Oyyy maşallah sen hazırsınTeyzeleriiiBiz biraz abarttik galiba erkenden
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy maşallah sen hazırsınTeyzeleriiiBiz biraz abarttik galiba erkenden
![]()
Bencede ya dolap ya cekmece bisey olmasi lazim ben bi gazla kiyafet aldim durdum baktim yer yok sonra dolapta aldikOyyy maşallah sen hazırsınben de ilk önce bir dolap almalıyım bence
yerleşir o sonra
![]()
İsim konusunu bana bıraktı eşim sen ne istiyorsan onu koyalım dedi ama ben begenemiyorum işte. Benim kızlar geliyor anne şu isim olur mu bu isim olur mu diye. Yok beğenmedim diyorum. Sende hiçbir ismi beğenmiyorsun diyorlarÇok zor ya, biz hiç anlaşamayız eşimle isim konusunda
moralini bozmak istemem ama benim 3. haftam bir türlü geçmiyor tam iyileştim diyorum iki gün geciyır yeniden hasta hissediyorumGünaydın kizlar geçmeyen grip kervanına bende katıldım bir haftadir baş ağrısı burun tıkanıklığı bugün geçer yarın geçer ama yok yani dün akşam iki burnun deligimde iptale bağladı gram nefes alamadım insan uykudan baş ağrısıyla uyanirmi ya bir haftadır basım çatlıyor artık yüzüm ağrıyor, bu sabah burnum akmaya başladı sonunda dedim ki tamam geçecek oğlandan bana geçmişti o iyileşti derken şimdi anne boğazım yine ağrımaya başladı dedi ayyy kısır döngüye girdik![]()
Aminnn kuzum inşallahBencede ya dolap ya cekmece bisey olmasi lazim ben bi gazla kiyafet aldim durdum baktim yer yok sonra dolapta aldikAllahim agiz tadiyla hazirlanmamizi nasip etsin insallaaaaaahhh
![]()
benim de karnım bir hafta da hem çok büyüdü hem çok çok gerildi ciddi acı yapıyor yenek yemeye korkar oldumKız benimde öyleydi sadece akşamları olurdu. Şimdi uyandığımda koca bir göbekle uyanıyorum ve çok sert
Ayy bu gidişle istesek de çok kilo alamayız gibi. 2 lokma yedim burnumdan geldi![]()
![]()
Oluyor ama ara ara. Benim şuanda kalçama ağrı vuruyor.Kızlar gezerken vajinada baskı oluyormu sizde?
Bende baya baya vajinada baskı var hatda elimle tokunurken bile ağrı var en çok soldaOluyor ama ara ara. Benim şuanda kalçama ağrı vuruyor.soluma doğru uzandım şuan da popoma yastık koydum.
Benimde sol canım, sağ da hiçbir şey yok tüm ağrılar solda. Sakin kalmaya çalışıyorum şuanda takipteyim. Artarsa doktora yazacağım.Bende baya baya vajinada baskı var hatda elimle tokunurken bile ağrı var en çok solda
Benim de öyle geçen hafta giydiğim eşofman belimi sıktı sabah. Sabah da akşam da gergin karnım rahim iyice büyüdü demekki. Geçen hafta eğilerek birşeyler yaptım. O zamandan beri belim düzelmedi.benim de karnım bir hafta da hem çok büyüdü hem çok çok gerildi ciddi acı yapıyor yenek yemeye korkar oldum( sabahı aksamı da kalmadı hep gergin ve eskiden çok güzel yürüyordum şimdi dinlene dinlene yoksa kramp giriyor belime ve daha başlarındayım
![]()
Ayy ciddimisin bende artık çok bunaldım gözlerim ağrıyor basım çatlıyor bı yandan ufaklık hasta ona bakmam lazım yemek yapmam lazım evle ilgilenmem lazım anam ağladı bir haftadirmoralini bozmak istemem ama benim 3. haftam bir türlü geçmiyor tam iyileştim diyorum iki gün geciyır yeniden hasta hissediyorum(
Bende sakin kalıyorum canım hiç yazmıcamda doktora en sonuncu defa zaten bana dediğini dedi olucak dedi tabi..annemde kv aynısını söylüyorlar..bel ağrımda var benim yani bu gün baya ağırlaşmışım..sende korkma canım kesinlikleBenimde sol canım, sağ da hiçbir şey yok tüm ağrılar solda. Sakin kalmaya çalışıyorum şuanda takipteyim. Artarsa doktora yazacağım.
Vajina degilde kasiklarimda oluyor canım çok yuruyemiyorum annem artık benimle dışarı çıkmak istemiyorKızlar gezerken vajinada baskı oluyormu sizde?
Ben de daha bu haftalarda paytak yürümeye başladım yaşlı nineler gibiyim bı elim belimde bı elim karnım da yalpalayarak yürüyorumbenim de karnım bir hafta da hem çok büyüdü hem çok çok gerildi ciddi acı yapıyor yenek yemeye korkar oldum( sabahı aksamı da kalmadı hep gergin ve eskiden çok güzel yürüyordum şimdi dinlene dinlene yoksa kramp giriyor belime ve daha başlarındayım
![]()
Evet bir günde belli ediyor kendini bende öyleyim.Bende sakin kalıyorum canım hiç yazmıcamda doktora en sonuncu defa zaten bana dediğini dedi olucak dedi tabi..annemde kv aynısını söylüyorlar..bel ağrımda var benim yani bu gün baya ağırlaşmışım..sende korkma canım kesinlikle
Benim geçen hafta yaşadığım batmalarda vajinada baskı 1 gün boyunca vardı canım. Ertesi gün geçmişti.Bende baya baya vajinada baskı var hatda elimle tokunurken bile ağrı var en çok solda
Doktorlar dinlenince geçen ağrılar gebelikte normal diyorlar. Doğum sancısı düzenli olur, yatınca geçmez diyolar canım.Evet bir günde belli ediyor kendini bende öyleyim.
Bugün 20+6 herhalde vücudumuz alışmaya çalışıyor. Kötü düşünmüyorum. Dayanılmaz bir ağrı olursa yazarım şuan ara ara vuruyor. Ve uzanınca geçiyor.
gercekten bu grup iyi ki varEvet gerçekten nasıl olcaz ben daha şimdiden nefes nefese kalıyorum. Ayakta kalamıyorum çok uzun süre. Uykular zaten kalitesiz nefes alamıyorum![]()