- 20 Ocak 2015
- 1.474
- 1.585
- 333
- 35
Oyy evet baya pahaliymışKızlar minel yazanı almaya karar verdim. Azra yazan 1050 lira imiş, minel yazan ise 425 liraymış. 1050 gereksiz geldi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy evet baya pahaliymışKızlar minel yazanı almaya karar verdim. Azra yazan 1050 lira imiş, minel yazan ise 425 liraymış. 1050 gereksiz geldi![]()
Çok sevindimm canım merak ediyor insan yüzü nasıl diye uzmemis sizi bebişinEvet evet çıktı aldık fotoğraflarini, elleri yüzündeydi ama yine belli oluyorhatta bana benzetti herkes
Evet aslında pahalı olunca gözüme daha güzel geldiOyy evet baya pahaliymış![]()
FiyatlarKızlar minel yazanı almaya karar verdim. Azra yazan 1050 lira imiş, minel yazan ise 425 liraymış. 1050 gereksiz geldi![]()
Azra olanı beğendimKızlar sizce hangisi
Sorma çok masraflı bu süreçFiyatlar![]()
Minel olanı sipariş verdim canım Azra olan 1050 liraydı bana yüksek geldi fiyatıAzra olanı beğendim![]()
Haşlamadan yaptım kuzum . Beşamel sosu baya bir sıvı, kıyma sosu da aynı şekilde baya domatesli ve yağlı yaptım . Dil peyniri hiç denememiştim ama onu da ekledim bu sefer. Bakalım şuan fırındarefikanın tarifini dene kuzum benim hiç öyle olmuyor
Oyyy gerçekten öyle. Sen alışverişini tamamladın mı kuzum? Neler aldınSorma çok masraflı bu süreç![]()
Ne???yok artıkMinel olanı sipariş verdim canım Azra olan 1050 liraydı bana yüksek geldi fiyatı![]()
Yaaa lazanya aşığı bir insanım ben . Dışarıda yapılanları hiç beğenmiyorum. İş başa düşüyor mecburKızzzz siz ne kadar hamaratsınız yahuben sizin yanınızda hiçbir şeyim
![]()
Ben nerdeyse hiç yemek yapmıyorum bu ara hep dışarıdan yiyoruzYaaa lazanya aşığı bir insanım ben . Dışarıda yapılanları hiç beğenmiyorum. İş başa düşüyor mecbur![]()
mutlaka haber ver ama bayılacaksınHaşlamadan yaptım kuzum . Beşamel sosu baya bir sıvı, kıyma sosu da aynı şekilde baya domatesli ve yağlı yaptım . Dil peyniri hiç denememiştim ama onu da ekledim bu sefer. Bakalım şuan fırında![]()
bende hamile kaldığımdan beri yapmadım kiKızzzz siz ne kadar hamaratsınız yahuben sizin yanınızda hiçbir şeyim
![]()
ben bunlardan birini yaptıracağım kapı süsü olarak derin yazanın iç kısmı yanıyor normaldeKızlar sizce hangisi
benimde öyle oğluş :) demin karnıma tıkladım tepki yokSelam kizlar 19+1 olduk biz. Bazi gunler gün içinde hareket etmiyor korkuya kapilyorum. Gece yataga girdigimde karnima tıkliyorum tekme atiyor. Ay bu oglan rahatina düşkün olucak![]()
Derin yazan çok güzelben bunlardan birini yaptıracağım kapı süsü olarak derin yazanın iç kısmı yanıyor normalde
Hamileliğim tembellik üzerine kurulu gibi. Ya uyuyorum ya yatıyorumbende hamile kaldığımdan beri yapmadım ki![]()
bende bayıldım aynalı olanında çok farklı süslenmiş modelleri varDerin yazan çok güzel![]()