- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Ayy gönderelim kızlar yoksaaaaya ben de ben de nasıl çekti canım anlatamam :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy gönderelim kızlar yoksaaaaya ben de ben de nasıl çekti canım anlatamam :))
Evet canım ben anca öyle faydasını gördüm gece 12 gibi 2 tane içip uyuyorum ve ne hikmetse ertesi günü bulantım olmuyorArkadaşlar prilamı, gece 2 tane mi içiyorsunuz ? Böyle yararı oluyor mu?
Bana erkek gibi geldi :)Merhaba teyzeleri biz de 12 haftalık oldukdoktor cinsiyet için yaklaşık bir tahmin söyledi bir de sizin fikrinizi alalım
Eki Görüntüle 3303340
yaa benim yüzümden mii nerdesin kız gönderiyimya ben de ben de nasıl çekti canım anlatamam :))
Çok tatlı bir isim ve ben de bu ismi çok seviyorumAyyy teşekkürler canıııım. Çok sade ve cool geliyor bu isim![]()
grçekren hiç inanmazdım hamilelikte böyle şeyler olduğunaAaaa bak bu da bir belirti bence. Benim de öyle çünkünormalde 3 haftada bir tam alınacak kıvama gelirdi. Geçende 1 ay geçti yok hala çıkmadı. Yine de gittim kuaföre. Kuaförüm bile farketti. Baya oldu gelmeyeli ama çıkmamış ya dedi
![]()
Kan pıhtılaşmasi var mı diye tıbbi genetik bölümüne gidip kan veriyorsunuz ordan bakıyorlar normalde benim ilk olumsuz tüp bebekten sonra baktılar hemenCanım bende şunu merak ediyorum illa bebek mi kaybetmemiz gerekiyor özellikle kan pıhtılaşmasını anlamak için . Biontech aşısını da oldum bu durum beni korkutuyor. Pıhtılaşma varmı bende bilmiyorum meselabu aralar buna taktım. Doktora soruyorum biontech aşıları pıhtılaşma yapıyormuş bende 2. Doz oldum diyorum bunun bilimsel açıklaması yok diyor. Burada sürekli ileri haftalarda gebelik kayıpları okuyorum ve aşırı endişeleniyorum.
ben de daha karnıma dokunmadan kalbi atıyor mu diyorum :))Bende geçen kontrolde daha bismillah doktor ultrasonu karnıma tutmadan iyiler mi? Diye bir soru sordu mekana zaten bakamıyorum her şey yolundaysa doktor söylediğinde bakıyorum o dereceyim düşünün.. doktor dedi ki kızım bismillah bilmiyorum ki iyiler mi daha yeni dokundum karnına görmüyorum ki bir şey bilmem ki diyoo an kendime dedim napıyorsun vazgeç bu hareketlerinden
zaten eşimle bir odalı ev kavgası içindeyiz ya diyorum hemşire yardımcı abla nerde yatacak nerede oturacak bizimle mi yatacakmantıklı cnm olabilir
Günde 7 buçuk saatten fazla çalışmanız yasak iş yerine gebelik bildirmeniz durumunda yarım saat yemek molasıyla sekiz saat oluyor sabah sekiz akşam 4 çalışırsınız insan kaynaklarına gebelik belgesi vermeniz lazımDoktorumla görüştüm o çalışma şartlarımı detaylı bilmediği için endişelenmiş kanama olduğu an heyet raporuna çeviririm dedi ama şuan çalışabilirsin istersen istersen heyet raporu verebilirim dedi kararı bana bıraktı bende şuan heyeti kullanmak istemedim bakalım bu hafta bi çalışayım. İşim 9 saat oturmakla geçiyor bankacıyım ama stres yük çok fazla kafa olarak stres yapmayayım gibi bir durum olmuyor maalesef
Sizin ayakta daha zor tabiki Allah yardımcınız olsun inşallah yine de tedirgin oldum bi ama doktorum izin verdi kanama olursa direk haberim olsun dedi kanama alanım şuan yok şükür ayakta kalmayacağım için zorlanmam inşallah diye düşünüyorum tek faktör stres işte o endişe veriyor bana
Yani heyet onaylandıkça heyet raporu almaya devam edebilir miyim 3 den fazla da
ara ara giriyor canım çok normalKızlar vajinada batma hissi oluyor mu sizde. İğne batması gibibu akşam oldu bikaç kere
canımmmm söylemen yeter evde yoktu siparis verdim ama bir kaç gündür aklımdaydı miss gibi kokar da :))yaa benim yüzümden mii nerdesin kız gönderiyim![]()
YaAA ne kadar güzel yazmışsınıııızzzÇok tatlı bir isim ve ben de bu ismi çok seviyorumbir ara ben de düşündüm ama içinde ğ olduğu için ve yurt dışı düşündüğümüz için vazgeçmiştik. Saçlarında yapraklar olan ve ormanın içinde papatyalar toplayan çok güzel bir kız geliyor gözümün önüne, hep güzel hayatı olsun sizle beraber inşallah
![]()
Canım bence uzun süre oturmakta gebelikte iyi değil uzanma ihtiyacı hissedersin belin ağrır ne bileyim ikiz bir de ben sürekli oturunca bile yoruluyorum uzanmak istiyorumDoktorumla görüştüm o çalışma şartlarımı detaylı bilmediği için endişelenmiş kanama olduğu an heyet raporuna çeviririm dedi ama şuan çalışabilirsin istersen istersen heyet raporu verebilirim dedi kararı bana bıraktı bende şuan heyeti kullanmak istemedim bakalım bu hafta bi çalışayım. İşim 9 saat oturmakla geçiyor bankacıyım ama stres yük çok fazla kafa olarak stres yapmayayım gibi bir durum olmuyor maalesef
Sizin ayakta daha zor tabiki Allah yardımcınız olsun inşallah yine de tedirgin oldum bi ama doktorum izin verdi kanama olursa direk haberim olsun dedi kanama alanım şuan yok şükür ayakta kalmayacağım için zorlanmam inşallah diye düşünüyorum tek faktör stres işte o endişe veriyor bana
Yani heyet onaylandıkça heyet raporu almaya devam edebilir miyim 3 den fazla da
Evet canım sabah benimde oldu. Normal diye biliyorum rahim genişliyor.Kızlar vajinada batma hissi oluyor mu sizde. İğne batması gibibu akşam oldu bikaç kere
Şöyle oluyor 9 saatin 45 dk yemek toplam ayrıca 30 dk yani 1.15 saat mola yapıyorum hamile olduğum için artık 15 dk daha veriyorlar yani 1.30 saat mola yapıyorum yani aktif çalışma saatim 7.30 saat oluyor. Onu araştırmıştım mola harici kalan süre 7.30 saate denk geliyorsa yasal diye okumuştum. İş yeri inde gebelik bildirimi yapınca 9/18 mecburi çalışma saati mesai ve farklı vardiya da çalıştıramıyorlar. Bir de hafta sonu çalıştırmıyorlar sadece hafta da 5 gün çalışıyorum bu şekilde normal mi çok bir bilgim de yok açıkçası?Günde 7 buçuk saatten fazla çalışmanız yasak iş yerine gebelik bildirmeniz durumunda yarım saat yemek molasıyla sekiz saat oluyor sabah sekiz akşam 4 çalışırsınız insan kaynaklarına gebelik belgesi vermeniz lazım
Bugün sonucum mail olarak geldi aramadılar ama ben kendim tesadüfen gördüm mailde sonuç temiz benimMerhaba henüz iki hafta dolmadığı için sormadım ben iki haftadan önce gelmez demişti, sizin belli mi
Olumsuz bi durum yok diye doktorum şuanda bakmıyor canım bende diyorum ki illaki olumsuz bi durum mu olması gerekiyor. Bunu yaptırmak için. Neyse canım Allaha emanetimKan pıhtılaşmasi var mı diye tıbbi genetik bölümüne gidip kan veriyorsunuz ordan bakıyorlar normalde benim ilk olumsuz tüp bebekten sonra baktılar hemen