2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ay canım bazen acayip rahatlık bazende sankı herseyı sırtına alıyormus gıbı bı hıs bazı konularda da arastırsa bırlıkte sorumluluk sahıbı olsak cok ıyı olacak

Digerlerinde bu haftada hiç böyke bir durum olmamıştı kuzum doktorum aynı zaten diger çocuklarımla bunda şimdiden böyke dedi ilk dogumum 34 haftalık olmuştu canım. Ama benim bebek öyle bir tekme atıyorki canım acıyor çok kasılıyor karnım 5 dak yürüsem sertleşiyor neden oluyor anlamıyorum

İnşallah canım 7 ayımı tamamlarsam biraz daha rahatlıcam

Kızımın ilk muayenesinde doktor vücudunu hatta bezini açıp detaylı incelemişti her tarafını. Vajinada akıntı vardı.sorduğumda normal olduğunu büyüdükçe geçeceğini hiç müdahale etmememi söylemişti. Gerçekten de kendiliğinden geçti. Kaka bulaşırsa çok nazik bi şekilde kakayı temizlememi onun dışında müdahale etmememi söylemişti. Vajinayı Her silmede Islak mendilin temiz kısmını kullandım tekrar tekrar sürmedim. (Islak mendili önceden yıkar kimyasaldan arındırırdım) Bi de bazen dudak kısımları falan pişik olurdu o dönemler lavaboda bebeğin alt kısmını hızlıca yıkardım kurulardım , bez değiştirdikçe havalandırırdım. Kız bebiş bekleyen arkadaşlarımıza da bilgi vermiş olduk sizin vesilenizle

İnşalalh canım bende şimdiden böyle demesinden korktum zaten normlade doktorum ufacık bir sorunda strese sokan birisi degil baya bi baktı hep kasıklarıma baktı plesentası aşagı inmiş kese inmiş bebek kafası dogum kanalında

İnşallah canım 7 ayımı tamamlarsam biraz daha rahatlıcam
Allah büyüktür canım kim bilir bu duruma rağmen belki de annesiyle en uzun kalan bebişin bu olacak bilemeyiz maşallah babası var iki ablası var ellerinden geleni yaparlar onun için böylece bolca dinlersin bebişin de daha gec gelir

Az önce bir haber gördüm 3 aylık bebeği annesi emzirip unutmuş ve bogazina süt kaçtığı için bebek ölmüş şimdi bu tarz kazaları önlemek için ne yapmak gerekiyor bu konuda aşırı yetersizim

canım hastalık enfeksıyon falan gecırdın mı enfeksıyonda kısaltıyor bı kan verseydın

Canım bunu bende düşünüyorum hep ya emzırırkrn ben uyursam bebek mememde ustune gelırse yada süt kacar gormezsem dıye sonra düşünüyorum da bazı şeyler kader Rabbim vermesin ömürde ölümde kader eğer o kadarsa Rabbım o unutmayı o uykuyu sana verır bahane eder teslimiyetten baska yapacak hiç birseyim yok gibi şimdide oyle değilmi içimizde bi canlı var ama hıcbırseyı bızım elımızde değil büyümesi dönmesi konumu doğması

Kızlar yaa aklıma takılıyor sürekli sizde de biryana dönünce diğer taraf geriliyor hissi oluyor mu benim en cok sağ karın tarafımda gerilme hissi var kasılma değildir demi

Ama bu anne emzirip uyutmus bebek kustu mu anlamadım boğazına süt kaçıp ölmüş bebek zaten senin dediğin tarz olayda yatarak emzirmemek gerekiyor ama oturarak uyuma ihtimalimizi 0a düşürüyoruz nerdeyse

Ayy çok güzellermiş yeşil olanın kafa yeri mi var? Başka renkleri var mıydı böyle kafalı? Burda babymall yok ya keşke olsa
Çok teşekkür ederim canim evet başka renkleri çeşitleri vardı ama bunu civilden aldim
Bende ilk defa gidicem babymall inşallah güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…