- 1 Nisan 2022
- 15.349
- 17.164
- 248
O da ola bilir canım ama hastanede kesinlikle zor olucakcanım ama ilk günler çok zor hastaneden çıktıktanbir kaç gün sonra mantıklı galiba ana onun da günü var fotoğrafçı bilir bir hafta gibi galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da ola bilir canım ama hastanede kesinlikle zor olucakcanım ama ilk günler çok zor hastaneden çıktıktanbir kaç gün sonra mantıklı galiba ana onun da günü var fotoğrafçı bilir bir hafta gibi galiba
O da çok normal sanırım bende vuruldum hemşire ağrı olabilir dedi sadeceben oldum canım cuma günü. İğne vurulan yere dokununca hassasiyet vardı onun dışında hiç yan etki olmadı.
Ben bugün oldumKızlar merhaba, tetanoz aşısı oldunuz mu? Olacak mısınız?
Ben de oluyordu kuzum. Benim de belim ağrıyor sol tarafı sol bacağımı atarken ağrıyorKızlar hfif derece de sol kasık ağrım var rahim büyümesi ile mi alakalı ya sizde oldu mu?
Normaldir değil mi ya çok şiddetli değil o yüzden endişelenmek istemiyorumBen de oluyordu kuzum. Benim de belim ağrıyor sol tarafı sol bacağımı atarken ağrıyor![]()
Canım maşallah çok sevindim gözün aydın olsun inşallahDetaylıdan da doktor kontrolünden de çıktım kızlarAllahıma çok şükür oğlumda hiç sorun çikmadi pozisyonuda cok iyiydi herseyi göründü elleri ayaklari organlari falan
suanlık tek sorunumuz plasenta previa marjinal
plasenta rahim agzini yarim sekilde kapatmis duzelmezse normal dogum imkansiz ve dogumda da benim için riskler varmış ama ben inaniyorum birdahaki kontrolde yukarı çıkmış olacak Allahin izniyle
bebeğim iyi ya Allahıma çok şükür gerisi illa hallolur
minik ayaklarimiza bakın teyzoşlariii
![]()
canımcım seni dinleyip ilk cicilerini aldım :)) hoş sağdaki kuzulu yanlış oldu galiba 12 aylık 12. ayı yine marta geliyor yazlık ama busadece birkaç parça kıyafet aldım, onun haricinde hiçbişeyi yok. Ben de çok şaşkınım anne olmayı ,bebeğimin olmasını o kadar olağanüstü bişey gibi düşünüyordum ki önceden, şimdi bu yaşadıklarım garip geliyor. Yine de aldıkça motive olacağıma iyi hissedeceğime inanıyorum artık . Almadıkça da bebeğime haksızlık ettiğimi düşünüyorum onu sahiplenememiş gibi bir psikolojiye bürünüyorum.
35. Hafta da çok geç değil mi belki o zamana doğabilir bile![]()
Ben olmayı düşünmüyorum yaa, doktorumda zatenn belirsiz konuştu. Bende olmayı düşünmüyorum ama bakalımKızlar merhaba, tetanoz aşısı oldunuz mu? Olacak mısınız?
28. hafta da tek doz dedi doktorum. Sanırım öyle yapacağım.Kızlar merhaba, tetanoz aşısı oldunuz mu? Olacak mısınız?
Ayy çok tatlılar. İnşallah içinde oğluşun varken de fotoğraflarını çekersin canımcanımcım seni dinleyip ilk cicilerini aldım :)) hoş sağdaki kuzulu yanlış oldu galiba 12 aylık 12. ayı yine marta geliyor yazlık ama budeğiştirmem gerekecek
bana keyif
Normal kuzum korkmaNormaldir değil mi ya çok şiddetli değil o yüzden endişelenmek istemiyorum
Kızlar banyo için şu mantıklı geldi bana. Tecrübeli anneler siz ne diyorsunuz?
Nisanda ramazan bayramı tatili var kiiiiiTam bunu yazmaya girmiştim sen yazmışsınNisan yüzyüze olacakmış eşim evde olamayacak ama olsun biz evdeyiz
![]()
Bizim bebişlerin ilk bayramlarında kırkı çıkmamış olacak büyük ihtimalNisanda ramazan bayramı tatili var kiiiii![]()
![]()
Evet daha 1 aylık anca oldu olacaklar inşallah :)Bizim bebişlerin ilk bayramlarında kırkı çıkmamış olacak büyük ihtimal![]()
Ayyyy ben fiyata bakmamıştım ben şokBana da mantıklı geldi. Görmüştüm ben de bu sayfayı. Küçük bir şey ucuzdur heralde dedim 2 bin tlmişama mantıklı yani
![]()