- 1 Nisan 2022
- 15.351
- 17.164
- 248
İyi ya yoksa gün geçtikçe ağırlaşıyoruz zor olucaktı kuzumKasım son kuzum. Aralıkta bitiyor benim nöbetlerim şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi ya yoksa gün geçtikçe ağırlaşıyoruz zor olucaktı kuzumKasım son kuzum. Aralıkta bitiyor benim nöbetlerim şükür
Bende senin gibiyim canım. Canım isterse azda olsa yiyorum. Yani tek dikkat ettiğim temizlik temiz yıkanmış olsun. Yada markası. Ketçapta mayonezde yiyorum. Yani zaten yatıyorum mutsuzum birde bunlara girersem iyice mutsuz olurum. Belki hayatımın en güzel dönemini yatarak geçiriyorum. Bari onu güzel atlatayım diyorumKuzum benim canım isteyince yiyorum valla yani bu kadar her şeye dikkat etmiyorum..mesela bu gün mayonezli salata yaptım yeyicem yani
İyi ediyorsun bende öyleyim bir tek mesela ben ciğer çok severim ama yemiyorum salam sosis az yiyen biriyim bazen eşim kendine tost ederken kokusundan duramıyorum çok çok ufak çekirdek boyutunda alıyorum..ama hiç unutmam ilk haftalar canım inanılmaz çok sosis istedi ve ben yedim ne edeyim duramadım.Yemesem daha çok strese giriyorum.Bende senin gibiyim canım. Canım isterse azda olsa yiyorum. Yani tek dikkat ettiğim temizlik temiz yıkanmış olsun. Yada markası. Ketçapta mayonezde yiyorum. Yani zaten yatıyorum mutsuzum birde bunlara girersem iyice mutsuz olurum. Belki hayatımın en güzel dönemini yatarak geçiriyorum. Bari onu güzel atlatayım diyorum![]()
Haftaya cumartesiCanım senim detaylı ne zaman
Kıyamam canım o kadardan birsey olmaz hele pişmiş sosisse hiç birsey olmaz. Bana doktorum kesinlikle salam yeme. Sosis pişir ye, sucuk çok istersen yağda kızart ye dedi. Zaten onları çok sevmiyorum canım hiç istemedi. Ketçap çok istiyor canım benim. Patates kızartmasının yanında.İyi ediyorsun bende öyleyim bir tek mesela ben ciğer çok severim ama yemiyorum salam sosis az yiyen biriyim bazen eşim kendine tost ederken kokusundan duramıyorum çok çok ufak çekirdek boyutunda alıyorum..ama hiç unutmam ilk haftalar canım inanılmaz çok sosis istedi ve ben yedim ne edeyim duramadım.Yemesem daha çok strese giriyorum.
Ben ketçap yiyorum Mayonez yemiyorum ama ketçap her gün değil tabi bazen patatesle çok istiyorum bazen tostun içindeKıyamam canım o kadardan birsey olmaz hele pişmiş sosisse hiç birsey olmaz. Bana doktorum kesinlikle salam yeme. Sosis pişir ye, sucuk çok istersen yağda kızart ye dedi. Zaten onları çok sevmiyorum canım hiç istemedi. Ketçap çok istiyor canım benim. Patates kızartmasının yanında.
Yok canım tabi pişmiş.Ben sucuk severim ama nedense hiç canım istemedi sanırım kesinlikle olmaz deyince canım istemiyorKıyamam canım o kadardan birsey olmaz hele pişmiş sosisse hiç birsey olmaz. Bana doktorum kesinlikle salam yeme. Sosis pişir ye, sucuk çok istersen yağda kızart ye dedi. Zaten onları çok sevmiyorum canım hiç istemedi. Ketçap çok istiyor canım benim. Patates kızartmasının yanında.
Ben de çok ayakta kalınca sağ tarafta senin tarif ettiğin gibi ağrım oluyor hamilelikten önce de vardı fıtık mı var diye düşünmüyor değilimAy kızlar belim çok ağrıyorözellikle sol tarafı sol popo böyle çekilme gibi bir ağrı
![]()
Ay evet canım tostun içinde şahane oluyorBen ketçap yiyorum Mayonez yemiyorum ama ketçap her gün değil tabi bazen patatesle çok istiyorum bazen tostun içinde![]()
Canım bebiş hareketidir o. Kasılma değildir Canım hemen moralini bozma. Toplanma bebek hareketinden bebek bir yere toplanıyor.Karnımın bir tarafında toplanma oluyor bugün sık sık . Aşırı modum düştü . Yarın detaylı ultrason olduğu için stres yapmamaya çalışıyorum ama zaten karnım aşırı gergin bir de bu kasılma belirtisi çok moralimi bozdu yaa![]()
Yaa yine yürürken bile rahatsız oldum . Kasılma mı değil mi anlamadım ama o tarafta çok sertlik ve ağırlık oluyo meselaCanım bebiş hareketidir o. Kasılma değildir Canım hemen moralini bozma. Toplanma bebek hareketinden bebek bir yere toplanıyor.
Canım doktorum dün bana dedi ki kasılma olduğunu düşündüğün an ağrı hissetmen gerekir. Ağrın var mı CanımKarnımın bir tarafında toplanma oluyor bugün sık sık . Aşırı modum düştü . Yarın detaylı ultrason olduğu için stres yapmamaya çalışıyorum ama zaten karnım aşırı gergin bir de bu kasılma belirtisi çok moralimi bozdu yaa![]()
Bugün biraz var canım . Ondan da korktum biraz. Birkaç gündür aşırı yoğundum hep ayakta kaldım hemen şikayetler başladı yine yaCanım doktorum dün bana dedi ki kasılma olduğunu düşündüğün an ağrı hissetmen gerekir. Ağrın var mı Canım
Ben hiç bilmiyorum ya bu nasıl oluyor bu toplanma ondan ne diyeceğimi bile bilmiyorum ama en azından yarın detaylın var bütün sorularını sorarsın İn şa Allah bebektendiKarnımın bir tarafında toplanma oluyor bugün sık sık . Aşırı modum düştü . Yarın detaylı ultrason olduğu için stres yapmamaya çalışıyorum ama zaten karnım aşırı gergin bir de bu kasılma belirtisi çok moralimi bozdu yaa![]()
Offf yani gerçekten bi fıtık eksik inşallah değildirBen de çok ayakta kalınca sağ tarafta senin tarif ettiğin gibi ağrım oluyor hamilelikten önce de vardı fıtık mı var diye düşünmüyor değilim
Bende ayakta kaldın ondan oluyor, kafana takma şimdi stres sakın yapma. Yarın detaylın var zaten söylersin canım, bence yorulduğun için oldu kuzumBugün biraz var canım . Ondan da korktum biraz. Birkaç gündür aşırı yoğundum hep ayakta kaldım hemen şikayetler başladı yine ya![]()