- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya pazartesi randevum var yine devam ederse akşam acile giderimDevam ederse bi doktoruna görün istersen
Canım sabahları uyandığımda benimde gözümün önü kararıyor daha sonra vücudum titremeye başlıyor birşeyler yiyince geçiyor açlıktan olabilirSabah kalktığımdan başım dönüyor ama sol tarafa sanki dönüyor başım anlamadım ne oluyor bana
Bebeğin sağlığını merak etmekten aklıma gelmedi o an nasıl anladığını sormak 1 ay olmuştu son kontrolün üzerine :) Bide ne yalan söyleyim gönlüm daha çok kız istiyordu ama erkek annesi olacağımZaten Banu çiftçi kitabında diyor ki yok kemik yapısıymış yok duruş şekliymiş bununla cinsiyet anlaşılmaz diyor. Görürsek söyleriz diyor
Resmını atma şansın var mı canım acaba, bim de gördüm babyjörn muadili 1100₺ pierre cardin markaydı ikinci ellerde sıfır fıyatına satmaya kalkıyorlar ona dellenıyorumCanım bende ilk oğlumda aldım ama kullandım ben çok işimi gördü hatta evet uzun zaman kullanamiyorsun o yüzden makul fiyatlı yada ikinci el tercih edilebilir ben koltuğa yada yere koyduğunda rahatsız oluyordu etrafı görmek istiyordu sürekli ya dönmeye yada dogrulmaya calisiyordu kafasıyla ana kucağı baya iyi geldi hem lavaboya girerken de rahat ediyordum korkmadan yada yemek yaparken yanımda duruyordu mutfaktaki herşey ilgisini çekiyordu beni izliyordu ana kucağında ben tekrar aldım e bebek indirimden joie marka 500 TL'ye geldi
Gözüm kararmadı ilk haftalarda kararma saniyelik olub geciyordu ama şimdi sanki dengesizlik oluyor arada..kahvaltımı yaptım arada kalkıb yürüyüb bakıyorum düzeldimi diye..bana tansiyon aleti şartCanım sabahları uyandığımda benimde gözümün önü kararıyor daha sonra vücudum titremeye başlıyor birşeyler yiyince geçiyor açlıktan olabilir
En kötüsünü bile 850 ye satıyorlar sıfırı 1100₺ ztn yani makul fıyat vermıyorlar ki verseler düşünürüm deCanım bende ilk oğlumda aldım ama kullandım ben çok işimi gördü hatta evet uzun zaman kullanamiyorsun o yüzden makul fiyatlı yada ikinci el tercih edilebilir ben koltuğa yada yere koyduğunda rahatsız oluyordu etrafı görmek istiyordu sürekli ya dönmeye yada dogrulmaya calisiyordu kafasıyla ana kucağı baya iyi geldi hem lavaboya girerken de rahat ediyordum korkmadan yada yemek yaparken yanımda duruyordu mutfaktaki herşey ilgisini çekiyordu beni izliyordu ana kucağında ben tekrar aldım e bebek indirimden joie marka 500 TL'ye geldi
Sağlık ocağı yakınsa bir tansiyonuna baktır canım çok geçmiş olsun inşallah geçer en kısa zamandateşekkür ederim kızlarrağrı kesici içmedim de akşam acile gidicem uyuyorum uyanıyorum geömiyor tekrarlıyor.
Yok kuzum ben yaptırmadım fetal DNA. Doktorum gerekli görmedi. Ama erkek olabilir dedi. Ama görmeden söyledi. O yüzden herşey olabilirBebeğin sağlığını merak etmekten aklıma gelmedi o an nasıl anladığını sormak 1 ay olmuştu son kontrolün üzerine :) Bide ne yalan söyleyim gönlüm daha çok kız istiyordu ama erkek annesi olacağımSeninkinin belli mi canım
Ya ben dün Oksapar ignemi kullanmayı unuttum bir şey olur mu acaba 6000 likBazen 9 ay hatda bazen doğumdan sonrada kullananlar var..ben alıştım artık canım acıyor tabi ama ne edeyim başka çaremiz yok bebiş iyi olsun yeterki
Başınız saolsun Rabbim dayanma sabri versin bebeğinizi de hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Yok canım 1 günle İn şa Allah bir şey olmaz akşama saklama şimdi vurdurYa ben dün Oksapar ignemi kullanmayı unuttum bir şey olur mu acaba 6000 lik
Benim ilk çocuğum. Kız da olsa erkekte olsa zaten bizi çok mutlu edecekti :) kızları süsleyip püslemek çok hoşuma gidiyor yoksa asla cinsiyetçilik yapmıyoruz ne eşim ne ben :) Benim doktorum da yaptır demedi ama ikili mi fetal dna mı diye sorduğumda maddi olarak zorlamayacaksa tavsiye ederim demişti. Her yere parayı harcıyoruz bebeğim için yaptırayım dedim.Yok kuzum ben yaptırmadım fetal DNA. Doktorum gerekli görmedi. Ama erkek olabilir dedi. Ama görmeden söyledi. O yüzden herşey olabilirmerakla bekliyorum
![]()
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
fetal dna testini nerede yaptırdınız acabaEvet canım yakınmışız baya seninle : ) fetal DNA yaptırdım doktorum yüzde 90 kız demişti ama bebiş kandırdı bizi erkekmiş. Emin olmak için tekrar teyit istemiş hatta fetal raporu için![]()
merhaba testi nerede yaptırdınız acaba?Fetal dna sonucum çıktı herşey yolunda gözüküyormuş kızlar :) cinsiyetinide söylemiş galiba doktoruma ondan öğren dedi :))