Aaaa ben de bunu ilk defa duyuyorum. Bakalım daha meler duycamEvet canım benim süt hormonlarım çok fazla oluyor. Doğumdan sonra 1 yıla kadar adet görmemek normal zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa ben de bunu ilk defa duyuyorum. Bakalım daha meler duycamEvet canım benim süt hormonlarım çok fazla oluyor. Doğumdan sonra 1 yıla kadar adet görmemek normal zaten
Bu sadece ilk günler kullanılıyor. 40 gün boyunca şiddetli kanamalar olmuyor ki, sonrasında normal pede geçilebiliyor.2.bir şok yaşa. Normal ped bile kullanmıyormuş çoğu kişi. Daha büyük bez tarzı pedler oluyormuş onlardan alıyorlar![]()
Siz eczacısınız galibaBu sadece ilk günler kullanılıyor. 40 gün boyunca şiddetli kanamalar olmuyor ki, sonrasında normal pede geçilebiliyor.
O kadar ayrıntısını bilmiyorum hiçBu sadece ilk günler kullanılıyor. 40 gün boyunca şiddetli kanamalar olmuyor ki, sonrasında normal pede geçilebiliyor.
Vakti geldiğindeKızlar benim bebişin hareketleri hâlâ göbek deliğimin 4-5 parmak altında. Bu çocuk ne zaman yukarı çıkacak![]()
![]()
Bugün 20+3 olduk . Benim haftalarda olan arkadaşlar genelde göbek hizasında hissediyormuş da bizimki hala diplerde yüzüyoVakti geldiğindebenimde bi sağda bi solda
![]()
Eczacı değilim ama kimya mühendisiyim.Siz eczacısınız galiba
Maşallah canım .sağlıklı olsunda annesi.Detaylı ne zaman belki sana öyle geliyordurBugün 20+3 olduk . Benim haftalarda olan arkadaşlar genelde göbek hizasında hissediyormuş da bizimki hala diplerde yüzüyo![]()
süperEczacı değilim ama kimya mühendisiyim.
Kaç yaşına gelirsek gelelim yaşadıkça yada çevreden duydukça hep yeni şeyler öğreniyoruzAaaa ben de bunu ilk defa duyuyorum. Bakalım daha meler duycam![]()
E tabi kuzum öğrenmenin yaşı yokKaç yaşına gelirsek gelelim yaşadıkça yada çevreden duydukça hep yeni şeyler öğreniyoruz![]()
Perşembe günü canımMaşallah canım .sağlıklı olsunda annesi.Detaylı ne zaman belki sana öyle geliyordur![]()
Aaa gelmiş bilePerşembe günü canım![]()
Bende 20 +2 yim göbek uzerinden hissediyorumBugün 20+3 olduk . Benim haftalarda olan arkadaşlar genelde göbek hizasında hissediyormuş da bizimki hala diplerde yüzüyo![]()
Kafana takma canım.yorulmuş olabilir misin bugün.Dinlen biraz .uzat ayaklarını.Niqu canım vajinal batmaların devam ediyor mu. Benim az önce yine başladı kafama takmayım diyorum ama korkuyorum ya
![]()
Hayır canım aksine hep dinleniyorum evdeyim.Kafana takma canım.yorulmuş olabilir misin bugün.Dinlen biraz .uzat ayaklarını.
Sanki hafiflemiş o kadarda olmuyor ama uyumaya giderken bile vajinada baskı oluyor sağa sola dönerken ve gün içinde hep solda baskı var..ama ben canım demek olar yatıyorum ondanda ola bilir kuzum sonuçta doktor dedi ola bilir hiç takma..bende çocuğun haraketlerine taktım hep pıt pıt oluyor onuda Google okudum bazen pıt pıt hiss etdiklerimiz çocukla alakalı diğilmişNiqu canım vajinal batmaların devam ediyor mu. Benim az önce yine başladı kafama takmayım diyorum ama korkuyorum ya
![]()