Bizim ki de en son bebişin olduğu zamandı. İlk haftadan beri lekelenmem oluncaBence de bizi rahatlatır kesingerçekten ihtiyacım var
Ay çok güldüm yayapmak isteyip de yapamadığım şeyi yapmışsın. Elinden telefonu atıp duvara fırlatmak istiyorum önce, sonra da bi güzel dövmek sakin bir insandım normalde şimdi canavara dönüştüm sabah duvarları yumrukladım sinirimden.
Biz ilişki de yaşamıyoruz 2 aydır falan acaba onun gerginliği mi bilemedim
Benimde aynı canım sürekli hareketli, karnımda sertleşme var. Kasıklarımda sürekli bi ağrı var. Arada kramp gibi oldu karnım bir kaç dakika kramp girdi iki büklüm yaptı. Benim kontrole de daha 1 hafta var ama ben dayanamayıp sormaya gideceğim cumartesi günüHiç bilmiyorum ki canım normaldir inşallah. Sizin bebekler nasıl bilmem ama benimki çok hareketli saat başı degil sürekli
Hareket ediyor hiç durmuyor çokda sertleşme oluyor bugünde kasıklarımda çok agrı var adet agrısı gibi. Bir hafta sonra kontrolüm var 34 haftam biterse derin bi nefes alacam
Bende oyleyim.deli gibi sicak basiyor.Canlar ya ben bırkac gundur aşırı terliyorum ter nedir bilmezdim ay buda neyin nesi resmen 1 kılo vermısım
Ben pıt diye doğuracağımıza inanıyorumEvet :/
Amin inşallah canım bende çok merakliyimdir ama evet kötü geliyor okumicambelkide pıt diye dogurcaz ne belli
Yok yasak değil ama ben hiç istemiyorum eşim de karnım büyüdü diye korkuyor ikimiz de teklif etmiyoruzİlişkiyi doktor mu yasakladı canım, bende inanılmaz isteksizlik var. Kocamdan kaçıyorum yanibende mi sıkıntı var bazı gebeler daha şstekli olurmuş böyleyken
23 nisan benim tam 37. Haftam oluyor birde bizim işyerinde herkes 37de işi bırakıp 2 3 gün sonra doğurdum diye anlatıyor panikliyorum iyice
Eşimin iş arkadaşının eşi işte biz de bir kez buluştuk pek samimiyetimiz de yok da eşime de dedim özele gitsinler diye de diğer çocuğu da zayıf doğmuş kendileri de zayıfmış ona bağlıyorlarmış benim de garibime gittiAa çok farklı 30 hafta ile uyumlu ise ciğer geliştirici vurup bebeği erken alabılır ölü doğum olabilir deyip bişey yapmaması da garip ayrıca makınası da eskı olup yanlıs cıkarabılır
İnşallah hepsi normaldir canım benim erken dogum olur korkum var her agrıyı takip ediyorum farklı olan ama bugün kasık ve belim çok agrıdı. Belimde agrı degil aslında sanki ufak ufak sancı var gibi hissediyorum bebegimde aşırı hareketli sanki çıkmak ister gibi birde aferdersin çok kötü isal olmuşum bir haftadır bunlarda tedirgin ediyor beniBugün bende de böyle adet ağrısı gibi ağrı oldu hep. Adetliyken lavabodan kalkmak istemezsinya o kasılmalara iyi gelir bugün aynı şekilde girdim lavaboya öylece oturdum. [USERinşallah =1120291]@cesursavasci[/USER] ya da o yüzden sordum adet ağrısı gibi mi diye.
İnşallah bir an önce zamanına döner bebgin canım dualarım seninleKızlar bugün kontrolum vardı.
30+5 2275 gr bebis 1 ay önde. Suyumda çok fazla çıktı yine. Endokrine yönlendirdi beni gebelik şekeri için insülin başlayabilir dedi. Haftaya cumaya randevum var endokrinle.
Ciger geliştirici yapıldı. Yarında 2.doz yapılacak. Şekeri yükseltir dedi doktor pek yapma taraftarı degildi ama ben erken doğum riski olduğu için ısrar ettim. Bilmiyorum iyi mi ettim kötü mu
Canım benimki kramp gibi degilde saatte bir taş gibi oluyor digerlerinde de ne nişan geldi ne leke nede suyum hep böyle kasıldıhım için gittim dogum yaptım bunuda öyle olcak diye bekliyorum galiba zaten kanama suyum felan gelirse çok panik olurum galiba çünkü hiç yaşamadım digerlerindeBenimde aynı canım sürekli hareketli, karnımda sertleşme var. Kasıklarımda sürekli bi ağrı var. Arada kramp gibi oldu karnım bir kaç dakika kramp girdi iki büklüm yaptı. Benim kontrole de daha 1 hafta var ama ben dayanamayıp sormaya gideceğim cumartesi günü
Bildiğim kadarıyla 3 haftadan sonraki gerilik ve ilerilik problem oluyorKızlar ya size bir şey sorucam arkadaşımın bebeği 3.5 hafta geriymiş plesenta beslemiyormuş. Normalde bebeği almaları gerekmiyor mu bilgisi olan var mı 3.5 hafta gerilik çok fazla değil mi
Kendim yazmış gibiyim bu yorumuCanım bu durum gün geçtikçe daha da artıyor tuvaletım geldıgını karnım sertlesınce anlıyorum
Canım benim bebiş de hareketli ve sertleşme olayı bende de oluyor. Özellikle ani bir hareket yaparsam egilirsem hızlıca merdiven falan çıkarsam oluyor bir de tuvaletim geldiyse sertleşiyor. Bugün oturduğum yerde komple karnım sertleşti arka arkaya bir kaç defa oldu. Tek tarafta toplanmasına alışmıştım artık da karnım komple sertelsince biraz korktum ama olumsuz yorumlamamaya çalışıyorum, erken doğurabilirim gibi bir kafaya hiç girmedim hep pozitif düşünüyorum. Dr'um sertleşme olduğunda pozisyon değiştir oturuyorsan uzan, uzaniyorsan ayağa kalk yürü geçmiyorsa gel nstye baglasinlar demisti bana. Bence rahim kendini hazırlıyor bu kasılmalarin sebebi o yüzdenHiç bilmiyorum ki canım normaldir inşallah. Sizin bebekler nasıl bilmem ama benimki çok hareketli saat başı degil sürekli
Hareket ediyor hiç durmuyor çokda sertleşme oluyor bugünde kasıklarımda çok agrı var adet agrısı gibi. Bir hafta sonra kontrolüm var 34 haftam biterse derin bi nefes alacam
Evet canım normaldir belki ama ben hep bu sebepten dolayı dogum yaptıgım için korku var hep kız benim karnım hep sert otursamda kalksamda sadece sabahları biraz yumuşak oluyor adım attıgım zaman yine aynı toplanıyor bir tarafta benimle kafa buluyor galiba şimdidenCanım benim bebiş de hareketli ve sertleşme olayı bende de oluyor. Özellikle ani bir hareket yaparsam egilirsem hızlıca merdiven falan çıkarsam oluyor bir de tuvaletim geldiyse sertleşiyor. Bugün oturduğum yerde komple karnım sertleşti arka arkaya bir kaç defa oldu. Tek tarafta toplanmasına alışmıştım artık da karnım komple sertelsince biraz korktum ama olumsuz yorumlamamaya çalışıyorum, erken doğurabilirim gibi bir kafaya hiç girmedim hep pozitif düşünüyorum. Dr'um sertleşme olduğunda pozisyon değiştir oturuyorsan uzan, uzaniyorsan ayağa kalk yürü geçmiyorsa gel nstye baglasinlar demisti bana. Bence rahim kendini hazırlıyor bu kasılmalarin sebebi o yüzden
Canım benimkide bugun hiç durmadı hareket etmeyince bi dert edincede kasık ağrısı yapıyor bence bugun benım deli gibi kasıklarım ağrıdı ama nst de bişey çıkmadı ayy inşallah o haftalarıda bitiririzHiç bilmiyorum ki canım normaldir inşallah. Sizin bebekler nasıl bilmem ama benimki çok hareketli saat başı degil sürekli
Seninle benım aramda 4 hafta var ben erken başladım sankiBende oyleyim.deli gibi sicak basiyor.
Ben normalde çok hızlı yürürüm benim de yürüyünce sertleşiyor dediğin gibiEvet canım normaldir belki ama ben hep bu sebepten dolayı dogum yaptıgım için korku var hep kız benim karnım hep sert otursamda kalksamda sadece sabahları biraz yumuşak oluyor adım attıgım zaman yine aynı toplanıyor bir tarafta benimle kafa buluyor galiba şimdiden
Rahat ınsanlar demek ki ama rahat insanlara birşey olmuyor gözlemlediğim kadarıylaEşimin iş arkadaşının eşi işte biz de bir kez buluştuk pek samimiyetimiz de yok da eşime de dedim özele gitsinler diye de diğer çocuğu da zayıf doğmuş kendileri de zayıfmış ona bağlıyorlarmış benim de garibime gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?