• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Bunlar da pazar ganimetlerimiz 😂 bizim burda sosyete pazarı var kızlar marka ürünler geliyor çok ucuza bu aldiklarimin hepsi kanz ve 40 TL'den aldım bandana da 20 TL yeşili olanı abla hediye verdi hamile olduğumu görünce 😂😂
Ben de şu yukarıda aldığın kırmızı taçtan almayı düşünüyorum favladım. Millet napıyo bu deliler der mi acaba 😂😂😂

Valla bende aynısını düşündüm kendimi eksik hissettim elime telefonu alıyorum geri bırakıyorum sanki bişey unutmuşum hissi oldu bütün gün 😂😂
Ayyy bende de niye giremiyorum diye panik yaptım , sonra başka bir tarayıcı indirdim ordan da siteye girmeye çalıştım olmadı , aynı şeyleri hepimiz düşünmüşüz hergün sizlerle konuşmak haber almak dertleşmek bilgi alışverişi yapmak ayrı bir moral kaynağı ♥️♥️

Bunlar da pazar ganimetlerimiz 😂 bizim burda sosyete pazarı var kızlar marka ürünler geliyor çok ucuza bu aldiklarimin hepsi kanz ve 40 TL'den aldım bandana da 20 TL yeşili olanı abla hediye verdi hamile olduğumu görünce 😂😂
Minnoş sağlıklı günlerde giysin inşallah hepsi birbirinden güzel ❣️🧿

Eysnl48 Eysnl48 3.80 çıktı canım yine son 18+2 ile aynıydı 20+4 de gittim bugün. Çok şükür her şey yolunda bir daha detaylıya gerek yok dedi her 2 doktor da 🙏🏻 biri 412 gr diğeri 398 gr haftasına göre kiloları önde çok şükür doktor ne yiyorsan devam dedi. 4 lt su içiyorum yine içtiğim suya az dediler çok garip daha ne içicem bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ ödem çok erken başlamış bende tuz ve yağa çok dikkat et dediler. Kasılmalarım ne yazık ki erken başlamış beni en çok üzen bu oldu Rabbim büyüktür sağlıkla vakitlice gelsin tüm bebekler tek duam🙏🏻 doktorum 26. Haftadan sonra oturmamın bile yasak olacağını söyledi kasılmadan dolayı. En ufak kasılmada gelip serum taktırmamı söyledi. Tahmini doğum haftası 32. Hafta olarak belirlendi doktor ne yazık ki erken doğacaklarını olabildiğince yatıp içerde tutabildiğim kadar tutmamı söyledi Allahın izniyle inşallah yatarım hiç problem değil yeter ki vakitli gelsinler 🙏🏻 🧿🧿 çok şükür ki rahim uzunluğu 35 mm ve açıklık yok doktorum kasılıyor ama rahim şükür açılmıyor böyle devam edeceksin dedi inşallah böyle gerçekten bi 28 e kadar gideriz kaldı son 8 hafta derin bi nefes almak için benim 🙏🏻🙏🏻
Maşallah canım ense kalınlıkları güzel çıkmış, seninkiler ikiz olduğu için sanırım haftalarını beklemeden erken gelecekler. Sağlıklı olsunlar da inşallah, ilk doğum yapan sen olacaksın heralde içimizde ☺️

Maşallah canım ense kalınlıkları güzel çıkmış, seninkiler ikiz olduğu için sanırım haftalarını beklemeden erken gelecekler. Sağlıklı olsunlar da inşallah, ilk doğum yapan sen olacaksın heralde içimizde ☺️
Sanırım canım sağsalim vakitlice gelsinler keşke tek istediğim 🙏🏻💗

Screenshot_2023-11-06-17-26-12-446_trendyol.com.webp
kizlar selam ben bunu aldım bugün 4000 TL'ye geldi sürekli fiyatı oynuyor sitelerde iyi mi yaptım bilmiyorum 😬

Bizimde bebek arabası ve puset bunlar olacak renkleri de aynı böyle yengem temizleyip verecek inşallah şansa oto koltukları da varmış 2 tane Allah daha ne olsun dedim 😂

Eklentiler

• IMG_3478.webp
    IMG_3478.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_3479.webp
    IMG_3479.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 79
Ayyy bende de niye giremiyorum diye panik yaptım , sonra başka bir tarayıcı indirdim ordan da siteye girmeye çalıştım olmadı , aynı şeyleri hepimiz düşünmüşüz hergün sizlerle konuşmak haber almak dertleşmek bilgi alışverişi yapmak ayrı bir moral kaynağı ♥️♥️
Kesinlikle öyle ya ben oğlana hamileyken de alle aplikasyonundan annelerle konuşuyordum çok güzel arkadasliklar edindim 6 senedir hala iletişim halindeyiz 😍 şimdi burdaki arkadaslara da alışıyorum giremezsem meraktan catlarim aman bişey olmasın siteye 😂😂

Kızlar şöyle bir liste buldum. İçinden bildiğiniz varda öneriniz lütfen söyleyin 🙏 artık şu işi halletmek istiyorum

Eklentiler

• IMG_3421.webp
    IMG_3421.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 80
Bizimde bebek arabası ve puset bunlar olacak renkleri de aynı böyle yengem temizleyip verecek inşallah şansa oto koltukları da varmış 2 tane Allah daha ne olsun dedim 😂
Ay ne güzel ya . Benim de kuzenlerimden bebek büyüten var. Çocukları bebek arabası puset falan bıraktı hepsi . Kimse teklif etmedi, ben de isteyemem zaten 😁 2. Ye saklıyolar galiba 😁

Back
X