Ama ben hamile değilken hergün yesem yerdim öyle severdimE bal yiyen baldan usanıyor kuzucum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben hamile değilken hergün yesem yerdim öyle severdimE bal yiyen baldan usanıyor kuzucum![]()
Çooook teşekkür ederiiiimAy çok tebrikler!Sağlıkla gelsin prensesiniz![]()
Canın ne tür şeyleri daha çok kaldırabiliyor. Ben bu dönemde tatlıdan aşırı uzaklaştım mesela. Tatlı düşündüğüm zaman bile midem bulanıyor . Ama acılı yemeklerin hastası oldum çıktımAma ben hamile değilken hergün yesem yerdim öyle severdimşimdi yemeye bi şey bulamaz oldum. Ağzımda her lokma büyüyor midemi bulandırıyor
Kan pıhtılaşması olmasın diyeBu iğneyi ne için verdi acaba doktorunuz?
Biz çok aynı yaşıyoruz seninle canım, bende öyleyim et kıyma asla yiyemedim daha 14, haftalık oldukAaaaa varis öğretmen hastalığı derlerben de korkarım hep olmaktan. Ay kuzum farklı yemiyorum ki bilmiyorum. Ama yine birkaç gündür yumurta yiyemiyorum. Dün malesef ki etli yemek yedim yemez olaydım kendimi zorladım yemek için sonra çok midem bulandı
Ben cuma soracağım bende öyleyim, ne balık ne et ne yumurta ne ceviz ne badem hiç birsey yiyemiyorumSende ben gibisin inşallah bir sorun olmaz hiç doğru düzgün beslenmiyorum
Bende de aynı tatlı yiyince midem bulanıyor ekşiyor ama acılı turşu filan yiyeyim daha iyiyimCanın ne tür şeyleri daha çok kaldırabiliyor. Ben bu dönemde tatlıdan aşırı uzaklaştım mesela. Tatlı düşündüğüm zaman bile midem bulanıyor . Ama acılı yemeklerin hastası oldum çıktımo yüzden geçende makarnaya pul biber ekip ekip yedim mesela
![]()

Yok canım yapmıyor ben memnun kalmıştım oğlumda bide beli agritmiyor eşit dağıtıyor yüküTerletme falan yapmıyor o zaman dimi canım
Kız yani kısacasıBende de aynı tatlı yiyince midem bulanıyor ekşiyor ama acılı turşu filan yiyeyim daha iyiyim![]()
Tamamdır canım bakacağım. TeşekkürlerYok canım yapmıyor ben memnun kalmıştım oğlumda bide beli agritmiyor eşit dağıtıyor yükü
Ben de hiç acı yiyemiyorum midem kötü oluyor. Yoksa çok severim acı. Ama tatlı daha çok cazip geliyor banaCanın ne tür şeyleri daha çok kaldırabiliyor. Ben bu dönemde tatlıdan aşırı uzaklaştım mesela. Tatlı düşündüğüm zaman bile midem bulanıyor . Ama acılı yemeklerin hastası oldum çıktımo yüzden geçende makarnaya pul biber ekip ekip yedim mesela
![]()
Bir kız bir erkek gibi canım
Görmeye bile tahammül edemiyorum bazen. Zorlayınca da kusuyorum. 13+2 benim de bugün. Verdiği ilaçları da içemiyorum onları da kusuyorum.Biz çok aynı yaşıyoruz seninle canım, bende öyleyim et kıyma asla yiyemedim daha 14, haftalık olduk
Aaaa oğlum olsaydı iki isimden birini koymak istiyordum
bir kaç isim vardı Rüzgar Aden, Atlas Ege, Arden. Atlas Ege bana daha güzel geldi.Aaaa oğlum olsaydı iki isimden birini koymak istiyordum![]()
Magnezyum ilacını içemiyorum dün bende öyle oldum bugün içmedim. Telefonla derdimi anlatamıyorum doktora hersey normal diyor. Cuma günü konuşacağım benimde 14. Tam bugün inşallah canım 16. Da düzelecegızGörmeye bile tahammül edemiyorum bazen. Zorlayınca da kusuyorum. 13+2 benim de bugün. Verdiği ilaçları da içemiyorum onları da kusuyorum.
Bende hamile kaldığımdan beri sıfır tatlıCanın ne tür şeyleri daha çok kaldırabiliyor. Ben bu dönemde tatlıdan aşırı uzaklaştım mesela. Tatlı düşündüğüm zaman bile midem bulanıyor . Ama acılı yemeklerin hastası oldum çıktımo yüzden geçende makarnaya pul biber ekip ekip yedim mesela
![]()
Ben yaptırmak istemiyorum diyeceğim ya. Zaten şekerli hiçbir şey yemiyorum neredeyse. Gerek yokBende hamile kaldığımdan beri sıfır tatlıgeçenlerde ayıptır söylemesi kavun yedim o bile midemi bulandırdı. Bu şeker yüklemesini düşünmeye başladım şimdiden. Verdikleri içecek çok şekerli bişeymiş nasıl içicez bilmem
![]()