Benim 1.sirami kapmissin canim benimde 30+4te 2067ydi.. sende şeker oldugu icin mi erken doğum riski vardı canım birde şeker yüklemesi yaptırmış mıydın..
İnşallah sağlıkla gelir bebisin.. anneler hisseder üzme kendini iyi yapmissindir
Şeker yüklemesi, aclik tokluk 3 aylık hepsine bakıldı. Sonuçlar normal. Suyum çok fazla bu da erken doğum riski oluşturuyor, tabi bebekte iri. 2 haftada 500gr almış. Çok sıkı diyet yaptım bu 2 haftada. 72 kiloydum 70 e düştüm.
Evet iri bebekte ilk sırayı kaptım.
Annelik hissi yaptirmami söyledi iğneyi yaptırdım. İnşallah saglikla gelirler
2 haftada yarım kilo almış diyetle. Ama suyun fazla olmasi en büyük sıkıntımız ve insuline götüren mevzu. İnşallah endokrin gerek görmez insuline zaten günlük oksapar var bir de bu çıkmasın
Canım bende istemeye istemeye cuma cumartesi oldum inşallah kotu dusunmeyelım bu iğne bebişlerimiz için koruyucu iğneden sonra daha rahatım çünkü sende rahatlarsın inşallah dr bı zararı yok korkulacak bı iğne değil demişti bugun ebede genelde riske atmıyorlar artık hersey değiştiği için çogu hamıleye vuruluyormus
Şeker yüklemesi, aclik tokluk 3 aylık hepsine bakıldı. Sonuçlar normal. Suyum çok fazla bu da erken doğum riski oluşturuyor, tabi bebekte iri. 2 haftada 500gr almış. Çok sıkı diyet yaptım bu 2 haftada. 72 kiloydum 70 e düştüm.
Canım suyun fazla olması şeker kaynaklımı böbreklerde bi durum yok dimi Allahın izniyle.
Ben olsam bende sanırım senin yaptığını yapardım madem her halükarda erken doğum riskim var öyleyse ciğer geliştirici iğneyi olayımda o risk devam etsin kafasına girerdim.
İnşallah hiç birinin önemi kalmaz vaktinde gelir bebişin
Çok fazla bi gerilik, acaba geç yumurtlama olabilir mi ?
Benim mesela 10 gün geri. Ama geç yumurtladığım için öyle. İlk gittiğinde son adetiyle uyumlumuydu? Benim ilk gittiğimde 9 haftalık olması gerekirken 7 haftalıktı. Ama en başta öyledi sonradan olmadı. Sonradan olursa sıkıntı
Canım benım bebeğimde 1 haftaya kadar gerıden çıktığı oluyordu ama buna doktor normal demıstı plesentayla alakalı birsey soylemedı arkadasın kan cıvıltıcı ıgne kullanıyor mu kan akışına bağlı olabılır yada kalp sıkıntısı olan annelerde de bu durum olusabılıyormus
Diğer bebeği de zayıf doğmuş ama 3.5 hafta çok fazla değil mi 1 hafta normal 2 haftayı da sık takip ediyorlar diye biliyorum bebek 30 hafta uyumlu zaten
2 haftada yarım kilo almış diyetle. Ama suyun fazla olmasi en büyük sıkıntımız ve insuline götüren mevzu. İnşallah endokrin gerek görmez insuline zaten günlük oksapar var bir de bu çıkmasın
Ayyy darısı başıma benim daha çok vae 23 Nisan haftası ayrılcam valla ben duş bile alamadım eşime dedim gel yardım et kolumu bile kaldıramıyorum eğilip kendime kese felan yapamam şimdi de çatı kemiğim ağrıyor
Ben de aşırı sinirliyim yaa neden böyle oldu anlamadım evde böyle tabakları yere atasım aynalara bişeyler fırlatıp kırasım geliyor. Eşime bağırıyorum şöyle bi dövsem rahatlayacak gibiyim. Çok çok gerginim aslında bir sebebi de yok. Kızıp bağırıp sonra ağlıyorum değişik hisler içindeyim
Diğer bebeği de zayıf doğmuş ama 3.5 hafta çok fazla değil mi 1 hafta normal 2 haftayı da sık takip ediyorlar diye biliyorum bebek 30 hafta uyumlu zaten
Daha çok vae 23 nisan haftası ayrılcam 1 ayım var daha oturarak yapıyorum ama sabah erkenden kalkıyorum hızlı hızlı kahvaltı yapıp çıkıyorum ağırlaştıkça daha zor oluyor bir de insanlara artık tahammül edemiyorum malesef
Seninle aynıyız demekki canım, benimde 23 nisan son tarihim. Ama bu haftadan itibaren inanılmaz zorlanmaya başladım. Sabah erken kalkıp yatak topla ev dağınık kalmasın diye ortalığı toparlayıp hızlıca kahvaltı yapıp işe gidiyorum. Birde iş yerinde salak salak insanlara tahammül etmek beni iyice geriyor. İyice gergin huzursuz bir tip oldum ki yüzü hep gülen pozitif biriyim normalde. 32. haftayla beraber herşey iyice ağır gelmeye başladı.
Şu doğum yapan grupları okuyunca yemin ediyorum kanım çekiliyor.. biri yazmış dikislerim mi patlamış anlamadım etim seyrek seyrek birbirine tutunuyor tarzı, biri yazmış süt gelmezse damagiyla meme ucumu iyice eziyo canım acıyor diye okurken başım agriyo bi kötü oluyorum, korkularımı arttiriyorlar
Canım kötü etkiliyorsa bence okuma ben normalde çok meraklıyımdır ama bu konuları çok okumamaya çalışıyorum ister istemez kötü etkileniriz. Kendimizi daima pozitif olana odaklayalım, o anda olanı zaten yaşayacağız. Herkesin hikayesi de farklı hem. Belki bunların hiç biri olmayacak