2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben sadece şok markette indirime girmişti diye aldım. Sleepy 1 numara iki paket ikisinin toplamı 84 adet yapıyor. Yeterli gibi. Zaten 1 den 2 numaraya geçiş çabuk oluyor. Fazlası cebe zarar, eksik kalırsa da dediğin gibi kücük paketlerden alınır. Onun yerine 2 numara alınması daha mantıklı. Bir de insanlar mı abarttı benim kızım mı garipti bilemiyorum ama günde 7-8 bez değiştirdiğimi hatırlamıyorum. Her cocuk farklı tabi de

Ben yenidoğan setini de battaniyeyide beyaz vereceğim batar diyorlar ama beyaz istiyorum
Hiçte batmıyor canım merak etme gayet de güzel oluyor batarsada batsın sonra temizini giydirirsin bende beyaz isimli düşünüyorum. Bunun gibi mesela

Eklentiler

• B6499BB8-B798-4489-A0B8-20539E924F61.webp
    78,5 KB · Görüntüleme: 52
Aynen canım bende 84 adet aldım inan bu konuda bi fikrim yok ama sen tecrübeli annesin 2 numaradan kaç adet lazim

Aynen canım bende 84 adet aldım inan bu konuda bi fikrim yok ama sen tecrübeli annesin 2 numaradan kaç adet lazim
Bak işte ondan emin olamıyorum benim kız zayıf bebekler gurubundan olduğu için 2 numarayı epey kullanmıştık diye hatırlıyorum ama erkek bebişler kızlardan kilo bakımından bi tık fazla olduğu için ne kadar sürer ne kadar kullanırız bilemiyorum büyük paketlerden 2 tane alınabilir sanki yaa Evim küçük olduğu için koyacak yer yok. yer olsa 2 paket alırdım ama

Ben de ferrum içiyorum aç karna midemi mahvediyor eczacı kahvaltıdan 1 saat sonra içebilirsin demişti
Ay ben de ya mahvetti beni zaten genelde demir ilaclari mide koruyucuyla alınır ama biz malum bebişlerimizden dolayi alamiyoruz ama sunu tecrube ettim kesinlikle ilac aldiktan sonra uzun sure ac kalmamak lazim miden kazınıyor

Aynen ben 3 numaraya kadar aldım 3 liraya felan geldi en pahalısı 3.50 felandı herhalde ama düz prima premium değil
Benimki premium care. Bide beden büyük olup indirim yakalayamayınca 9 tl den aldım
Ben de battaniyesi hariç tüm takımını aldım çookk şiriiinnn
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım
Ikısıde guzel benım esım bu tarz seylerı hep bana bırakıyor bunu aldım dedım bu ne ıse yarar dıye sormadı bıle cok ıyı yapmıssın dıyor
aynısı bende de var ben ihtiyaçları belirlerim ve alırım anlamaz bile ne ne işe yarar arada dikkatini çekince soruyor yoksa düz çocuğun bezi stoklu mu ıslak mendili varmı maması varmı sorduğu şeyler anca bunlar
aynen özellikle yenidoğan döneminde bebeklerde akıntı çok normal karşılanıyor doktorlara göre annenin hormonları hala bebekte var olduğu için kendi vücut mekanizması oturana kadar normal oluyor.
Ay evet bide pipi durumu var bana da şimdi onunda testisler ilk 6 ay mı ne sen daha iyi bilirsin aşağı inmesi gerekiyormuş filan inmezse müdehale gerekiyormuş eşimin bi akrabasının bebeğinde o durum oldu sünnet adı altında ikisini bir aradan çıkardılar duyulsun istemediler çevreden laf laf üstüne konur geleceğinde etkilenir diye. Yani kız bebekte olduğu kadar erkekte de bi takım şeylere dikkat etmek gerekiyor onada ben alışcam
maşallah güzel büyümüş prenses ama neden öyle kısalmış ki rahim ağzı. Yani yanlış hatırlamıyosam sende erken doğuma alışkınsın ama bukadar erken değil tabiki 35 ten önce doğmamıştı bebeklerin sanırım diğerlerinde böyle bi durum olmuşmuydu bu haftalarda

Canım sadece tulum şapka eldiven 300 küsür demişti ayrıyeten battaniyede 300 olması lazım battaniyesiz fiyatı sormuştum sadece
Fiyat baya iyiymis
benim tosun geliyo bende 2 numaradan 1 paket aldım olmadı 2ye cikaririm sayı az olunca paketteki anca yeter gibi

Canım sadece tulum şapka eldiven 300 küsür demişti ayrıyeten battaniyede 300 olması lazım battaniyesiz fiyatı sormuştum sadece
Canım maşallah prensesin gelişimi iyiymiş. Senin önceki çocuklarda erken doğmuştu aman dikkat et iş güç gelir geçer bişey alınacaksa kızlar veya eşin uzanıp alsın sen fırsat buldukça uzan. Daha haftalarımız küçük. Allahın izniyle dinlendikçe düzelir

Fiyat baya iyiymis

benim tosun geliyo bende 2 numaradan 1 paket aldım olmadı 2ye cikaririm sayı az olunca paketteki anca yeter gibi
Paket içindeki adet durumuna göre bakarsın canım. Maşallah yeterki tosun olsun daha iyi bebişlerin etli butlu olanı daha rahat tutulup ediliyor zayıf olanları tutmasına korkuyo insan ilk. Oyuncak gibi bisey

melegim can erken doğum demek için fazla acele davranmamış mı doktor ya kısalmış olabilir ama dinlenince uzuyor diyorlar ilaç vermesi iyi tabi ama biraz baktım bu durumda olup 37-38 i görenler varmış sıkma canını bol bol dinlen dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…