2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim de koleksiyonumda var bu karar verip de alamadım bir türlü kumaşı çok ince falan diyolar bu uygun fiyatlılara, dediğin gibi çarşıdan bi bakmak lazım hep böyle mi kumaşlar

Benim aldığım fileli, filesi bozulabilir diye düşündüm. Ben kilitli poşetle koyacağım içine bebek kıyafetlerini zaten. Direkt temas etmeyeceği için sorun olmaz diye düşündüm
Ben de aldım fileli biri diğeri filesiz hatta fileli bugün geldi yıkadım bozulmamış hiç 600-30 derecede yıkadım

Ahahahahhhh bakıcaz artıkk

Benim de koleksiyonumda var bu karar verip de alamadım bir türlü kumaşı çok ince falan diyolar bu uygun fiyatlılara, dediğin gibi çarşıdan bi bakmak lazım hep böyle mi kumaşlar
Bende tereddütte kaldım kimi kullanıcı resimleri güzel kimi kötü bir çarşıya gideyim en azından kumaşı görürüm diye düşündüm bir askıya aldım eğer bulamazsam alırız buralardan maksat o an bu tarz bir şey giyilmiş olsun sonuçta bir daha giyemeyeceğiz yani başka doğum olmayacaksa

Kızlarrr selamm bugün doktora gittim yazmıştım. 32. Haftaya girdik bugün. Doktorumun benden önceki randevuda bir sıkıntı yaşamış galiba bir gebe bebeğini kaybetmiş o yüzden doktorun hiç morali yoktu hiç bişeyde konuşmadı benimle. Sadece bebeğin herşeyi çok iyi hiçbir sıkıntınız yok dedi 2 haftada bir gelmemi söyledi artık. Bu kadar. Şimdi verdiği kağıtta bir bakayım dedim ama bu kağıtta neden böyle 2 farklı değerler var anlayabiliyor musunuz. Hangisini dikkate alacağım.

Eklentiler

• IMG_9742.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar vajina kemiği ağrısı çeken var mı ya evi süpürsem bile ağrım oluyor doktora söylemiştim bir sıkıntı gözükmüyor demişti

Bana doktorum böyle kağıt vermiyo o yüzden bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…