- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Olur öyle aradaAahhahatamam o zaman rahatlıyoruzzz
bir anlik gelen bir şeydi zaten geçti
kendimi burda buldum hemen
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur öyle aradaAahhahatamam o zaman rahatlıyoruzzz
bir anlik gelen bir şeydi zaten geçti
kendimi burda buldum hemen
![]()
Alıyorum kuzum aslında ama bilmiyorum . Diş etlerim bi hassaslaştı. Kalsiyum da alıyorum düzenli aslında. BilemedimCanım diş minilerinde sorun olmuş olabilir proteini yeterli alıyor musun ?
Ne risk var denilip sağlıklı doğuranlar gördüm. Çoookk yakınım biri hatta.Masallah cnm, sağlıkla ilerlesin inşallah
Bnimde bebişle ılgılı bi sıkıntım yok çok şukur3 kimyasalım var üst üste bılıyosun, son kımyasaldan sonra adet görmeden hamiş kaldım, takmıcam artık umursamıcam dedıgım, saldıgım bir zamandı, yaz zamanıydı..
7 cmlık hemorajık kistım var sağ yumurtalıkta, 11. Haftada 4.5 cme küçülmüş dendi ama oksapar kullandıgım için beslemiş sanırım buyumuş, femara yapmış bu kisti, genetık teste gtmiştık, pıhtılaşmam çıktı 10 haftalıkken, iğne kullanıyorum, idrar yolu enfeksiyonuyla uğrasıyorum.
Bulantım, kusmam hiç olmadı, hrseyi yedıgım için kılo aldım, senın bebişi erkek hissedıyorum
Yaş riskim var fetal dna yaptıramadım, ikili testim riskli çıkacagını bıle bıle yaptrdım ve riskli çıktı, 8 kasımda detaylıya girecegım.
Şimdilik bukdr![]()
Mersin’deyim ben de bakalım yarın sabah düşeceğim yollara istediğim gibi hazırlayabilirim umarım her şeyiBulunduğunuz yere göre değişmekle birlikte en fazla 4-5 o zaman dediğiniz gibi![]()
Ben muhtemelen şunu alıcam Maxi-Cosi Leona2 Çift Yönlü Uzatılabilir Sırt Desteği Tam Yatabilir Bebek Arabası Essential Black Fiyatı, Yorumları - TrendyolKızlar selam, bebek arabası bakan alan oldu mu hiç
Ben hafta sonu baktım da kafam iyice karıştı
Valla gülmekten kendini alamadım
Bebek neden entübe edildi canım?yok epidural etki ediyor fakat doktor kesmeye başladığı anda aşırı stres yaptığı için bacağı titremeye başlıyor normalde kesildiğini vs hissetmiyor fakat stresle çok konuşmaya, ağlamaya bağırmaya başlıyor doktorda 5-10 dk kadar uyumasını istiyor zaten ablamızda en başından beri komple bayıltılmak istendiği için hemen kabul ediyor illa buna bağlamak olur mu bilmiyorum ama bebek entübe edildi ne yazık ki
Ben en başından beri kızım olacağını düşünerek ve adını da Doğa koymak istediğim için yeşil gömlek altından beyaz pantolon giyip gitmiştimMersin’deyim ben de bakalım yarın sabah düşeceğim yollara istediğim gibi hazırlayabilirim umarım her şeyiSabahta kafadan bin lira pastaya verdim güne hızlı başladık
Bu arada kıyafet ne tercih etmiştin ya o gün ne renkti karar veremiyorum ne alacağıma
![]()
Benim bayağıdır var canım her fırçaladığımda kanıyor nerdeyse çok hassaslaştı diş etleri nedenseKızlar benim hergün diş etlerim kanamaya başladı. Sizde var mı böyle şeyler![]()
AhahahaValla gülmekten kendini alamadım![]()
Cık yokKızlar benim hergün diş etlerim kanamaya başladı. Sizde var mı böyle şeyler![]()
Ben elbise düşünüyorum aslında biraz dar ama rahat bir şey renge karar veremedim henüzBen en başından beri kızım olacağını düşünerek ve adını da Doğa koymak istediğim için yeşil gömlek altından beyaz pantolon giyip gitmiştim![]()
Benim bayağıdır var canım her fırçaladığımda kanıyor nerdeyse çok hassaslaştı diş etleri nedense![]()
Yakında olcakCık yok![]()
Ayiiii eşin ne heyecanlanır kıııızBen elbise düşünüyorum aslında biraz dar ama rahat bir şey renge karar veremedim henüz![]()
MuhtemelenAhahahaeşime sorsaydim tamam artık seheri kaybettik derdi galiba o yüzden size sordum ayyy iyi ki varsınız kiiizzzlaar hep var olun
bu arada babannemiz yavaş yavaş başladı battaniye vs örmelereee
![]()
Hem de nasılAyiiii eşin ne heyecanlanır kıııız![]()
Benim de öyle canım hem de o kadar yoğurt ve peynir tüketmeme rağmen diş etlerim çok kanıyorKızlar benim hergün diş etlerim kanamaya başladı. Sizde var mı böyle şeyler![]()
Ağzını ayrı açar mısın pilizzzzSenin kaçıncı haftaydı kuzu yaaa bu haftalarda mı başlıyo acaba
Yakında olcak![]()
Hayır açsam olmaz mı kıııızAğzını ayrı açar mısın pilizzzz![]()