2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bizim ki de en son bebişin olduğu zamandı. İlk haftadan beri lekelenmem olunca Ama bende öyle düşünüyorum onun gerginliği olabilir bazen hormonlarım aşırı yükseliyor benimde

Benimde aynı canım sürekli hareketli, karnımda sertleşme var. Kasıklarımda sürekli bi ağrı var. Arada kramp gibi oldu karnım bir kaç dakika kramp girdi iki büklüm yaptı. Benim kontrole de daha 1 hafta var ama ben dayanamayıp sormaya gideceğim cumartesi günü

Kızlar ben gümüş kapak almadım da sizce almaya gerek varmı işe yarıyor mu ona göre alıcam da

İlişkiyi doktor mu yasakladı canım, bende inanılmaz isteksizlik var. Kocamdan kaçıyorum yani bende mi sıkıntı var bazı gebeler daha şstekli olurmuş böyleyken
Yok yasak değil ama ben hiç istemiyorum eşim de karnım büyüdü diye korkuyor ikimiz de teklif etmiyoruz ben normalde de isteksizdim zaten bi çocuk yapma zamanı rutine binmişti şimdi işim bitince libidom yine yerlere düştü

Aa çok farklı 30 hafta ile uyumlu ise ciğer geliştirici vurup bebeği erken alabılır ölü doğum olabilir deyip bişey yapmaması da garip ayrıca makınası da eskı olup yanlıs cıkarabılır
Eşimin iş arkadaşının eşi işte biz de bir kez buluştuk pek samimiyetimiz de yok da eşime de dedim özele gitsinler diye de diğer çocuğu da zayıf doğmuş kendileri de zayıfmış ona bağlıyorlarmış benim de garibime gitti

İnşallah hepsi normaldir canım benim erken dogum olur korkum var her agrıyı takip ediyorum farklı olan ama bugün kasık ve belim çok agrıdı. Belimde agrı degil aslında sanki ufak ufak sancı var gibi hissediyorum bebegimde aşırı hareketli sanki çıkmak ister gibi birde aferdersin çok kötü isal olmuşum bir haftadır bunlarda tedirgin ediyor beni

İnşallah bir an önce zamanına döner bebgin canım dualarım seninle suyu çoğaltmak için havuç suyu deniyordu ama azalması için ne yapılması gerekiyormus

Canım benimki kramp gibi degilde saatte bir taş gibi oluyor digerlerinde de ne nişan geldi ne leke nede suyum hep böyle kasıldıhım için gittim dogum yaptım bunuda öyle olcak diye bekliyorum galiba zaten kanama suyum felan gelirse çok panik olurum galiba çünkü hiç yaşamadım digerlerinde

Canım bu durum gün geçtikçe daha da artıyor tuvaletım geldıgını karnım sertlesınce anlıyorum
Kendim yazmış gibiyim bu yorumu bebiş taş gibi oluyor aa diyorum tuvalete gitmem lazım ayağa kalkıyorum tuvaletim varmış
Bugün sabah nasıl olsa birazdan kalkcam diyip tuvalete gitmemiştim, kaburgalarımın kırılmasi hissiyle uyandım tuvaletin epeyi gelmiş bebiş semsert olmuş ittiriyor artık

Canım benim bebiş de hareketli ve sertleşme olayı bende de oluyor. Özellikle ani bir hareket yaparsam egilirsem hızlıca merdiven falan çıkarsam oluyor bir de tuvaletim geldiyse sertleşiyor. Bugün oturduğum yerde komple karnım sertleşti arka arkaya bir kaç defa oldu. Tek tarafta toplanmasına alışmıştım artık da karnım komple sertelsince biraz korktum ama olumsuz yorumlamamaya çalışıyorum, erken doğurabilirim gibi bir kafaya hiç girmedim hep pozitif düşünüyorum. Dr'um sertleşme olduğunda pozisyon değiştir oturuyorsan uzan, uzaniyorsan ayağa kalk yürü geçmiyorsa gel nstye baglasinlar demisti bana. Bence rahim kendini hazırlıyor bu kasılmalarin sebebi o yüzden

Evet canım normaldir belki ama ben hep bu sebepten dolayı dogum yaptıgım için korku var hep kız benim karnım hep sert otursamda kalksamda sadece sabahları biraz yumuşak oluyor adım attıgım zaman yine aynı toplanıyor bir tarafta benimle kafa buluyor galiba şimdiden

Aay kızlar benim gobus göğüs altindan başlayınca bir de göğüsler büyüyünce arada kalan kısım pişik olmuş yağ sürüyordum her yerime sürünce orayı da eş gecmiyordum ama unutmuşum tabii normalde küçük goguslu olunca böyle şeyler olmuyordu bebişin pişik kremi geldi sonra aklıma aay dedim cocuumun rızkını kullansam mi falan sonra eşim aç ya alırız bı daha dedi kalite kontrol yapmış oldum surunce direkt bir rahatlama geldi incia bu arada. Bana da nasipmis oglusumun pisik kremi

Canım benimkide bugun hiç durmadı hareket etmeyince bi dert edincede kasık ağrısı yapıyor bence bugun benım deli gibi kasıklarım ağrıdı ama nst de bişey çıkmadı ayy inşallah o haftalarıda bitiririz

Ben normalde çok hızlı yürürüm benim de yürüyünce sertleşiyor dediğin gibi çözümü yavaş ve penguen gibi yürümekte buldum. Gideceğim yere o kadar yavaş yurumek çıldırtıyor ama hem vajinaya baskı olmuyor hem de bebiş sertlesmiyor getiriyorsun omuz hizasına bacakları yuruyorum yavaş yavaş arada eski tempoys dönüyorum fark etmeden sonra uyarı geliyor sertleserek, tekrar penguen oluyorum

Rahat ınsanlar demek ki ama rahat insanlara birşey olmuyor gözlemlediğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…