aaaaa evetNisanda ramazan bayramı tatili var kiiiii![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaa evetNisanda ramazan bayramı tatili var kiiiii![]()
![]()
Evet unuttuaaaaa evetbakan unuttu galiba
![]()
Aynı şekilde kademeli başka uygun markanın var mı acaba bilen varsa aydınlatsaAyyyy ben fiyata bakmamıştım ben şok
Ohhhh yine iyi şükür eşim 20 gün falan evde olur o zamanEvet unuttu9 günlük kocaman tatil olacak
![]()
Ay vallahi biri söylesin bizeAynı şekilde kademeli başka uygun markanın var mı acaba bilen varsa aydınlatsa![]()
Ben baya düz set aldım 300 e kademeli falan değil çok yüksek fiyatları onlarınAynı şekilde kademeli başka uygun markanın var mı acaba bilen varsa aydınlatsa![]()
Güle güle kullan kuzumBunları sipariş etdim kızlar![]()
Amin canımGüle güle kullan kuzumçok güzeller. Ben açıkçası şöyle birşey düşünüyorum düz renk bir pijama takımı beyaz ya da krem özellikle. Üstüne sabahlık diye trendyolmillanın rengarenk kaftanları. Saçıma da süslü püslü bir taç
aklımda bu var ama ruh halim müsade ederse
bir de mart burada çok soğuk oluyor bunlardan polara geçmek zorunda da kalabilirim
![]()
Mantıklı kuzum. Ayyy 40 gün regl görcez Kızlar hiç hazır değilimAmin canımayy evet sende orda soğuk oluyor
Sabahlık şey için aldım yürüyüş yaparken arkadan pedi kapatsın diye
![]()
Ahhh kuzum olsun canım yeterki bebişler kucağımızda olsunlar kürtajdan sonraki kanamamı hayatda unutmamMantıklı kuzum. Ayyy 40 gün regl görcez Kızlar hiç hazır değilim![]()
Kasıklarımda çok sancım vardı bir aralar. Yürürken bile zorlanıyordum. Ona iyi geldiSizin kasılmalarınız oluyor mu iyi geldi mi
Doğru söylüyorsun kuzum sağlıkla kucağımızda olsunlar biz de iyi olalım inşallahAhhh kuzum olsun canım yeterki bebişler kucağımızda olsunlar kürtajdan sonraki kanamamı hayatda unutmam![]()
Ya ben böyle ahşap yataklar var ya minnak onları çok beğeniyorum. Kısa süreli kullanım max 6 ay falandır herhalde. Dolap ta güzel bulsam uyguna keşke ben de alsam. O salonda durur mesela anne yanı da yatak odasında. Hevesimi de almış olurum hemKızlar ben bez stoğu yapmaya başladım, dolap uygulamasından, çunku çok pahalanacak, dolap biraz daha ucuz
En azından her numaradan bi pk bez aldım
Bide anne yanı yatağı aldım
İnşallah banada iyi gelir ocean aldım bakalım 3 lü magnezyumKasıklarımda çok sancım vardı bir aralar. Yürürken bile zorlanıyordum. Ona iyi geldi![]()
bunu ilk defa duydum desem. ne kadar cahilmişimMantıklı kuzum. Ayyy 40 gün regl görcez Kızlar hiç hazır değilim![]()
Ben de annemden biliyorum. Küçük kardeşim olduğunda 11 yaşındaydım hatırlıyorum yanibunu ilk defa duydum desem. ne kadar cahilmişim![]()
bende baya bir süre adet görmicez sanıyordum.Ben de annemden biliyorum. Küçük kardeşim olduğunda 11 yaşındaydım hatırlıyorum yani![]()