- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Yaa bunlara özel bir şey olmuyor mu kiO zaman sen puset örtüsü kesin al kuzum. Onu takılı tutarsın sürekli güneşten vs korumuş olursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa bunlara özel bir şey olmuyor mu kiO zaman sen puset örtüsü kesin al kuzum. Onu takılı tutarsın sürekli güneşten vs korumuş olursun
Bende bunun üstünde süt desenli olan milk yazanını gördüm ondan alıcamBen bunu alicam kuzum kalinlari çok pahalı pusetin kullanım ömrü çok uzun değil o yüzden bunu alicam ince ama üzerine battaniye öterim bebişin oyle üşümez insallah bizim pusetin tentesi de tam kapanıyor zaten rüzgar gireceğini sanmıyorum
Dur netten bakalım bulurum benAyy hiç bilmiyorum ki . Özelliklerden de anlamadım bir şey![]()
Eğer içine oturtuyorsan yagmurluklari oluyor arablarin yağmurlu havada onu kullanabilirsin kuzum pusetin tentesi yok ya bu tarz puset örtüleri var onlardan da tercih edebilirsinAyy hiç bilmiyorum ki . Özelliklerden de anlamadım bir şey![]()
Ben aldım geçen hafta trendyoldan çok güzeller 3 lü takım yaptımKızlar hamurun alt açma bakım çantaları var çok işe yarıyormuş onlardan da alalımşuan hb’da da 186 tl
Ay bu çok çirkin ama yaa hapishanede gibi çocuk. Zaten 9 ay içerde djdjdjdjjs kız özelliklerde Ayarlaması kolay güneş tentesi, bebeğinizi sıcak ve güneşli günlerde serin tutar diyo. Fotolarda niye yokEğer içine oturtuyorsan yagmurluklari oluyor arablarin yağmurlu havada onu kullanabilirsin kuzum pusetin tentesi yok ya bu tarz puset örtüleri var onlardan da tercih edebilirsin![]()
Ayyy çok tatlış. En alttakinden bende alıcamBen aldım geçen hafta trendyoldan çok güzeller 3 lü takım yaptım![]()
Kalitesi çok iyi beğendim ben , tavsiye ederimAyyy çok tatlış. En alttakinden bende alıcam![]()
Yok canım sen anlamadın beniKuzum bende tek isim koycam ama ikiz ya biri kesin Lina olacak diğerine karar veremedik![]()
Kuzum baktım şimdi YouTube a Türkçe video hiç yok ama yabancı videolarda gördüm. Oturma yerini çıkarıp sağa sola takılan 2 aparatla puseti takıyorlarAyy hiç bilmiyorum ki . Özelliklerden de anlamadım bir şey![]()
Çok benzer şeyleri yaşamışız. Bende uzun zamandır yatıyorum Birkaç haftadır haftasonları birazcık yordum kendini farkındaydım da. hemen vücut sinyal veriyor dikkat etmemiz lazım haklısın. Son düzlükteyiz inşallah şu günlerimizi de ağrısız sızısız geçirelim. Ağrımız olmasın ama olursa da haberleşelim belki benzer şeyleri yaşıyoruzdur birbirimizi motive ederiz.Evet canım, belim boşlukta kalınca ağrıyor zaten o yüzden yastıkla destekliyorum. Ben de iyiyim artık deyip hareketlenince olanlar oldubir de yokuş çıkmıştım 10dk falan zaten o gün çok şiddetli sancı yaşadım. İster istemez erken doğumu tetikliyor bir de sürekli yatınca vücut da alışık değil. O yüzden artık evdeyim, bu kadar dayandım 3buçuk ay daha dayanırım. Neyse ki havalar güzelliğini yitiriyor yoksa içim yanardı
![]()
Aynen kuzum adaptör alınıyor ama tentesi yok. Görümceme bi sorim nasıl kullanmıştı acabaKuzum baktım şimdi YouTube a Türkçe video hiç yok ama yabancı videolarda gördüm. Oturma yerini çıkarıp sağa sola takılan 2 aparatla puseti takıyorlar
Aynen canım bi sor bakalımAynen kuzum adaptör alınıyor ama tentesi yok. Görümceme bi sorim nasıl kullanmıştı acaba
Aaa süper kafadaki soru işaretleri de çözülmüş olduA AsliyokfotokopisivarKubraa_07 kızlar görümcemle konuştum . Güneş tentesi varmış be sap kısmının gerisinde iç kısımda bir yerden çıkıyormuş
şöyleeee
Ya bide canım nasıl etiket yapıyorsun ismimizi ben onu bilmiyorumA AsliyokfotokopisivarKubraa_07 kızlar görümcemle konuştum . Güneş tentesi varmış be sap kısmının gerisinde iç kısımda bir yerden çıkıyormuş
şöyleeee
Hahahah her gün bir yeni bilgiYa bide canım nasıl etiket yapıyorsun ismimizi ben onu bilmiyorum![]()
Hay Allah razı olsun kuzumHahahah her gün bir yeni bilgikuzum etiket için @ işareti yapıp buradaki kullanıcı adımızı yazıyorsun
![]()
Agsgahsha hahah ibretlik tespitAy bu çok çirkin ama yaa hapishanede gibi çocuk. Zaten 9 ay içerde djdjdjdjjs kız özelliklerde Ayarlaması kolay güneş tentesi, bebeğinizi sıcak ve güneşli günlerde serin tutar diyo. Fotolarda niye yok![]()