- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Hahaha benim bebişin de battaniyesi aynısıBencedehemşireye onu vermeyi düşünüyorum
Ayy çok güldüm yaHahaha benim bebişin de battaniyesi aynısı
Ben yenidoğan setini de battaniyeyide beyaz vereceğim batar diyorlar ama beyaz istiyorumBencedehemşireye onu vermeyi düşünüyorum
Ayy batarsa batsın çok güzel olurBen yenidoğan setini de battaniyeyide beyaz vereceğim batar diyorlar ama beyaz istiyorum
Ben sadece şok markette indirime girmişti diye aldım. Sleepy 1 numara iki paket ikisinin toplamı 84 adet yapıyor. Yeterli gibi. Zaten 1 den 2 numaraya geçiş çabuk oluyor. Fazlası cebe zarar, eksik kalırsa da dediğin gibi kücük paketlerden alınır. Onun yerine 2 numara alınması daha mantıklı. Bir de insanlar mı abarttı benim kızım mı garipti bilemiyorum ama günde 7-8 bez değiştirdiğimi hatırlamıyorum. Her cocuk farklı tabi deAynen canım 120 gibi bi miktar fazla gelse ne olacak o yüzden öyle dedim de bi arkadaş 210 tane almış o az fazla gibi geldiya günde 10 kere mi ne degistiriliyomus 1 hafta sonrada 2ye geçtik dediler tanıdıklarim çocuğuma yetmezse a101de 10lu muydu 15li paketler var sleppy onu alırım dedim
Hiçte batmıyor canım merak etme gayet de güzel oluyor batarsada batsın sonra temizini giydirirsin bende beyaz isimli düşünüyorum. Bunun gibi meselaBen yenidoğan setini de battaniyeyide beyaz vereceğim batar diyorlar ama beyaz istiyorum
Aynen canım bende 84 adet aldımBen sadece şok markette indirime girmişti diye aldım. Sleepy 1 numara iki paket ikisinin toplamı 84 adet yapıyor. Yeterli gibi. Zaten 1 den 2 numaraya geçiş çabuk oluyor. Fazlası cebe zarar, eksik kalırsa da dediğin gibi kücük paketlerden alınır. Onun yerine 2 numara alınması daha mantıklı. Bir de insanlar mı abarttı benim kızım mı garipti bilemiyorum ama günde 7-8 bez değiştirdiğimi hatırlamıyorum. Her cocuk farklı tabi de
Fiyat konusu hakkında bilgin var miHiçte batmıyor canım merak etme gayet de güzel oluyor batarsada batsın sonra temizini giydirirsin bende beyaz isimli düşünüyorum. Bunun gibi mesela
Canım sadece tulum şapka eldiven 300 küsür demişti ayrıyeten battaniyede 300 olması lazım battaniyesiz fiyatı sormuştum sadeceFiyat konusu hakkında bilgin var mi
Bak işte ondan emin olamıyorumAynen canım bende 84 adet aldıminan bu konuda bi fikrim yok ama sen tecrübeli annesin 2 numaradan kaç adet lazim
Ay ben de ya mahvetti beni zaten genelde demir ilaclari mide koruyucuyla alınır ama biz malum bebişlerimizden dolayi alamiyoruzBen de ferrum içiyorum aç karna midemi mahvediyor eczacı kahvaltıdan 1 saat sonra içebilirsin demişti
Benimki premium care. Bide beden büyük olup indirim yakalayamayınca 9 tl den aldımAynen ben 3 numaraya kadar aldım 3 liraya felan geldi en pahalısı 3.50 felandı herhalde ama düz prima premium değil
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canımBen de battaniyesi hariç tüm takımını aldım çookk şiriiinnn
aynısı bende de varIkısıde guzel benım esım bu tarz seylerı hep bana bırakıyor bunu aldım dedım bu ne ıse yarar dıye sormadı bıle cok ıyı yapmıssın dıyor
aynen özellikle yenidoğan döneminde bebeklerde akıntı çok normal karşılanıyor doktorlara göre annenin hormonları hala bebekte var olduğu için kendi vücut mekanizması oturana kadar normal oluyor.Ay hiç bilmiyo gibiyim sanki kendim kadın değilmişim gibievet silme işini yukarıdan aşağıya diye biliyorum ama diğer şeyleri bilmiyordum canım. Mesela bazı bebeklerde akıntı falan da oluyormuş normalmiş bir arkadaş söylemişti. Alışıcaz artık sen de pipiye alışırsın
maşallah güzel büyümüş prenses ama neden öyle kısalmış ki rahim ağzı. Yani yanlış hatırlamıyosam sende erken doğuma alışkınsın ama bukadar erken değil tabiki 35 ten önce doğmamıştı bebeklerin sanırım diğerlerinde böyle bi durum olmuşmuydu bu haftalardaKızlar bugün kontrolüm vardı yeni geldim minigim tam 23+6 günlük 700 gram olmuş boyu fl 43 yazıyor bunu 7 ile çarpıyırsunuz galiba 30cm olmuş. Ama moralim çok bozuk bebegim baş aşagı dönmüş kesem aşagı inmiş doktorum erken dogum riskin var dedi servikal uzunluk kısalmış pek güzel poz vermedi prensesim buda renkli ultrason
Fiyat baya iyiymisCanım sadece tulum şapka eldiven 300 küsür demişti ayrıyeten battaniyede 300 olması lazım battaniyesiz fiyatı sormuştum sadece
Bak işte ondan emin olamıyorumbenim kız zayıf bebekler gurubundan olduğu için 2 numarayı epey kullanmıştık diye hatırlıyorum ama erkek bebişler kızlardan kilo bakımından bi tık fazla olduğu için ne kadar sürer ne kadar kullanırız bilemiyorum büyük paketlerden 2 tane alınabilir sanki yaa Evim küçük olduğu için koyacak yer yok. yer olsa 2 paket alırdım ama
Canım maşallah prensesin gelişimi iyiymiş. Senin önceki çocuklarda erken doğmuştu aman dikkat et iş güç gelir geçer bişey alınacaksa kızlar veya eşin uzanıp alsın sen fırsat buldukça uzan. Daha haftalarımız küçük. Allahın izniyle dinlendikçe düzelirCanım sadece tulum şapka eldiven 300 küsür demişti ayrıyeten battaniyede 300 olması lazım battaniyesiz fiyatı sormuştum sadece
Valla sağol ya hep batar falan diyorlar içimde kalacak beyazları vereceğimAyy batarsa batsın çok güzel olur
İlk günleri melekler beyaz olsun istedim bende dinlemeyeceğim batar diyenleri zatenHiçte batmıyor canım merak etme gayet de güzel oluyor batarsada batsın sonra temizini giydirirsin bende beyaz isimli düşünüyorum. Bunun gibi mesela
Paket içindeki adet durumuna göre bakarsın canım. Maşallah yeterki tosun olsun daha iyiFiyat baya iyiymis
benim tosun geliyo bende 2 numaradan 1 paket aldım olmadı 2ye cikaririm sayı az olunca paketteki anca yeter gibi
Bebekler ilk doğunca açık renkler giydirilmesi daha makul diye duymuştum canım. Ben de beyaz tercih edicem. Kirlenicekse de kirlensinİlk günleri melekler beyaz olsun istedim bende dinlemeyeceğim batar diyenleri zatenbu da çok güzelmiş
Ayneeeen zaten 2-3 takım daha yedek alacağız batarsa değiştiririz nolcakBebekler ilk doğunca açık renkler giydirilmesi daha makul diye duymuştum canım. Ben de beyaz tercih edicem. Kirlenicekse de kirlensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?