2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim solda da var ama sağ daha çok soldakini biraz daha arttırabilsem keşke

Kızlar ya sabahtandır 2 göz 2 Çeşme süt varken bebeğe mama veriyorum onun alması gereken tek şey anne sütüydü hani doğduktan sonra tek ihtiyaçları bizdik ? Neden yetmiyor ben düşün düşün kafayı yiyorum. Sabahtandır inat ettim mama vermeyecem diye ama çocuk hala doymuyor süt de gelmiyor sıkıyorum bir damla çocuk emerken bitince sütüm hemen kıyamet koparıyor. Anne sütü artıran içecekler aldım lactamilin anne sütü içeceğini içtim still çay bestlak damla. Bunları günde 3 defa yapayım inşallah artar . Çocuk ağlıyor mecbur mama hazırlayacam. Verirken ağlaya ağlaya veriyorum zaten

Sizleri sağlık ocağı ilk kontrole 15.gün mü çağırdı? Ben telefonla görüştüm doğum yaptığımı söyledim 1.ay aşılarınız var o zaman gelin dedi bana

Sizleri sağlık ocağı ilk kontrole 15.gün mü çağırdı? Ben telefonla görüştüm doğum yaptığımı söyledim 1.ay aşılarınız var o zaman gelin dedi bana
Evet canım 15. Gün çağırdı 1 aylık aşısını hastanede yaptirdik biz gitmedik o yüzden

Ay inşallah düşer ya bir an önce de ilaca gerek kalmaz

Ay benimde sütüm aşırı azaldı çocuk 2 gündür uyuyamıyodu sütüm az dedikçe olsun emdiği yeter ona emdikçe artar dediler mamada verdirmediler dün bende mama verdim nasıl uyudu hemen aslında çiş sayısı iyiydi ama yetmemiş belli ki git gidede azalıyo sütüm bestlak damla hurma malt kurabiye ve maltana içmeme rağmen

Ayıptır söylemesi hayatımda toplasam bu kadar okumamışımdır sürekli okuyorum ama çok huzursuz ille kucağımda olucak yatağa koyunca direk kalkıyor
03:30-06:30 arası da ben nöbetteydim sonra anneme bırakıp uyumuşum
Vallahi bütün gece nöbetteydim, eşim işte, kardeşim rahatsızlanmış annem gelemiyor, kv kontrolü var oda gelemiyor, tüm günde tekim bakalım nasıl olucak. Daha yüzümü yıkıyamadım

Nohut gibi taneler var dimi benimki öyle çünkü çocuk emmeden önce gogsunu oksayabilirsin emdikten sonrada oksa aciliyo
Bildiğin tenis topu gibi canım. Biraz netten baktım da enfeksiyon da oluyormuş dışarıdan etkilerle bebeğin ağzındaki bakterilerle. O göğsüm kabuk gibi delik gibi olmuştu oradan enfeksiyon mu kaptı acaba dedim

Alışırsın canım ben 8 gündür yalnız bakıyorum ne kadar kafaya takarsan o kadar zor geçiyor rahatla bebeğin hisseder..
Benimde aynı en sonunda göğsümde kal dedim uyuduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…