- 1 Nisan 2022
- 15.349
- 17.164
- 248
Ya kuzum ben sordum ya normal dedi her yerine vurucak dediBunlar normal mi yarın doktora yazacağım. Randevuma daha bir hafta var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kuzum ben sordum ya normal dedi her yerine vurucak dediBunlar normal mi yarın doktora yazacağım. Randevuma daha bir hafta var.
Benim de dün ve bugün yoktu yemekten sonra yine başladı. Hafif makata doğru vuruyor haftalarımız aynı acaba ağırlaşıyoruz o yüzden mi? Bebeği de bende bugün az hissettim. Ama yinede hissettim. Canım artık hızlı sert vuruyorlar güçlendi hareketleri. Pıt pıt olarak sert mi vuruyor meselaSanki hafiflemiş o kadarda olmuyor ama uyumaya giderken bile vajinada baskı oluyor sağa sola dönerken ve gün içinde hep solda baskı var..ama ben canım demek olar yatıyorum ondanda ola bilir kuzum sonuçta doktor dedi ola bilir hiç takma..bende çocuğun haraketlerine taktım hep pıt pıt oluyor onuda Google okudum bazen pıt pıt hiss etdiklerimiz çocukla alakalı diğilmiş![]()
Doktoruna bi danış canım . 1-2 gün dinle kendini olmadı kontrolü erkene çekersin için rahat eder.Ama normal gibi bu dönemlerde arada oluyor bana da .Hayır canım aksine hep dinleniyorum evdeyim.![]()
Heryerime vuruyor aynen neyin ağrısı anlayamıyorum iyi bişey mi yoksa önlem almam gerekiyor mu diye düşündüm.Ya kuzum ben sordum ya normal dedi her yerine vurucak dedi
Öyle yapıcam canım yinede haberi olsun.Doktoruna bi danış canım . 1-2 gün dinle kendini olmadı kontrolü erkene çekersin için rahat eder.Ama normal gibi bu dönemlerde arada oluyor bana da .
Aynen canım tabi ondan olucak artık.Yok canım bende sert hiss etmiyorum malesef..bende buna taktım mesela sanki 18 haftada olduğu gibi hafiften.Benim de dün ve bugün yoktu yemekten sonra yine başladı. Hafif makata doğru vuruyor haftalarımız aynı acaba ağırlaşıyoruz o yüzden mi? Bebeği de bende bugün az hissettim. Ama yinede hissettim. Canım artık hızlı sert vuruyorlar güçlendi hareketleri. Pıt pıt olarak sert mi vuruyor mesela
Hayır hiç böyle şeyleri aklına getirme kesinlikle çocuk büyüyor ondan kuzumHeryerime vuruyor aynen neyin ağrısı anlayamıyorum iyi bişey mi yoksa önlem almam gerekiyor mu diye düşündüm.
Benim de öyle , göbek deligimin altındaKızlar benim bebişin hareketleri hâlâ göbek deliğimin 4-5 parmak altında. Bu çocuk ne zaman yukarı çıkacak![]()
![]()
Ben mesela bugün okadar az hissettim ki hareketlerini sanırım değişiyor. Sonuçta bişeyler hissediyorsun damar hareketi sürekli olacak bişey değil hepimiz pıt pıt diye tanımladık aynı şeyleri hissettik.Aynen canım tabi ondan olucak artık.Yok canım bende sert hiss etmiyorum malesef..bende buna taktım mesela sanki 18 haftada olduğu gibi hafiften.
Canım biranda çıkar göbek deliğinin gerilmesinden anlarsın.Bugün 20+3 olduk . Benim haftalarda olan arkadaşlar genelde göbek hizasında hissediyormuş da bizimki hala diplerde yüzüyo![]()
Ayy nebilim ya bir detaylıya girsem rahatlarım kuzumBen mesela bugün okadar az hissettim ki hareketlerini sanırım değişiyor. Sonuçta bişeyler hissediyorsun damar hareketi sürekli olacak bişey değil hepimiz pıt pıt diye tanımladık aynı şeyleri hissettik.
İçini ferah tut canım .Endişelenip hem kendini hem bebişi telaşlandırma.Sabaha bişeyin kalmaz inşallah.Ben mesela bugün okadar az hissettim ki hareketlerini sanırım değişiyor. Sonuçta bişeyler hissediyorsun damar hareketi sürekli olacak bişey değil hepimiz pıt pıt diye tanımladık aynı şeyleri hissettik.
Haklısın canım hiçbişey yoktu birden olunca telaşlandım birde normalde 1 veya 2 kez batar sonra geçerdi. Doktor daha çok ağrıların olacak organlarını sıkıştırmaya başlayacak demişti. Neyse iyi düşünüyorum..İçini ferah tut canım .Endişelenip hem kendini hem bebişi telaşlandırma.Sabaha bişeyin kalmaz inşallah.![]()
Bende öyle bende zaman geçmiyor şu bir haftayı da hayırlısıyla atlatsakAyy nebilim ya bir detaylıya girsem rahatlarım kuzum
Ayy eveeet çok heyecanlı . İnşallah musmutlu haberlerle gelirimAaa gelmiş bilegüzel haberlerini bekliyoruz
gelmek bilmez perşembe artık
![]()
Benim kızım biraz ağır kanlı demek ki anca çıkacakBende 20 +2 yim göbek uzerinden hissediyorum
Sizin kaçıncı haftaBenim de öyle , göbek deligimin altında![]()
Kuzum aslında gerildi göbek deliğim . Ama altta benimki hepCanım biranda çıkar göbek deliğinin gerilmesinden anlarsın.![]()
Hanım hanımcık bir prenses geliyor demekkiAyy eveeet çok heyecanlı . İnşallah musmutlu haberlerle gelirim
Benim kızım biraz ağır kanlı demek ki anca çıkacak
Sizin kaçıncı hafta
Kuzum aslında gerildi göbek deliğim . Ama altta benimki hep![]()
Ayhh inşallah teyzesiHanım hanımcık bir prenses geliyor demekki![]()