Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy gerçekten. Yatırımım diyorumHiç sorma almış başını gitmiş iPhone![]()
Hemen şimdi yapcam geldim eve dersim yok bugün başkaKuzum ben tahin pekmez çok yedim geçen hafta. bu hafta daha dinç hissediyorum . tavsiye ederim
Canım sen bilirsin ama bence sorun yok . bebekler ağırlaşıyor ya onun etkisi var bence . ben o vajinamın üstündeki ağırlık hissinden dolayı bi keresinde yürürken hemen banka oturdum .düşün yani yürümeye devam edemedim. bir de benim o vajina üstünde hissetmemden ayrı olarak vajinada değişik bir kıpırdanma oluyor![]()
hatta bazen o kadar yoğunlaşıyor ki o kıpırdanma, bebek geliyor gibi hissediyorum. ama doktor bir sorun yok dediği için demek ki benim vücudum böyle diyorum
![]()
Ayyy keşki her kes öyle düşünseAltın fiyatları uçtu ama malum hediye yerine para da verilebilir bence zarf içerisinde, herkes kendi bütçesine göre.
Keşke bana da öyle getiren olsabir yakınım dedi herkes bebeğine hediye getirirken bir kaç kişi anneye getirmiş aşırı mutlu olmuş:)) ben de kendime yeni koltuk aldım evime süs aldım![]()
Bende kuzum valla en güzeli paraBence de ya. Mesela ben çok seçici bir insanım. Herşeyi beğenmem. Bana para ya da altın versinler![]()
Aynen ya . Altın veremeyen Para verse biz kendi istediğimizi alsakBence de ya. Mesela ben çok seçici bir insanım. Herşeyi beğenmem. Bana para ya da altın versinler![]()
Bir de şey güzel hangisini istersen sen seç ben alayım olayıAynen ya . Altın veremeyen Para verse biz kendi istediğimizi alsakzıbın kıyafet getirmeleri çok saçma geliyor bana da
![]()
Kuzum bende öyleyim mesela benim bir sürü akrabam arkadaşım var onlarınki olarken neler aldım etdim..ama şimdi bana gelemezler bir tek eşimin akrabaları onlarada pek güvenim yokAma zaten biz çok uzaktayız bize gelemezleryazın görenler anca verir herhalde
Biz de burada akraba yok kuzum işte. Olsun ya zaten o dönem misafir isteyeceğimi sanmıyorum. Yazın anneme gidince dua okuturuz belki diyorum ama belli de olmaz çünkü yaz sıcağını da hiç sevmemKuzum bende öyleyim mesela benim bir sürü akrabam arkadaşım var onlarınki olarken neler aldım etdim..ama şimdi bana gelemezler bir tek eşimin akrabaları onlarada pek güvenim yok
Ya aslında yeni bir adet çıkartmalıyız. Mesela doğum yapan kişi ibanını rahatça paylaşabilsin falanAma zaten biz çok uzaktayız bize gelemezleryazın görenler anca verir herhalde
Aynen o süper dün yaşadım daha arkadaşım sen seç dedi , favorilerimden birini söyledim bendeBir de şey güzel hangisini istersen sen seç ben alayım olayı
Dua okutmaya gelen teyzelerin bebişi kucaktan kucağa gezdirip hepsinin tek tek şapur şupur öptüğü geldi gözümün önüne ve tansiyonum fırladı şu an fdghjkölçBiz de burada akraba yok kuzum işte. Olsun ya zaten o dönem misafir isteyeceğimi sanmıyorum. Yazın anneme gidince dua okuturuz belki diyorum ama belli de olmaz çünkü yaz sıcağını da hiç sevmem![]()
mevlütleri cami de yapıyor kadınlar ben görüyorum ne bilim mart nisan ayı herkesin hasta olduğu dönemler kendim için de bebek için de kimseyi istemem diye düşünüyorumDua okutmaya gelen teyzelerin bebişi kucaktan kucağa gezdirip hepsinin tek tek şapur şupur öptüğü geldi gözümün önüne ve tansiyonum fırladı şu an fdghjkölç
Ayy evetBir de şey güzel hangisini istersen sen seç ben alayım olayı
Ben valla yengem ikizleri doğurduğunda hiç hediye falan almadım ibanını istedim iki bebeğe de eşit para olacak şekilde ibanına para attım artık ister bebeklere bir şey al kendi beğendiğin ister kendine al istersen git altın al ben bilemem yani neye ihtiyacı var görümce olarak bunu yapmıştım umarım bana da tüm çevrem aynısını yaparYa aslında yeni bir adet çıkartmalıyız. Mesela doğum yapan kişi ibanını rahatça paylaşabilsin falan![]()
Bende 40 mevlit edicem bu kadar sonra gelen olursa valla eskisi gibi sofralar açan diğilim alışmışlar yani kv söylicem gelen gelsin yani tek başına bakmak zor açık söylicemBiz de burada akraba yok kuzum işte. Olsun ya zaten o dönem misafir isteyeceğimi sanmıyorum. Yazın anneme gidince dua okuturuz belki diyorum ama belli de olmaz çünkü yaz sıcağını da hiç sevmem![]()