- 5 Ekim 2020
- 2.793
- 4.000
- 83
Aynen bencede bi sor kuzum bazilarina 18. Haftada bile gel demisler bi haber vermeleri lazimdi unutmuslardir belkiTabi bildirdim kan verdim aradılar hatta ben bildirmeden bekleyeyim bu hafta olmadı ben gidiyim en iyisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bencede bi sor kuzum bazilarina 18. Haftada bile gel demisler bi haber vermeleri lazimdi unutmuslardir belkiTabi bildirdim kan verdim aradılar hatta ben bildirmeden bekleyeyim bu hafta olmadı ben gidiyim en iyisi
Canım istanbul avrupa yakası ben varım. Doktorum perinatolog Prof Mehmet Aytaç Yüksel önerebileceğim bu.Kızlar yaaa İstanbul Avrupa yakasında oturan yok miiDetaylı ultrason için eşimle konuştuk yaptırmaya karar verdik. Ama nerde nasil bilemiyorum, önereceğiniz doktor var mı ?
beşik 20.000 tl ürüne bayıldım ama bilemedim ya fazla gibi o paraya birçok şeyi alınır :)ben de bu beşikleri beğeniyorum mama sandalyesi ile ama pahalı karar veremedim :/ stokke bu markanın tüm ürünleri benlik![]()
Nasıl unutur ama ya bende bilmesem yapılacağını nolcak ihmalkarlık yani . Bir hafta daha bekliyim de gideceğim sağol canımAynen bencede bi sor kuzum bazilarina 18. Haftada bile gel demisler bi haber vermeleri lazimdi unutmuslardir belki![]()
çok çok efendi tatlı bir doktor ben de bir kaç kez kendisine gittim hastane kalabalık diye sevmedim o acıbademe gidemedimCanım istanbul avrupa yakası ben varım. Doktorum perinatolog Prof Mehmet Aytaç Yüksel önerebileceğim bu.
Bende varım detaylı için doktorum yönlendirdi ama önerebilir miyim bilmiyorum ilk gidişim olacak :) haftaya gideceğim 28 inde dilerseniz gittikten sonra paylaşırım zaten burada o zaman yeri söylerim memnun kalırsam :)Kızlar yaaa İstanbul Avrupa yakasında oturan yok miiDetaylı ultrason için eşimle konuştuk yaptırmaya karar verdik. Ama nerde nasil bilemiyorum, önereceğiniz doktor var mı ?
Benim ikinci olduğu için var elimde o yüzden pek bir şey almayacağım ama ilk olsaydı da henüz almazdım sanırım:) 28-30. Haftalardan sonra topluca almak daha mantıklı geliyor banaKızlar kıyafetlere başladınız mı?
tabiki de canım 4-5 yasına kadar kullanılıyor ama yine de çok pahalıbeşik 20.000 tl ürüne bayıldım ama bilemedim ya fazla gibi o paraya birçok şeyi alınır :)
Evet Aytaç hocaya gerçekten benimde içim çok sindi. Bende bırakmak istemedim memnunum da şükürçok çok efendi tatlı bir doktor ben de bir kaç kez kendisine gittim hastane kalabalık diye sevmedim o acıbademe gidemedim
Merhaba doktorunuz nioli yağına izin verdi mi ? Benimki kullanma dedi ya halbuki ben çok memnundum nioli yağı baya etki ediyor bende. Yalnızca sirkeli su ile yap temizliğini dediCnm dut olayını yaptım ben daha once faydası olmadı, yıne yapıcam ama bılmıyorum, nioli yağı kullanıyorum fayda yok hiçbişydenkızılcık evde var, ağaçtan topladım, kaynatıp içerim ama oda kabız yapıyor zaten kabızım
Geniş bir park yatak alırsanız en az 3 4 yasa kadar kullanır. Benimki 70*120. Oğlum 2 yaşında ve çok memnunum gerçekten.tabiki de canım 4-5 yasına kadar kullanılıyor ama yine de çok pahalı( bir de kullan at olacak sonuçta 2. eli de pahalı satılır belki ama yine de park yataklar ne kadar yaşa kadar kullanılabilir biliyor musun
acıbadem internationalı tercih ettik yakınız diye bambaşka bir yer çok sessiz sakin temiz hastane gibi değil rahat ediyor insan ama sonuç iyi olsun da hastanede önemli değilEvet Aytaç hocaya gerçekten benimde içim çok sindi. Bende bırakmak istemedim memnunum da şükürama dediğin gibi hastane aşırı yoğun haftaiçi haftasonu hiç farketmiyor.
![]()
Bu ıkea tipi olan beşikten arkadaşımın kızı 5 yaşına kadar kullandı sonrasında montessori yatak ve takımını aldılar. Park yataklarda 2 2,5 yaşına kadar kullanılabilir bence.tabiki de canım 4-5 yasına kadar kullanılıyor ama yine de çok pahalı( bir de kullan at olacak sonuçta 2. eli de pahalı satılır belki ama yine de park yataklar ne kadar yaşa kadar kullanılabilir biliyor musun
Aslında doktora sormadımMerhaba doktorunuz nioli yağına izin verdi mi ? Benimki kullanma dedi ya halbuki ben çok memnundum nioli yağı baya etki ediyor bende. Yalnızca sirkeli su ile yap temizliğini dedi
Ben de öyle. Hatta 4-5 tane yapanlar nasıl yapıyor acaba diye düşünüyorum. Allah bu dönemleri unutturuyor bir şekilde herhalde.isyan etmiyorum ama sanırım bi daha doğurmıycam
Evet aslında orayı da düşünmüştük. Bende Atakent’e yakınım ama benim için önemli olan doktorun içime sinmesiydi. Takıntılıyım bu konuda biraz. Amin bende hep öyle diyorum Allah düşürmesinacıbadem internationalı tercih ettik yakınız diye bambaşka bir yer çok sessiz sakin temiz hastane gibi değil rahat ediyor insan ama sonuç iyi olsun da hastanede önemli değilkimse hastanelere düşürmesin
![]()
Cnm sendemi burdasın nasıl gidiyo hamilelik iyisinizdir inşallah oğlun olacaktı değil mi seninde sağlıcakla gelsin inşallahCanım gecmiş olsun siz yeterki iyi olun haber et iyi olunca![]()
Ben yok biz şimdi odayı tadilat yapıyoruz mobilya aldıktan sonra almayı düşünüyoruz aldıkca ortalıkta kalmasın istiyorumKızlar kıyafetlere başladınız mı?
Yaa ne güzel seni görmek iyiyiz çok şükür evet oğlum olucak Allahın izniyleCnm sendemi burdasın nasıl gidiyo hamilelik iyisinizdir inşallah oğlun olacaktı değil mi seninde sağlıcakla gelsin inşallah