• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
kız zaten dolduruyolar😂 kv bide gündüz geldi oturdu sesimizi çıkarmadık bide çay içn arayınca eşim sinirlrndi. Zaten anneci babacı değl benimki😂 benci
Hahah aferin valla taktir ettim hanimcilik kazanacak 😀 ama hakikatten altında bişey var yani hem gündüz hem akşam ne diye gelmek istiyorlar 😀

Kızlar belki çok saçma gelecek ama ben taşınmaya karar verdim ve eşimin de aklına girmeyi başardım.🙈 biraz uzun olabilir🙈 Biz dubleks evde oturuyoruz 3+1. Üstte bizim yatak odası yanda da bir oda bir teras var. Alt katta da salon ve misafir için yatak odası var. Biz önce alt kattaki misafir odasını üst kata taşımaya alt kata da bebeğin odasını kurmaya karar verdik. Zaten gün içinde hep alt katta oluyoruz çocuk gündüz uykularında odasında uyur diye düşündük. Yatak odasına da ekstra anne yanı alırız dedik geceleri bizimle olur diye. Ama ben belirli süre sonra odasında uyumasını isterim ama alt kata odasına yatırsam aklım onda kalır. Üst kata odasını yapsam bu sefer de gündüz uykularında aklım yukarda kalır. Aynı zamanda da ben dubleks evden nefret ediyorum illa ki gün içinde yukarıda bir şey unutuyorum in çık yoruldum artık. Gerçi riskli gebeliğimden dolayı alt katta misafir odasında yatıyoruz aylardır zaten bu süreçte de üst katın gereksiz olduğunu hatta misafir yatak odasının bile gereksiz olduğunu düşünmeye başladım. İşin özü ben daha küçük 2+1 eve çıkmaya karar verdim bu ev kendi evimiz burayı da kiraya veririz diye düşünüyorum ama ailem çok karşı çıkıyor ben de sürekli kendimi anlatmaktan o kadar yoruldum ki saçma mı sizce de
Canım çok mantıklı bence, senin düşüncen hakkında hayırlısı olsun

biryenianneadayi biryenianneadayi yarın senin doktor randevun var dimi ay nasıl bende heyecanla cinsiyeti bekliyorum bakalım 🥰 prens mi gelecek yoksa prenses miiiii
Evet Kuzucum sabah 10 da. O kadar heyecanlıyım kiii ♥️ bak yarın sabah içi pembe ve mavi tüy dolu 2 helyum balonu alıp öyle gideceğim doktorun yanına. Cinsiyetine göre versin bana balonu 😁

Evet Kuzucum sabah 10 da. O kadar heyecanlıyım kiii ♥️ bak yarın sabah içi pembe ve mavi tüy dolu 2 helyum balonu alıp öyle gideceğim doktorun yanına. Cinsiyetine göre versin bana balonu 😁
Çok tatlı çok🥰 o zaman hemen bize yaz ama vallahi bende çok meraklandım senin için elbette önceliğimiz sağlıklı sıhhatli olması ama merakta ediyoruz yani

X Xxudy kız balonu koymamışım djdjdj

Eklentiler

• IMG_4728.webp
    IMG_4728.webp
    7 KB · Görüntüleme: 57
Back
X