• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Ama ben hamile değilken hergün yesem yerdim öyle severdim 😅😂 şimdi yemeye bi şey bulamaz oldum. Ağzımda her lokma büyüyor midemi bulandırıyor
Canın ne tür şeyleri daha çok kaldırabiliyor. Ben bu dönemde tatlıdan aşırı uzaklaştım mesela. Tatlı düşündüğüm zaman bile midem bulanıyor . Ama acılı yemeklerin hastası oldum çıktım 😀😀 o yüzden geçende makarnaya pul biber ekip ekip yedim mesela 😁😁

Aaaaa varis öğretmen hastalığı derler 🙈 ben de korkarım hep olmaktan. Ay kuzum farklı yemiyorum ki bilmiyorum. Ama yine birkaç gündür yumurta yiyemiyorum. Dün malesef ki etli yemek yedim yemez olaydım kendimi zorladım yemek için sonra çok midem bulandı
Biz çok aynı yaşıyoruz seninle canım, bende öyleyim et kıyma asla yiyemedim daha 14, haftalık olduk

IMG_9317.webp
bizim ikizlerede bi tahminde bulunur musunuz ?

Canın ne tür şeyleri daha çok kaldırabiliyor. Ben bu dönemde tatlıdan aşırı uzaklaştım mesela. Tatlı düşündüğüm zaman bile midem bulanıyor . Ama acılı yemeklerin hastası oldum çıktım 😀😀 o yüzden geçende makarnaya pul biber ekip ekip yedim mesela 😁😁
Bende de aynı tatlı yiyince midem bulanıyor ekşiyor ama acılı turşu filan yiyeyim daha iyiyim :halay:

Ben de hiç acı yiyemiyorum midem kötü oluyor. Yoksa çok severim acı. Ama tatlı daha çok cazip geliyor bana 😌

Görmeye bile tahammül edemiyorum bazen. Zorlayınca da kusuyorum. 13+2 benim de bugün. Verdiği ilaçları da içemiyorum onları da kusuyorum.
Magnezyum ilacını içemiyorum dün bende öyle oldum bugün içmedim. Telefonla derdimi anlatamıyorum doktora hersey normal diyor. Cuma günü konuşacağım benimde 14. Tam bugün inşallah canım 16. Da düzelecegız

Bende hamile kaldığımdan beri sıfır tatlı 😁 geçenlerde ayıptır söylemesi kavun yedim o bile midemi bulandırdı. Bu şeker yüklemesini düşünmeye başladım şimdiden. Verdikleri içecek çok şekerli bişeymiş nasıl içicez bilmem🥹

Bende hamile kaldığımdan beri sıfır tatlı 😁 geçenlerde ayıptır söylemesi kavun yedim o bile midemi bulandırdı. Bu şeker yüklemesini düşünmeye başladım şimdiden. Verdikleri içecek çok şekerli bişeymiş nasıl içicez bilmem🥹
Ben yaptırmak istemiyorum diyeceğim ya. Zaten şekerli hiçbir şey yemiyorum neredeyse. Gerek yok😅

Back
X