz
![]()
Annem Covid olduktan sonra ben de kalabalık yerlerde takmaya başladım korktumCanım bazen mümkün olmuyor. kapalı alanlara girdiğim zaman takmayı düşünüyorum en azından bir saat kalıyorsam avm gibi bi alanda bi süre idare edeceğim. Umarım bişey olmaz.![]()
Evet naoili yağı kesinlikle çok iyi, ben bir gün kullanıp bir gün ara verip öyle kullanmaya devam ediyorum bende de yeşil akıntı geliyordu rengi açık gelmeye başladı ve kaşıntım bayağı azaldıMerhabalar, benimde geçmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu vardı en son azalmış baya ama ben nioli yağı aldım doktorumda tavsiye etti iç çamaşırıma iki damla damlatıp biraz havalandırıp öle giyiyorum. Akıntı ve idrar yolu enfeksiyonu varsa sizde alın bence doktorunuzada söyleyin tabi.