2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ayy ben normal şekilde nasıl tuvalete gidilir unuttum resmen emzırme saati gibi tuvalete gitme saati yaptım yoksa değişik değişik ağrılar baskılar

Havalandir canım göğüs altını yada yağın emilmesini bekle Allah seni güldürdün iyi bari en azından faydaliymis test etmissin

Kızlar ben gümüş kapak almadım da sizce almaya gerek varmı işe yarıyor mu ona göre alıcam da
Merhaba ben aralık annesiyim bebeğim şuna 3. Ayını bitirdi. Ben gümüş kapak almıştım, ilk günden itibaren ve her hafif sızlamada kullandım çok şükür hiç yara olmadı, sızlama olduğunda gece taktım sabaha geçmiş oldu hep. Ben faydasını gördüm tavsiye ederim. Bir de ölçüleri var onun ona göre al.

Ayy ben normal şekilde nasıl tuvalete gidilir unuttum resmen emzırme saati gibi tuvalete gitme saati yaptım yoksa değişik değişik ağrılar baskılar
Benim herhangi bir zamanda tuvalete gitmem yetiyor hep var zaten otururken hiç hissetmiyorum kalkınca direkt var azcik bile olsa çok varmış gibi oluyor ama orta dereceli varsa ve ben hissetmediysem bebiş direkt katilasarak haber veriyor

Havalandir canım göğüs altını yada yağın emilmesini bekle Allah seni güldürdün iyi bari en azından faydaliymis test etmissin
Yeni yeni şeyler keşfediyorum havalandırmam gerektiğini yağsız bırakmam gerektiğini anladım pişik olunca aynen kalite kontrol yapmış oldum güzelmiş alınır

Aa çok teşekkür ederim ölçülerinin olduğunu söylediğiniz iyi oldu dikkat ederek alırım

Bu bebişler doğmadan böyleyse doğunca bize neler edecekler

Bide bende bi kaç gündür vajina kemiği mi acaba öyle alttan vuran bi ağrı var ama tam tanımlayamıyorum batıyor gibi ağrıyor gibi ağrı kemikte mi pek anlayamıyorum. Böyle saçma bi durum içindeyim
Vajina içinde gibi bi iğnelenme varsa canım bakteriel oluyor doğal elma sirkeli suyla taharetlenirsen hafifler ama kemik ağrısıysa yapacak birşey yok

Ahhahahaha ay kahkaha attım kız helal olsun kafasına nasıl vurdun garibim şok olmuştur

Kesinlikle özel hastanede bi kere olsun al renkli fotoğraflarını çıkarttır

Kesinlikle özel hastanede bi kere olsun al renkli fotoğraflarını çıkarttır
kubiskubiskubis bence o fotoğraf olayıda şans işi kızım hiç yuzunu göstermiyor doktor her gittiğimizde renkli güzel sekılde basıyor ama ortaya çıkan koca bi kafa ve yan profılden burun

Ahhahahaha ay kahkaha attım kız helal olsun kafasına nasıl vurdun garibim şok olmuştur
mevzu buzdolabı poşetiydi ben var diyorum o yok diyor oraları boşalttı her yer dağıldı tekrar düzeltiyor ama ne çok gereksiz şey olduğundan bahsediyor derken kendimi kaybettim bende bilmiyorum nasıl oldu o el nasıl kalktı indi ben ondan daha şok bir de dudaklarını büzdü bana niye kötü davranıyorsun vuruyorsun diye iyice bi kötü oldum. Siz siz olun derin derin nefesler alarak ortamı terk edin pişmanlığı kötü

Allah allah o niye olur ki
Vajina içinde gibi bi iğnelenme varsa canım bakteriel oluyor doğal elma sirkeli suyla taharetlenirsen hafifler ama kemik ağrısıysa yapacak birşey yok
İğnelenme gibi galiba ay tam anlamadım ki tanımlayamadım o yüzden
Bugün idrar tahlilinde lökosit 7 yassı epitel hücre 15 çıkmış bakteri az yazıyor.
Sanırım dediğin gibi enfeksiyon durumu ozaman dediğini yapayım yarın ben sağol canım

Suyu az mı içiyorsun ıdrarini sonuna kadar tutuyo musun

Kızlar ben gümüş kapak almadım da sizce almaya gerek varmı işe yarıyor mu ona göre alıcam da
Ben 2. Kızımda kullandım gümüş kapak yara olmadı çok faydasını gördüm. İlk kızımda çok fena yara olmuştu.
bende bugün kızımın popisi pişik olmuş biraz bebeğin kremi açıp sürdüm
Bide bende bi kaç gündür vajina kemiği mi acaba öyle alttan vuran bi ağrı var ama tam tanımlayamıyorum batıyor gibi ağrıyor gibi ağrı kemikte mi pek anlayamıyorum. Böyle saçma bi durum içindeyim
Çat ağrısı dediğim o işte bende 4. Aydan beri var az yorulayım hemen başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…