Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bundan bende de varKuzum ben 50 TL'ye aldım ya çok aşırı bir beklentim yok denerim öyle bir dedim![]()
Ben dayanamazdım ya doğumda öğrenmek içinHerkese merhaba, daha once yazmistim ama sonra yurtdisina ciktik geldik, tasinma surecine girdik falan derken yazamadim. Hyperemesis gravidarum vardi bende su an cok rahatladim doguma kadar surecek diye korkuyordum. Ama hamileligim 12. Haftaya kadar yok bende sadece kustum ve hastanede serum yedim.
Soyle bir baktim sanirim cogu kisi cinsiyeti ogrenmis. Biz surpriz olsun dogumda istiyoruz doktora ozellikle tembihledik bilmek istemiyoruz diyeBakalim doguma kadar fikrimiz degisecek mi?
Owliden bahsediyorum canım. Geçen gün de konuşmuştuk ya fiyatı çok arttı falanBenim attığım mı kuzum ? Yoksa e bebekten alınan mı
Aynen canım bende öyle düşünüyorum, hello baby , little Gusto ,Andy wawa, bunlar güzel deneyimlediklerim çok marka var söylenen ama kendi gördüğüm bunlar memnun kaldım ,, özellikle gustodan.canım çok teşekkür ederim o zaman uzun kollu 0-3 ay kısa kollu 3-6 ay arası mı düşüneyim :)) başka hangi markada önerirsin hiç kıyafet almadım daha :))
Aynen uzun vadede kulllanilanlarda kalite kumaş daha önemli beşik araba havlu uyku tulumu gibi fiyat artıyor ama kıyafette çok güzel beğeniyorum ama kisa zamanlarda giyecek çok da abartıya kacmamaya çalışıyorum yepyeni kalır diyorum 3 5 giymeyle ne olacak , teni de çok narin olacagi için ilk zamanlar 03 un kumaşı daha önemli bence. Sonra saldım çayıra olurO zaman fiyata göre almayalım kuzum? Çünkü kız tulumlar 500 lira. Mesela benim defactodan aldığım tulum gerçekten harika çok beğendim. Hem yumuşacık hem içi kalın. Bayıldım yani
Aynen ben de aynı kafadayimAynen uzun vadede kulllanilanlarda kalite kumaş daha önemli beşik araba havlu uyku tulumu gibi fiyat artıyor ama kıyafette çok güzel beğeniyorum ama kisa zamanlarda giyecek çok da abartıya kacmamaya çalışıyorum yepyeni kalır diyorum 3 5 giymeyle ne olacak , teni de çok narin olacagi için ilk zamanlar 03 un kumaşı daha önemli bence. Sonra saldım çayıra olur![]()
Aaaaa niçün benim haberim yok o tulumdanO zaman fiyata göre almayalım kuzum? Çünkü kız tulumlar 500 lira. Mesela benim defactodan aldığım tulum gerçekten harika çok beğendim. Hem yumuşacık hem içi kalın. Bayıldım yani
bence de çocuğa diyorlar ya yediği helal giydiği haram diye ama işte alınıp da küçülmesin sertleşmesin vs ucuz olan bile ucuz değil artıkAynen uzun vadede kulllanilanlarda kalite kumaş daha önemli beşik araba havlu uyku tulumu gibi fiyat artıyor ama kıyafette çok güzel beğeniyorum ama kisa zamanlarda giyecek çok da abartıya kacmamaya çalışıyorum yepyeni kalır diyorum 3 5 giymeyle ne olacak , teni de çok narin olacagi için ilk zamanlar 03 un kumaşı daha önemli bence. Sonra saldım çayıra olur![]()
Oyyy aferin Akıllı bıdığaAllah seni yaa güldürdün benibenim kız her muayenede bana yüzünü gösterir saolsun oğlumda hep arkası dönük yada eli yüzünde olurdu
![]()
Sling almayı düşünüyorum ben , evde bebekle yalnız kalacağımızi düşününce kurtarıcı olur yemek vs daha kolay olur sanki.şu slingler de ilk zamanlar hayat kurtarıyoryatağında hiç uyumayan oğlum böyle slingle saatlerce uyurdu. Ağırlaştıkca bel ağrısı yapıyor tabi o yüzden bence bunun da ömrü birkaç ay
![]()
Evet evet çok ince bişey baktım ucuz aldım dursun kenarda bı denerimAy bundan bende de varincecik zaten bu yani benim oğlum birazcık kilo aldığında içine sigmamisti.
Yaaa bu neeee kız yerim ben bu minigiii ayy çok tatliiiii
Evet ya yoksa var ya kıyafeti yığarım eveAynen uzun vadede kulllanilanlarda kalite kumaş daha önemli beşik araba havlu uyku tulumu gibi fiyat artıyor ama kıyafette çok güzel beğeniyorum ama kisa zamanlarda giyecek çok da abartıya kacmamaya çalışıyorum yepyeni kalır diyorum 3 5 giymeyle ne olacak , teni de çok narin olacagi için ilk zamanlar 03 un kumaşı daha önemli bence. Sonra saldım çayıra olur![]()
İnşallah kuzumm detaylida on numara beş yıldız poz versin bebisinnOyyy aferin Akıllı bıdığadarısı başıma
![]()
Nerden buldun bacım link var mıydıEvet evet çok ince bişey baktım ucuz aldım dursun kenarda bı denerim![]()