- 17 Mart 2022
- 1.866
- 1.685
- 63
- 31
Ay canım bazen acayip rahatlık bazende sankı herseyı sırtına alıyormus gıbı bı hıs bazı konularda da arastırsa bırlıkte sorumluluk sahıbı olsak cok ıyı olacakBenimki premium care. Bide beden büyük olup indirim yakalayamayınca 9 tl den aldım
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım
aynısı bende de varben ihtiyaçları belirlerim ve alırım anlamaz bile ne ne işe yarar arada dikkatini çekince soruyor yoksa düz çocuğun bezi stoklu mu ıslak mendili varmı maması varmı sorduğu şeyler anca bunlar
aynen özellikle yenidoğan döneminde bebeklerde akıntı çok normal karşılanıyor doktorlara göre annenin hormonları hala bebekte var olduğu için kendi vücut mekanizması oturana kadar normal oluyor.
Ay evet bide pipi durumu var bana da şimdionunda testisler ilk 6 ay mı ne sen daha iyi bilirsin aşağı inmesi gerekiyormuş filan inmezse müdehale gerekiyormuş eşimin bi akrabasının bebeğinde o durum oldu sünnet adı altında ikisini bir aradan çıkardılar duyulsun istemediler çevreden laf laf üstüne konur geleceğinde etkilenir diye. Yani kız bebekte olduğu kadar erkekte de bi takım şeylere dikkat etmek gerekiyor onada ben alışcam
maşallah güzel büyümüş prenses ama neden öyle kısalmış ki rahim ağzı. Yani yanlış hatırlamıyosam sende erken doğuma alışkınsın ama bukadar erken değil tabiki 35 ten önce doğmamıştı bebeklerin sanırım diğerlerinde böyle bi durum olmuşmuydu bu haftalarda
Digerlerinde bu haftada hiç böyke bir durum olmamıştı kuzum doktorum aynı zaten diger çocuklarımla bunda şimdiden böyke dedi ilk dogumum 34 haftalık olmuştu canım. Ama benim bebek öyle bir tekme atıyorki canım acıyor çok kasılıyor karnım 5 dak yürüsem sertleşiyor neden oluyor anlamıyorumBenimki premium care. Bide beden büyük olup indirim yakalayamayınca 9 tl den aldım
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım
aynısı bende de varben ihtiyaçları belirlerim ve alırım anlamaz bile ne ne işe yarar arada dikkatini çekince soruyor yoksa düz çocuğun bezi stoklu mu ıslak mendili varmı maması varmı sorduğu şeyler anca bunlar
aynen özellikle yenidoğan döneminde bebeklerde akıntı çok normal karşılanıyor doktorlara göre annenin hormonları hala bebekte var olduğu için kendi vücut mekanizması oturana kadar normal oluyor.
Ay evet bide pipi durumu var bana da şimdionunda testisler ilk 6 ay mı ne sen daha iyi bilirsin aşağı inmesi gerekiyormuş filan inmezse müdehale gerekiyormuş eşimin bi akrabasının bebeğinde o durum oldu sünnet adı altında ikisini bir aradan çıkardılar duyulsun istemediler çevreden laf laf üstüne konur geleceğinde etkilenir diye. Yani kız bebekte olduğu kadar erkekte de bi takım şeylere dikkat etmek gerekiyor onada ben alışcam
maşallah güzel büyümüş prenses ama neden öyle kısalmış ki rahim ağzı. Yani yanlış hatırlamıyosam sende erken doğuma alışkınsın ama bukadar erken değil tabiki 35 ten önce doğmamıştı bebeklerin sanırım diğerlerinde böyle bi durum olmuşmuydu bu haftalarda
Banada fiyat uygun geldi canım ama ne kadar kaliteli bilemicemFiyat baya iyiymis
benim tosun geliyo bende 2 numaradan 1 paket aldım olmadı 2ye cikaririm sayı az olunca paketteki anca yeter gibi
İnşallah canım 7 ayımı tamamlarsam biraz daha rahatlıcamCanım maşallah prensesin gelişimi iyiymiş. Senin önceki çocuklarda erken doğmuştu aman dikkat et iş güç gelir geçer bişey alınacaksa kızlar veya eşin uzanıp alsın sen fırsat buldukça uzan. Daha haftalarımız küçük. Allahın izniyle dinlendikçe düzelir
İnşallah ağrı sızı ateş filan olmadan atlatırsın canım darısı başımıza
zaten biliyorsundur da kızımın doktoru kız bebeklerde daha dikkat etmek gerektiğini söylemişti sadece kaka değil çiş te yapsa silme işlemini yukardan aşağıya doğru yapmak şart vajinanın içi beyaz dursun o kendi salgısı kesinlikle temizlenmicek birde pişik kremini vajinanın içine getirtmemeye çalış yapışıklık olabilir demişti ki okadar dikkat etmeme rağmen vajinada yapışıklık oldu farketmemişimde doktor arada kontrol et bu yapışıklık ta enfeksiyon yapar dedi
Kızımın ilk muayenesinde doktor vücudunu hatta bezini açıp detaylı incelemişti her tarafını. Vajinada akıntı vardı.sorduğumda normal olduğunu büyüdükçe geçeceğini hiç müdahale etmememi söylemişti. Gerçekten de kendiliğinden geçti. Kaka bulaşırsa çok nazik bi şekilde kakayı temizlememi onun dışında müdahale etmememi söylemişti. Vajinayı Her silmede Islak mendilin temiz kısmını kullandım tekrar tekrar sürmedim. (Islak mendili önceden yıkar kimyasaldan arındırırdım) Bi de bazen dudak kısımları falan pişik olurdu o dönemler lavaboda bebeğin alt kısmını hızlıca yıkardım kurulardım , bez değiştirdikçe havalandırırdım. Kız bebiş bekleyen arkadaşlarımıza da bilgi vermiş olduk sizin vesilenizleAy hiç bilmiyo gibiyim sanki kendim kadın değilmişim gibievet silme işini yukarıdan aşağıya diye biliyorum ama diğer şeyleri bilmiyordum canım. Mesela bazı bebeklerde akıntı falan da oluyormuş normalmiş bir arkadaş söylemişti. Alışıcaz artık sen de pipiye alışırsın
İnşalalh canım bende şimdiden böyle demesinden korktum zaten normlade doktorum ufacık bir sorunda strese sokan birisi degil baya bi baktı hep kasıklarıma baktı plesentası aşagı inmiş kese inmiş bebek kafası dogum kanalındamelegim can erken doğum demek için fazla acele davranmamış mı doktor ya kısalmış olabilir ama dinlenince uzuyor diyorlar ilaç vermesi iyi tabi ama biraz baktım bu durumda olup 37-38 i görenler varmış sıkma canını bol bol dinlen dualarımız seninle
Allah büyüktür canım kim bilir bu duruma rağmen belki de annesiyle en uzun kalan bebişin bu olacak bilemeyizİnşallah canım 7 ayımı tamamlarsam biraz daha rahatlıcam
Yaani. O yedek takımlar niçin var dimii. Kucağımıza ilk alıcağımız zaman şöyle pamuk gibii bembeyaz olsun meleklerAyneeeen zaten 2-3 takım daha yedek alacağız batarsa değiştiririz nolcak
Benim oğluşun esmer olma ihtimali olduğu için acaba beyaz giydirsem güzel olur muYaani. O yedek takımlar niçin var dimii. Kucağımıza ilk alıcağımız zaman şöyle pamuk gibii bembeyaz olsun melekler
canım hastalık enfeksıyon falan gecırdın mı enfeksıyonda kısaltıyor bı kan verseydınDigerlerinde bu haftada hiç böyke bir durum olmamıştı kuzum doktorum aynı zaten diger çocuklarımla bunda şimdiden böyke dedi ilk dogumum 34 haftalık olmuştu canım. Ama benim bebek öyle bir tekme atıyorki canım acıyor çok kasılıyor karnım 5 dak yürüsem sertleşiyor neden oluyor anlamıyorum
Canım bunu bende düşünüyorum hep ya emzırırkrn ben uyursam bebek mememde ustune gelırse yada süt kacar gormezsem dıye sonra düşünüyorum da bazı şeyler kader Rabbim vermesin ömürde ölümde kader eğer o kadarsa Rabbım o unutmayı o uykuyu sana verır bahane eder teslimiyetten baska yapacak hiç birseyim yok gibi şimdide oyle değilmi içimizde bi canlı var ama hıcbırseyı bızım elımızde değil büyümesi dönmesi konumu doğmasıAz önce bir haber gördüm 3 aylık bebeği annesi emzirip unutmuş ve bogazina süt kaçtığı için bebek ölmüş şimdi bu tarz kazaları önlemek için ne yapmak gerekiyorbu konuda aşırı yetersizim
Bende yenidoğan takımlarını saf beyaz alıcam cok öneriliyorBenim oğluşun esmer olma ihtimali olduğu için acaba beyaz giydirsem güzel olur mu
Ama bu anne emzirip uyutmus bebek kustu mu anlamadım boğazına süt kaçıp ölmüş bebekCanım bunu bende düşünüyorum hep ya emzırırkrn ben uyursam bebek mememde ustune gelırse yada süt kacar gormezsem dıye sonra düşünüyorum da bazı şeyler kader Rabbim vermesin ömürde ölümde kader eğer o kadarsa Rabbım o unutmayı o uykuyu sana verır bahane eder teslimiyetten baska yapacak hiç birseyim yok gibi şimdide oyle değilmi içimizde bi canlı var ama hıcbırseyı bızım elımızde değil büyümesi dönmesi konumu doğması
Senin haftalarinda bende de vardı rahmin büyüyorKızlar yaa aklıma takılıyor sürekli sizde de biryana dönünce diğer taraf geriliyor hissi oluyor mu benim en cok sağ karın tarafımda gerilme hissi var kasılma değildir demi
Canım ya yanlış anlama bende de risk varya sende bu surecte kısalma belirtisi oldumu batma yanma ağrı gerilme ona göre bende gideyım doktoraİnşallah canım 7 ayımı tamamlarsam biraz daha rahatlıcam
Ayy çok güzellermişHayırlı olsun canım bende yarın bi babymall ve ebebek yapicam bakalım baya bir şey almayı düşünüyorum artık canıma tak ettigeçen civilden bende battaniye aldimEki Görüntüle 3371494 Eki Görüntüle 3371495
Ben beyazını alim bari değişiklik olsun grupta hahahahAyy çok güldüm yahiç başka alan var mi acaba
Çok teşekkür ederim canimAyy çok güzellermişyeşil olanın kafa yeri mi var? Başka renkleri var mıydı böyle kafalı? Burda babymall yok ya keşke olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?