Kaç haftalıksın?Benimde 3 4 gündür aynı yavaş yavaş hareketlenmeler başladı şükür çok harika birsey insanin hamilelikte en çok ozleyecegi şey bu oluyor bebisinin hareketlenmeleri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalıksın?Benimde 3 4 gündür aynı yavaş yavaş hareketlenmeler başladı şükür çok harika birsey insanin hamilelikte en çok ozleyecegi şey bu oluyor bebisinin hareketlenmeleri![]()
ya netleştirmek için gittiğimde bende mi öyle yapsam acabaOrganizasyon şirketlerinden temin edebilirsin. Eğer büyük bir şey yapacaksan direkt işi onlara bırak. Ama fiyatları duyunca muhtemelen sen de benim gibi balonunu alıp masum bir şekilde doktor odasında öğrenmeyi tercih edeceksinben doktorun odası kirlenmesin diye (patlatmalı bir şeye izin vermezdi muhtemelen) organizasyon şirketinden mavi ve pembe tüylü şeffaf balonlardan aldım . Cinsiyetine göre balonu bize verirsiniz dedim . Sekreterine de video çektirdim
hem eşimle yalnızken öğrenmiş olduk hem de istediğim gibi bir anı kalmış oldu
bahsettiğim balonlar şunlar :)
Ben de kahve içmiyodum tiksinmiştim .ama Birkaç gündür sırf hareket etsin diye içip uzanıyorum tık demiyor:)Dün gece 11 buçukta waffle yedim bol çikolatalı . ben daha ne yapim bu miniiş için![]()
Yaaa çok güzelgecen hafta kibar kibar patlayan şeker gibiydibir kaç gün sonra 4-5 gün hiç hissetmedim dün ve bugün çok değişik hissediyorum sola yatınca özellikle sürekli dönüp duruyor galiba
ama kibar kibar değil pek
babası kılıklı
![]()
Valla çok çok çok güzel bir anı oluyor . Hem abartıdan uzak hem de ömür boyu hiç unutmayacağım bi an olmuştuya netleştirmek için gittiğimde bende mi öyle yapsam acaba
Bizim çocuklar çikolatayı yiyip kahveyi içip yan gelip yatıyo demek kiBen de kahve içmiyodum tiksinmiştim .ama Birkaç gündür sırf hareket etsin diye içip uzanıyorum tık demiyor:)
canım 17 ye giriyorum ama ben de tam oğlum mu emin değilim :)) garip biseyler oluyor ama işte bu da diyemiyorumYaaa çok güzelkaçıncı haftadasın? Ben 14+6 yım, bişey hissetmiyorum daha.
doktor kesin dedi ayın 14ünde bu sefer de mırın kırın yaparsa kliniğini yakarımValla çok çok çok güzel bir anı oluyor . Hem abartıdan uzak hem de ömür boyu hiç unutmayacağım bi an olmuştubir dahakine kesin belli oluyorsa bence yap böyle bir şey
![]()
kız olsun baya iyi dayandın baya istiyordu senin canınKızlar yaptığım günaha ortak etmem lazım sizicips yedim ben
![]()
ayy hayatta en sevdiğim şey türk kahvesi ve sigara ikilisiydi neffret ediyorum ikisinden de aşırı tiksindim hadi sigaraya çok seviniyorum ama türk kahvesi içemiyorum ve bu beni üzüyorBen de kahve içmiyodum tiksinmiştim .ama Birkaç gündür sırf hareket etsin diye içip uzanıyorum tık demiyor:)
Hahaha valla o kadar okumuşlar okulunu. Bu teknolojide hala mırın kırın etmesinler yadoktor kesin dedi ayın 14ünde bu sefer de mırın kırın yaparsa kliniğini yakarım![]()
afşyet olsun canımmmm bence insan canı çekince azıcık da olsa tadımlamalı bebeğe asla zararı olacağını düşünmüyorum :)) anneler zehirleniyor hastanelik oluyor da bebişlere bisey olmuyor :))Kızlar yaptığım günaha ortak etmem lazım sizicips yedim ben
![]()
Hangisinden yedinKızlar yaptığım günaha ortak etmem lazım sizicips yedim ben
![]()
Gerçekten öyle galiba ay güldüm son yazdığınızdaAilede Böyle durumlar gerçekten çok strese sokuyor insanı. Bazıları hiç anlamıyor 8 sene ve tüp bebek süreci kolay mı yani . Resmen saf kötülükbir de onlar da kadın . En çok onlar anlaması lazımken. Anne olmak için bu kadar çabalayan bir kadına böyle laflar söylenmez.
ama eşlerimiz sebep oluyor bence bu kadarına . Bu kadar karıştırmasalar laf söyleyemezler. En iyi kv mezarda olandır canım .
Ay valla konuyu yanlış anlayıp keyif kahvesi sanıyolarBizim çocuklar çikolatayı yiyip kahveyi içip yan gelip yatıyo demek ki![]()
17+0 siz kaç haftaliksinizKaç haftalıksın?
Ben de tiksinmiştim bikaç gündür baktım içebiliyorım kahvesini az koyuyorum ama sulu yapıyorum biraz.eskisi gibi bol telveli değil :) sigarayı ben de gebelikte bıraktım çok şükür kurtuldum inşallah bi daha başlamam :)ayy hayatta en sevdiğim şey türk kahvesi ve sigara ikilisiydi neffret ediyorum ikisinden de aşırı tiksindim hadi sigaraya çok seviniyorum ama türk kahvesi içemiyorum ve bu beni üzüyor![]()
Ya bende bu ara buna takıyorum 16 oluyorum halen Atlas beyden bir hareket yok diye. Acaba iç karnımız mi geniş diyeceğim ama benim baya belli oluyor karnım hiç birseyim olmuyor. Hiç karnım dar benceBende varım ben yarın 18 oluyorum ama tık yok![]()
Vallahi deli gibi istiyordum. Eşimi zor ikna ettimkız olsun baya iyi dayandın baya istiyordu senin canın![]()
bende dün akşam tatlı yedim onun üstüne gidip aksam yemeği yedim
![]()