2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Şeker yüklemesi, aclik tokluk 3 aylık hepsine bakıldı. Sonuçlar normal. Suyum çok fazla bu da erken doğum riski oluşturuyor, tabi bebekte iri. 2 haftada 500gr almış. Çok sıkı diyet yaptım bu 2 haftada. 72 kiloydum 70 e düştüm.
Evet iri bebekte ilk sırayı kaptım.
Annelik hissi yaptirmami söyledi iğneyi yaptırdım. İnşallah saglikla gelirler

Sen diyet de yapıyordun sanki ona rağmen gelişme yok mu
2 haftada yarım kilo almış diyetle. Ama suyun fazla olmasi en büyük sıkıntımız ve insuline götüren mevzu. İnşallah endokrin gerek görmez insuline zaten günlük oksapar var bir de bu çıkmasın

Bnde öyle düşündüm erken gelirse ahh demeyelim diye sonuçta riskli gebelik diyor doktor.

Anladım canım.. Ben olsam bende senin gibi yaptırırdım amin insallah sağlıkla kucağımıza alırız

Canlar ya ben bırkac gundur aşırı terliyorum ter nedir bilmezdim ay buda neyin nesi resmen 1 kılo vermısım

Canım suyun fazla olması şeker kaynaklımı böbreklerde bi durum yok dimi Allahın izniyle.
Ben olsam bende sanırım senin yaptığını yapardım madem her halükarda erken doğum riskim var öyleyse ciğer geliştirici iğneyi olayımda o risk devam etsin kafasına girerdim.
İnşallah hiç birinin önemi kalmaz vaktinde gelir bebişin

Yok hayır haftası baya ileri yazmayı unutmuşum 30 hafta felan uyumlu şuan

Diğer bebeği de zayıf doğmuş ama 3.5 hafta çok fazla değil mi 1 hafta normal 2 haftayı da sık takip ediyorlar diye biliyorum bebek 30 hafta uyumlu zaten

2 haftada yarım kilo almış diyetle. Ama suyun fazla olmasi en büyük sıkıntımız ve insuline götüren mevzu. İnşallah endokrin gerek görmez insuline zaten günlük oksapar var bir de bu çıkmasın
Aynen kilo alımı iyi olmuş zaten haftada 250 gram normal diyorlar inşallah sağlıklı olsun da bir şekilde ağrıya acıya katlanıyor insan

Canlar ya ben bırkac gundur aşırı terliyorum ter nedir bilmezdim ay buda neyin nesi resmen 1 kılo vermısım
ben de acaab o yüzden mi kilo almıyorum ben çok üşürüm normalde sıcaktan terlemekten geceleri uyanıyordum dün bi rahat yattım doğalgazı çok düşürdüm

Ben de aşırı sinirliyim yaa neden böyle oldu anlamadım evde böyle tabakları yere atasım aynalara bişeyler fırlatıp kırasım geliyor. Eşime bağırıyorum şöyle bi dövsem rahatlayacak gibiyim. Çok çok gerginim aslında bir sebebi de yok. Kızıp bağırıp sonra ağlıyorum değişik hisler içindeyim
İnşallah normale döner canım belki de iri bir bebek olacaktır şekerden değildir.

Diğer bebeği de zayıf doğmuş ama 3.5 hafta çok fazla değil mi 1 hafta normal 2 haftayı da sık takip ediyorlar diye biliyorum bebek 30 hafta uyumlu zaten
Anlamadım canım bencede baya geriden geliyor bı sıkıntı olmalı doktor hıc bı mudahalede bulunmamış mı yada bir öneride

Seninle aynıyız demekki canım, benimde 23 nisan son tarihim. Ama bu haftadan itibaren inanılmaz zorlanmaya başladım. Sabah erken kalkıp yatak topla ev dağınık kalmasın diye ortalığı toparlayıp hızlıca kahvaltı yapıp işe gidiyorum. Birde iş yerinde salak salak insanlara tahammül etmek beni iyice geriyor. İyice gergin huzursuz bir tip oldum ki yüzü hep gülen pozitif biriyim normalde. 32. haftayla beraber herşey iyice ağır gelmeye başladı.

Canım kötü etkiliyorsa bence okuma ben normalde çok meraklıyımdır ama bu konuları çok okumamaya çalışıyorum ister istemez kötü etkileniriz. Kendimizi daima pozitif olana odaklayalım, o anda olanı zaten yaşayacağız. Herkesin hikayesi de farklı hem. Belki bunların hiç biri olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…