- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
ne zaman ölçmeye başlıyorlar?Kızlar siz kontrollerinizde serviks uzunluğunu karından ölçtürüyorsunuz dimi meraktan soruyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zaman ölçmeye başlıyorlar?Kızlar siz kontrollerinizde serviks uzunluğunu karından ölçtürüyorsunuz dimi meraktan soruyorum![]()
11. haftadan beri ölçüyor kuzum. Karından tabi vajinal değil.ne zaman ölçmeye başlıyorlar?
Evet oluyorKızlar vajinada batma hissi oluyor mu sizde. İğne batması gibibu akşam oldu bikaç kere
Öğretmenler haftada bir 8 saat nöbet tutuyor.bu da mı yasak o zamanGünde 7 buçuk saatten fazla çalışmanız yasak iş yerine gebelik bildirmeniz durumunda yarım saat yemek molasıyla sekiz saat oluyor sabah sekiz akşam 4 çalışırsınız insan kaynaklarına gebelik belgesi vermeniz lazım
ben cok sanslıyım ki bulantı fazla yasamadan direkt cıkarmaya gdiyorum skflsşwkfjgkdlskkf bulsntı yasamadan sabah aksam fark etmiyoKızlar benim midem gece bu saatlerde bulanmaya başlıyor var mı yaşayan![]()
ama boş mdeye su içiyosan oda yaparKızlar benim midem gece bu saatlerde bulanmaya başlıyor var mı yaşayan![]()
gayet mantıklı olmuşşşşş kızlar canım meyve çekyo birsrü hiçbirinin mevsim değil napcam kızAyy 101 oynayıp geldik şimdi eve. Bebek bezine oynadık bi de diğer çift de bebek bekleyiince djdjsjdk
Kız bugün aşermelerin mi başladı senin djdjdjdjgayet mantıklı olmuşşşşş kızlar canım meyve çekyo birsrü hiçbirinin mevsim değil napcam kız
yoo aşerme derecesinde değil canım istiyo slcldşrşgmlggKız bugün aşermelerin mi başladı senin djdjdjdj
Her istediğin olmaz annecim deyip tv izlemeye devam o zaman djdjsjsjjsyoo aşerme derecesinde değil canım istiyo slcldşrşgmlgg
niye kıızHer istediğin olmaz annecim deyip tv izlemeye devam o zaman djdjsjsjjs
Bana öyle bişey demediler. Ben heyet raporu sınırsız diye biliyorım. Hatta 3 kez aldım bu sefer yine alıcam yani inşallah alabilirimToplamda 3 heyet raporu hakkımız var değil mi.bana öyle söyledi sekreter
Birazdan ultrasona giricem bekliyorum soylerimBende sağ sol olayını bilmiyorumbana da erkek gibi geldiii
Haber et hemen gruba da.Birazdan ultrasona giricem bekliyorum soylerim
Teyzoslari biz buyudukde geldikHaber et hemen gruba da.![]()
24. Haftaya kadar tutuyoruz kuzum. Ben belletmenlik de yapıyorum okul pansiyonlu. 24.hafta rapor vercem dedi doktorÖğretmenler haftada bir 8 saat nöbet tutuyor.bu da mı yasak o zaman