- 24 Temmuz 2023
- 3.010
- 5.547
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence git acile röntgen çekmese bile bir ilaç yazarlarKızlar birsey danisacagim ben geçen hafta pazar günü ayak serçe parmağımı vurdum şişti gece acil gttik doktor röntgeni gonderecekti hamileyim deyince göndermedi 3 gün rapor verdi buz koy dedi sabah mosmordu morlugu baya gtti acısı da gttydi ama bu sabah kalktım yine baya sismisti ve ayakkabı giyemiyorum terlikle ise geldim akşam acile gideyim mi yine röntgen çekineyim mi sizce
Benim ilk gebeliğim kızdı çok dinç iyiydim bulantım olmadı ekşi yemek istiyordum onu kaybettim malesef şimdi çok uykum geliyor hep uyumak istiyorum ama çalışıyorum malesef canım hep tatlı yemek istiyor yarım saat 40 dk ağzıma birşeyler atmazsam midem acayip bulanıyor bilmiyorum birşey de hissetmiyorum sizde böyle belirtiler olmuşmuydu kızımı hissetmiştim kızım olacak demiştim eşime bunda hiç anlamıyorumevet şubat grubunu da takip ediyorum hep erkek ne kadar enteresan benim de erkek![]()
Benim de ilkBenim ilk çocuğum. Kız da olsa erkekte olsa zaten bizi çok mutlu edecekti :) kızları süsleyip püslemek çok hoşuma gidiyor yoksa asla cinsiyetçilik yapmıyoruz ne eşim ne ben :) Benim doktorum da yaptır demedi ama ikili mi fetal dna mı diye sorduğumda maddi olarak zorlamayacaksa tavsiye ederim demişti. Her yere parayı harcıyoruz bebeğim için yaptırayım dedim.
Aaaaa eşek sıpası yaa
Canım ne yaptınnnnnn ?????Yaaaa cuma görüş günü desenesağlıkla güzel haberlerle kavuşun inşallah canım
kız insan gerçekten özlüyor yahu
![]()
Ayy yaramaza bak
Panorama nateramerhaba testi nerede yaptırdınız acaba?
1 aylıkken aldım canım dediğim gibi benim çok işimi gördüNe zmaan kullanmaya başladınız peki tecrübeli annelerden çok öğrenecek seylerimiz var![]()
12 haftada canım bendede görmedi
Bence deBence erkek![]()
Yani tahmin yapacaktı ama ben parti yapacağım dedim o yüzden biraz daha bekleyelim dedi12 haftada canım bendede görmedi![]()
Banada tahmin bile yapmamıştı..en iyisi bekle..fetal DNA öyrendim ben sonrada doktora gidince 15 haftada gösterdi pipiniYani tahmin yapacaktı ama ben parti yapacağım dedim o yüzden biraz daha bekleyelim dedi![]()
Resmen senesiymiş
Sağ salim kucağına al canım
![]()
AmiiinSağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()