- 1 Nisan 2022
- 15.424
- 17.182
- 248
Ayyy ondan yoksa ben şaşırdım bu kadar kalın diyeKuzum ben doğudayım. Çok soğuk buralar. Hani derler ya bebeğinizi çok kalın giydirmeden kendiniz gibi giydirin diye e ben milyon kat giyiyorum napcam bilmiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy ondan yoksa ben şaşırdım bu kadar kalın diyeKuzum ben doğudayım. Çok soğuk buralar. Hani derler ya bebeğinizi çok kalın giydirmeden kendiniz gibi giydirin diye e ben milyon kat giyiyorum napcam bilmiyorum![]()
Hem solda hem kese yussssyuvarlakkay hadi inşallah. Ztn ultrason kagidimda da rahmin sol tarafinda yerlesiyor diye yazili
Evet ben de ilkinde altin görmüştüm erkek oldu.bu defa rüyamda kız gördüm bakalimben rüyalarımda bebişle ilgli hiçbir şey görümyorumm sadece kv rüyasında altın görmş erkek olcak diyo o altını benim göemem lazım değil mi wpflsiwşflgkldşsş
Yaaa hayirli olsun canim benimmBen geldiiiiiimmmm teyzoooşşllaaaaarrrr![]()
bende kız hissediyorum ama herkes büyk ihtimalle erkek olcak diyor ama kızlar bazen de ne oğlum ne de kızım olcakmışbgibi hssediyorum kız hissetmeme rağmen tek ona odaklandığımda da asla kızım olcakmış gibi gelmiyor çok garipBen Erkek hissediyorum kendim
Birsey soracağım ben keseyi solda hissediyorum hafif dolgunluk gaz sancısı gibi his veriyor bazen.sag tarafımda hiç olmuyor.bu cinsiyete bağlantılı miHem solda hem kese yussssyuvarlakk![]()
işte altın görmek erkekniş de altını benim görmem lazım kvnin değilEvet ben de ilkinde altin görmüştüm erkek oldu.bu defa rüyamda kız gördüm bakalim
Kv de heveslenmis görmüş:)işte altın görmek erkekniş de altını benim görmem lazım kvnin değil![]()
ne teorisş ramzi mi..benim teorilere olan inancım kalmadıHissetmiyorum ki teoriye göre öyle napim ben![]()
Ultrasona girdiğinizde doktorunuz nerenize tutup görüyorsa oradadır ama bebek büyüdükçe genişliyor o tarafa doğru kayması normalBirsey soracağım ben keseyi solda hissediyorum hafif dolgunluk gaz sancısı gibi his veriyor bazen.sag tarafımda hiç olmuyor.bu cinsiyete bağlantılı mi
Ben geçen gün limon yedim kv mutluluktan havaya uçtu eksi yiyor kız olacak diyeişte altın görmek erkekniş de altını benim görmem lazım kvnin değil![]()
Bence erkekTeyzoşlar bizede yorum yapin bu 8 haftalikken . Yarin hastaneye gidicem 12+5 oluyoruz. Yarin doktoruma sorucam bu fotoya son kez tahminde bulunucak yokmu. Karindan. Telle cektim
Herkeste tutmuyor işte adı üstünde teori bir oran o dane teorisş ramzi mi..benim teorilere olan inancım kalmadı
bebimkide tutarsa işte o gün seni savunurum ashleeyyyy
sana yazıklar olsun bir bana yorum yapmadınSenin bebeğin kız görürsün bak bana inanmıyorsunuzsonra dediğime geliyorsunuz
Evet dr da hafif sola tutuyor.Ultrasona girdiğinizde doktorunuz nerenize tutup görüyorsa oradadır ama bebek büyüdükçe genişliyor o tarafa doğru kayması normal
Burun kemiği görülmemesi sorun diye biliyorum ben amaGöstermedi yabirde burun kemiği varmış
![]()
benimki hep yuvarlakk annesinin balı biliyor simetri hastası olduğumuBence erkekbenim şöyle bir teorim var 7-8 haftalık kese yuvarlak 10-12 hafta gibi fasulye olmuşsa kız tam tersi erkek
iki oğlan hamileliği geçirdim kalp atışlarında pergelle çizilmiş gibi yuvarlak 10-12 hafta muayenemde fasulye oluyordu bu hamileliğimde kalp atışı de kese fasulye 10 haftada yuvarlak olmustu %70 kız dedi doktorumuz öyle bı teori uydurdum işte afsga
![]()