Yaaa ne güzel bende diyordum kırmızı nasıl olur acaba çok sevindim yaÇok güzeller masallahhbenim bebek arabamda kırmızı enerjileri çekiyoruz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa ne güzel bende diyordum kırmızı nasıl olur acaba çok sevindim yaÇok güzeller masallahhbenim bebek arabamda kırmızı enerjileri çekiyoruz
![]()
Yengem ikizlerden sonra 1 tane daha doğurunca zirvede bırakmak istedi sanırım sakın bir şey alma ben her şeyi vericem dedi sağolsun işime geldi aşırı pahalı bazı şeylerAy ne güzel ya . Benim de kuzenlerimden bebek büyüten var. Çocukları bebek arabası puset falan bıraktı hepsi . Kimse teklif etmedi, ben de isteyemem zaten2. Ye saklıyolar galiba
![]()
Valla park yatak da benim de kafam aşırı karıştıKızlar şöyle bir liste buldum. İçinden bildiğiniz varda öneriniz lütfen söyleyinartık şu işi halletmek istiyorum
Hayırlısıyla sağlıklı şekilde gönlünüzden geçen olsun inşallahAy bana da dua et erkek istiyorum 27 diydi değerim bir umut işte lütfen dua et bana dua
Kuzum bak ben bu beyaz takımı beğendim annemde böyle bir takım almış baya sıcak tutacak bişey ama bebekle birlikte dogumhaneden beyazla çıkmak istiyorum inşallah hastaneye ve eve de birilerinin geleceğini sanmıyorum baya korkuttum gözleriniBeyazın da iç gösterme derdi beni sinir ediyor ya
Benim ki de bundan kuzum valla ben erkekte kullanmıştım kızda hayli hayli güzel olur bence senin miniklerde kızdı zaten ohh missYaaa ne güzel bende diyordum kırmızı nasıl olur acaba çok sevindim ya![]()
Ben prego miami elektronik dönenceli olanından aldım kurduk denedik gayet güzel, bende arkadaşlarımın tavsiyesi ile aldımKızlar şöyle bir liste buldum. İçinden bildiğiniz varda öneriniz lütfen söyleyinartık şu işi halletmek istiyorum
Ay valla mis gibi aynı süperBenim ki de bundan kuzum valla ben erkekte kullanmıştım kızda hayli hayli güzel olur bence senin miniklerde kızdı zaten ohh miss![]()
Benim de gerçekten. Ve Hepsiburadayı değerlendiremedik ya içim yanıyoValla park yatak da benim de kafam aşırı karıştı![]()
Ben de bu trendyolun pijamasından almayı düşünüyorum ama hastanede giymem sanırım. Ben daha kalın birşey tercih ederim hastane için galiba. Ama bu pijamayla o taç efso güzel olurKuzum bak ben bu beyaz takımı beğendim annemde böyle bir takım almış baya sıcak tutacak bişey ama bebekle birlikte dogumhaneden beyazla çıkmak istiyorum inşallah hastaneye ve eve de birilerinin geleceğini sanmıyorum baya korkuttum gözlerini![]()
Farklar ne, neye göre bakmalıyız ben bunu anlayamadım. Çok geniş fiyat sıkalası var ama neden yaniBen prego miami elektronik dönenceli olanından aldım kurduk denedik gayet güzel, bende arkadaşlarımın tavsiyesi ile aldım
Teşekkür ederim kuzummBen de bu trendyolun pijamasından almayı düşünüyorum ama hastanede giymem sanırım. Ben daha kalın birşey tercih ederim hastane için galiba. Ama bu pijamayla o taç efso güzel olurGüle güle kullan kuzum
![]()
36ydı canımKaçtı canım ben erkek istiyorum o yüzden hep umut bağlıyorum. 27 çıktı benim
Nasip bu akşam başlayan Trendyol ve en çok ümitli olduğum 11 Kasım indirimleriBenim de gerçekten. Ve Hepsiburadayı değerlendiremedik ya içim yanıyo![]()
Paylaşırım kuzumTeşekkür ederim kuzummsen de alacağını paylaşırsın
![]()
Karar versem çatır çatır alırım da en tecrübesiz olduğum konu galiba buNasip bu akşam başlayan Trendyol ve en çok ümitli olduğum 11 Kasım indirimleri![]()
İnsallah canım ya36ydı canım