Ben halka arzlar modaydı bi ara ,ben de hisse alıyodum ama çok bir kar olduğunu söyleyemem ,hele 2 hafta önce borsa öyle bir düşüşe geçti ki hemen geri çektim hepsini..bence düşük bütçeli yatırımlarda pek bi getirisi yok,yüksek bütçeler için de çok riskli...en iyisi altın,her maaştan sonra ufakta olsa altın alıyorum artık..Birikim yapan var mı ya çocuğu içinborsadan hisse felan alıyorlarmış ben de eniştemin önerisiyle bi hisse aldım her ay almayı düşünüyorum acaba dolar mı alsam
Ben eşyalarını biriktirmeye çalışıyorum şu an sadeceBirikim yapan var mı ya çocuğu içinborsadan hisse felan alıyorlarmış ben de eniştemin önerisiyle bi hisse aldım her ay almayı düşünüyorum acaba dolar mı alsam
İnşallah yoktur telaş yapma canım ama aklına takılmaması için bi idrar tahlili ver benceTeşekkür ederim evet demir ilacı kullanıyorum kullandıktan sonra zaten kabızlığım oluştu devam da etti hem kabızlık sancısı çekiyorum diye düşünüyorum ama bir de böbrek ağrısı sanki var bilmiyorum kasıklarıma doğru vuran bir ağrı bir haftadır sürekli çekiyorum yani ayağımı kendime çekince ağrı hissediyorum �nşallah kötü bir şey yoktur
Sebzeli omlet peynirli omlet olabilir avokado olabilir ,peynirli tost ,yumurtalı kaşarlı tost ,ceviz ,badem vs ,iyi yıkanmış yeşillik havuç vs , granola veya yulaf ezmesi yenebilir canım aklıma gelenler bunlar şimdilikKızlar ya kahvaltıda ne yiyorsunuz ben peynir yumurta yemekten sıkıldım artık başka bebiş için yararlı ne var
Biz kızım için yapıyoruz. Borsada hesabı var uzun dönem garanti hisselerden aldık. Doğumda gelen altınları var. Doğum gününde de ailelerden altın istedik her doğum gününde altın alıyorlar hediye olarak. bayramlarda filan gelen paralarıyla da hep altın aldık. onun altınları ayrı harcamıyoruz. Nasipse oğlumda da aynısını yaparız. Doğumda pek altın gelmez artık ama olduğu kadar.Birikim yapan var mı ya çocuğu içinborsadan hisse felan alıyorlarmış ben de eniştemin önerisiyle bi hisse aldım her ay almayı düşünüyorum acaba dolar mı alsam
Allah evlatlarımıza uzun ömürler versin mesela üniversiteye kadar ellemeyelim vadeyi tekrarlayalım istiyoruz üniversitede aylık maaş yatırır gibi devlet o paradan yatırıyor geliri oluyor. Binevi okuma güvencesi diyebiliriz. Tabi her çocuk okucak diye bişey yok inşallah okurda bizdeki hayaller böyleBiz degulumsebebek gibi bi birikim hesabı açmayı düşünüyoruz ama onun daha araştırmasını yapmadık şu an için ama birikim her daim yapıyoruz :)
ah sorma canım tam olarak ondan müzdaribim akşam serumu yiyince iyiydim sabah kalktım tıkanıklıktan yine baş ağrısı 40 dk duşta kaldım sünisleri açayım diye bi tık rahatladım. Doktor illadin verdi prospektüsünde hamilelikte kullanılmaz yazıyor doktora söyledim b grubu ilaç zorunlu hallerde kullanılır ilk trimesteri geçmişsin dedi ama güvenemedimBurun tıkanıklığı da baş ağrısı yapıyormultivitaminlarimizin içinde c vit var ama miktarı az kalıyor onların da.Evet salgın var şu ara herkes hasta maalesef..
bana clasem vermiş hamilelikte kullanımıyla alakalı yeterli araştırması yok kafamı karıştırdıLargopen ...en az riskli olan ve hamilelere yazılan antibiyotik bu..bunu yada muadilini kullan mutlaka...
Merhaba arkadaşlar Allah kısmet ederse mayıs annesiyim bir kızım olacak bugün detaylıya girdim her şey iyi fakat plesentam aşağıda marjinis plesenta , aynı durumu yaşayan var mı moralim çok bozuldu
Benim de plasentam aşağıda canım. Detaylıda öğrendim bende. Postorior Plasenta previa . Duyunca elbetteki üzüldüm biraz ama sabırla bekleyip bolca Dua ediyorum çünkü düzelme ihtimali var. 32. Haftaya kadar yolu varmış. Ama 32 den sonra düzelme ihtimali çok düşükmüş. Sen de moralini yüksek tut çünkü rahim büyüdükçe plasentan yukarı doğru çıkacaktır. Üstelik marjinalmiş senin yani rahim ağzını tam kapatmıyor. Doktor bana ağır işler yapmayı, eşimle birlikteliği yasakladı. Sana da söylemişlerdir??Aynı durumu yaşayıp plesentası aşağıya yerleşen var mı arkadaşlar
evet hayatım bakalım kısmet :)Allah evlatlarımıza uzun ömürler versin mesela üniversiteye kadar ellemeyelim vadeyi tekrarlayalım istiyoruz üniversitede aylık maaş yatırır gibi devlet o paradan yatırıyor geliri oluyor. Binevi okuma güvencesi diyebiliriz. Tabi her çocuk okucak diye bişey yok inşallah okurda bizdeki hayaller böyle
ah sorma canım tam olarak ondan müzdaribim akşam serumu yiyince iyiydim sabah kalktım tıkanıklıktan yine baş ağrısı 40 dk duşta kaldım sünisleri açayım diye bi tık rahatladım. Doktor illadin verdi prospektüsünde hamilelikte kullanılmaz yazıyor doktora söyledim b grubu ilaç zorunlu hallerde kullanılır ilk trimesteri geçmişsin dedi ama güvenemedim
bana clasem vermiş hamilelikte kullanımıyla alakalı yeterli araştırması yok kafamı karıştırdı
Bizde tüm paralarını grama çevirdik doğumda toplanan altınlarda vardı gittim hepsini kendime düz bilezik yaptım bilezik kullanan bi tip değilim de altınlar tekleme olunca arada gidiyor bi düğüne giderken aciliyette filan ordan alıp takılıyor yerine yenisi konuyor bazen konmuyor bende dedim aciliyet anında kuyumcu bulunsun altınlar ellenmesin düz bilezikte az zarar olur diye bilezik yaptım koydum kenaraBiz kızım için yapıyoruz. Borsada hesabı var uzun dönem garanti hisselerden aldık. Doğumda gelen altınları var. Doğum gününde de ailelerden altın istedik her doğum gününde altın alıyorlar hediye olarak. bayramlarda filan gelen paralarıyla da hep altın aldık. onun altınları ayrı harcamıyoruz. Nasipse oğlumda da aynısını yaparız. Doğumda pek altın gelmez artık ama olduğu kadar.
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin, bolca su iç. Limonlu ballı sıcak suyla karışım yapıp içebilirsin. Keşke ilaç kullanmak zorunda kalmasak ama iyileşemeyince mecbur hele ki sinüsler tukanmışsa antibiyotiksiz çok zor maalesef. Acaba sen de Largapen mi kullansan eczacıya danışabilirsiniz? Bi de burun açıcı olarak okyanus suyu vs niye önermedi kii benim geçen ay ki şiddetli iltihaplanmaya rağmen burun açıcı ilaç yazmadılar. Okyanus suyu vs kullan dedilerAllah evlatlarımıza uzun ömürler versin mesela üniversiteye kadar ellemeyelim vadeyi tekrarlayalım istiyoruz üniversitede aylık maaş yatırır gibi devlet o paradan yatırıyor geliri oluyor. Binevi okuma güvencesi diyebiliriz. Tabi her çocuk okucak diye bişey yok inşallah okurda bizdeki hayaller böyle
ah sorma canım tam olarak ondan müzdaribim akşam serumu yiyince iyiydim sabah kalktım tıkanıklıktan yine baş ağrısı 40 dk duşta kaldım sünisleri açayım diye bi tık rahatladım. Doktor illadin verdi prospektüsünde hamilelikte kullanılmaz yazıyor doktora söyledim b grubu ilaç zorunlu hallerde kullanılır ilk trimesteri geçmişsin dedi ama güvenemedim
bana clasem vermiş hamilelikte kullanımıyla alakalı yeterli araştırması yok kafamı karıştırdı
Canım kısa vadeli yatırım aracı dolar eurodur ama uzun vade yatırım aracı altındırBen de pek anlamıyorum borsadan bir tane tutturdum gidiyorumher ay da dolar almayı planlıyorum az da olsa bakalım hayırlısı altın da mantıklı aslında uzun vadede hangisi daha çok kazandırır acaba
İdrar tahl idrar tahlili vereceğim canım en de ona dikkat edeceğim acaba enfeksiyon mu var diye düşünmüyor değilim İnşallah kötü bir şey yokturİnşallah yoktur telaş yapma canım ama aklına takılmaması için bi idrar tahlili ver bence
O nasıl oluyorBiz kızıma doğduğundan beri devlet destekli birikim hesabı açtık aylık yatırıyoruz 10 yıl vadeli sonra uzatıp yada üstüne eklemeye devam edebiliriz en uzun vade 10 yıllık var. Şimdi bebişe daha başlamadık yakında onun üstüne de açarız bi fon hesabı
Bankadan tl hesabı mı oluyor buBiz degulumsebebek gibi bi birikim hesabı açmayı düşünüyoruz ama onun daha araştırmasını yapmadık şu an için ama birikim her daim yapıyoruz :)
Aynen ben de birkaç girdim halka arzlara sonra baktım ilk günden tavan bozuyor çıktım onun dışında hisse almıyordum zaten de şimdi bir tane almaya başladım bakalım neler olacak hazır maaş zamlanmışken kendimize altın alalım dedik de birikim yapalım diye çocuğa da mı altın alsak acabaBen halka arzlar modaydı bi ara ,ben de hisse alıyodum ama çok bir kar olduğunu söyleyemem ,hele 2 hafta önce borsa öyle bir düşüşe geçti ki hemen geri çektim hepsini..bence düşük bütçeli yatırımlarda pek bi getirisi yok,yüksek bütçeler için de çok riskli...en iyisi altın,her maaştan sonra ufakta olsa altın alıyorum artık..
Çok mantıklı aslında garanti hisseleri nerden bulcazBiz kızım için yapıyoruz. Borsada hesabı var uzun dönem garanti hisselerden aldık. Doğumda gelen altınları var. Doğum gününde de ailelerden altın istedik her doğum gününde altın alıyorlar hediye olarak. bayramlarda filan gelen paralarıyla da hep altın aldık. onun altınları ayrı harcamıyoruz. Nasipse oğlumda da aynısını yaparız. Doğumda pek altın gelmez artık ama olduğu kadar.
O zaman altın alayım ben de dolar yerineCanım kısa vadeli yatırım aracı dolar eurodur ama uzun vade yatırım aracı altındır
Büyük şirketler genelde garanti gibi oluyor canim. Yeni halka arz gibi değil de bilinmiş tanınmış yılların şirketleri daha garanti gibi oluyor. Anlık al sat değil de uzun vade için kazandırıyor o sirketler de bu yüzden daha az tehlikeli oluyor, garanti oluyor. Ben eşim anladığı için pek ilgilenmiyorum sadece kar zarar falan öylesine bakmış oluyorum. Eğer ikiniz de çok anlamıyorsaniz altın garanti gibi geldi bana da en azından daha anlaşılır bir seyÇok mantıklı aslında garanti hisseleri nerden bulcaz
dolar falan da oluyor galiba hayatımBankadan tl hesabı mı oluyor bu
Bende buraya hiç yazmadım ama kızlar 1.5 aydır geçmeyen grip öksürük ishal var balgam doldu cigerim artık nefes almakta zorlanıyorjm cigerlerim yanıyor dogal yolla geçirmeye çalıştım olmuyor randevumu yarına çektim doktora söylicem bakim hepinize geçmiş olsunSende mi dün aynıydın canımkötü oluyor baya ben gebeliğin başında ilaç kullanmamaya direnmiştim faranjit oldum abartısız tam 45 gün çektim. Şimdi korkuyorum
sağol canım serum iyi geldi gece burnum tıkanıyor sabah kalktım yine baş ağrısıportakal mandalina da yiyemiyorum reflüm var. Başka yönden halletmeye çalışcam artık vitamini.
Valla hasta olanlardan kaçın hoş etrafımızda herkes hasta ama dediğin gibi bağışıklığımız çok düşük berbat oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?