Senin hayalin güzelmişbende baya bir süre adet görmicez sanıyordum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin hayalin güzelmişbende baya bir süre adet görmicez sanıyordum.
ped stoklamaya başlayım bariSenin hayalin güzelmiş![]()
Önemli değil diye biliyorum biz etiketi kopmuş ürünü beden değişimi yapmıştık stok bakıp aynı ürünün hangi mağazada olduğunu bulabilirseniz değiştirirsinizAşkında lcw ama hiç fiş değişim kartı falan yok![]()
Ahahhaahah bak bunu hiç düşünmemiştimped stoklamaya başlayım bari![]()
Tamam kuzum teşekkür ederimÖnemli değil diye biliyorum biz etiketi kopmuş ürünü beden değişimi yapmıştık stok bakıp aynı ürünün hangi mağazada olduğunu bulabilirseniz değiştirirsiniz
Ben de daha geçen sene görümcem doğum yaptıktan sonra öğrendim 30 yaşındaykenbunu ilk defa duydum desem. ne kadar cahilmişim![]()
40 gün olmayabilir canım herkeste aynı olmuyor kanama oranıMantıklı kuzum. Ayyy 40 gün regl görcez Kızlar hiç hazır değilim![]()
Ay nedense o dönem beni bir korkutuyor. Doğumu atladım da orası kaldıydı çünkü40 gün olmayabilir canım herkeste aynı olmuyor kanama oranı
Benim 2 kızımda da doğumdan sonra kısa bi süre kanamam oldu. Sonra 1 yıl adet görmedimbende baya bir süre adet görmicez sanıyordum.
Aaaaa neden peki? Doktora gittin miBenim 2 kızımda da doğumdan sonra kısa bi süre kanamam oldu. Sonra 1 yıl adet görmedim
Gercekten hrsey çok pahalı, 6 ay için kullanılcak şeye okdr para vermem, ilk bebiş tabıkı heveslisiniz, hrseyın iyisi ve guzeli olsun isteriz. Dolaba bı bak iatersen cnmYa ben böyle ahşap yataklar var ya minnak onları çok beğeniyorum. Kısa süreli kullanım max 6 ay falandır herhalde. Dolap ta güzel bulsam uyguna keşke ben de alsam. O salonda durur mesela anne yanı da yatak odasında. Hevesimi de almış olurum hem
Bnde hemen hemen 1 yıl adet görmemiştim oğlumdaBenim 2 kızımda da doğumdan sonra kısa bi süre kanamam oldu. Sonra 1 yıl adet görmedim
Ayy ped demişken ben 2 yılı aştı neredeyse ped kullanmıyorum. Adet kabı kullanıyordum. Şimdi doğumdan sonra ped kullanması çok zoruma gidecek çok rahatsız edecek beni kesinped stoklamaya başlayım bari![]()
Çok rahattı dimiBnde hemen hemen 1 yıl adet görmemiştim oğlumda
Evet canım benim süt hormonlarım çok fazla oluyor. Doğumdan sonra 1 yıla kadar adet görmemek normal zatenAaaaa neden peki? Doktora gittin mi
Maşallah 11 yıl önce alıp saklamış olman büyük başarı. Benim küçük kızım 9 yaşında ama kızlardan kalan bi iğne bile yok hep vermistimGercekten hrsey çok pahalı, 6 ay için kullanılcak şeye okdr para vermem, ilk bebiş tabıkı heveslisiniz, hrseyın iyisi ve guzeli olsun isteriz. Dolaba bı bak iatersen cnm
Allahtan oğlumdan beşik, bebek arabası, araba koltugu, mama sandalyesi vs bu tarz seyler var hep kızım olursa onada kullanırım dıye ortak renk almıştım taaa 11 yıl önce
2.bir şok yaşa. Normal ped bile kullanmıyormuş çoğu kişi. Daha büyük bez tarzı pedler oluyormuş onlardan alıyorlarped stoklamaya başlayım bari![]()
Evet herşey çok pahalıGercekten hrsey çok pahalı, 6 ay için kullanılcak şeye okdr para vermem, ilk bebiş tabıkı heveslisiniz, hrseyın iyisi ve guzeli olsun isteriz. Dolaba bı bak iatersen cnm
Allahtan oğlumdan beşik, bebek arabası, araba koltugu, mama sandalyesi vs bu tarz seyler var hep kızım olursa onada kullanırım dıye ortak renk almıştım taaa 11 yıl önce