• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hastanedeyim kızlar 4 cm açıklık var sancım da var ama kafası hala yukarda. Bu sancı indirmez aşağı dedi doktor çok hafif suniyle desteklicem dedi şimdi suni sancı takıldı. Sancılar gidip geliyor çok heyecanlıyım ve gerginim bana dua edin🥹🙏🏻
Allah yardımcin olsun canım. Çok heyecanlı.
Öğlene bebisinle kavusuyorsun insallah. Güzel haberlerini bekliyoruz :)

Hastanedeyim kızlar 4 cm açıklık var sancım da var ama kafası hala yukarda. Bu sancı indirmez aşağı dedi doktor çok hafif suniyle desteklicem dedi şimdi suni sancı takıldı. Sancılar gidip geliyor çok heyecanlıyım ve gerginim bana dua edin🥹🙏🏻
Allah yardımcın olsun canım sağsağlım bir avazda kurtulursnz insallah

Açıklığın çok hızlı ilerlemiş süpeerr

Sezeryan olan anneler, korse kullanmaya başladınız mı.
Kaçıncı günde başladınız.
Benim doktorum kullanmamı istemedi ama her doktor farklı söylüyor biliyorsunuz sizler ne yaptınız.

Sezeryan olan anneler, korse kullanmaya başladınız mı.
Kaçıncı günde başladınız.
Benim doktorum kullanmamı istemedi ama her doktor farklı söylüyor biliyorsunuz sizler ne yaptınız.
Hemen kullandım canım ben, göbek de bayağı gitti. Hala kullanıyorum çok güzel

Bi avazda kurtul inşallah canım Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla kucağına al 😍
Doğurdun muuu 🤣

Yaa canım çok sevindim sağlıkla al kucağına😍🙏🏻

Ay kızlar gece çok kötüydü hiç durmadı sürekli kıvranıyor gazı üstten çıkarıyor alttan çıkaramadı osursa oda rahatlıcak bende hala uyanık. Dün gündüz çok uyudu demiştim gece hiç uyumadı 🤦🏻‍♀️

Bilmiyorum ki canım yükselmiş gibi durmuyor öyle sarı gözükmüyor ama anlayamadım emiyor da acıkınca uyanıyor emip geri uyuyor
Sarı durmuyorsa sorun yoktur canım ne güzel işte bırak emsin uyusun benimki emzik gibi kullanıyor agzında

Back
X