Ben de hep emziriyorum diye yeter sanmıştım yetmemiş kuzum olsun veririz mama onlar doysun daEvet mama vermeden düştü 12 değerimiz ilk başta. Ha bire zorla uyandırıp emxirdim . Dün çok ağlıyor diye doktora gittik mama verdi meğer sütüm yetmiyormuş
Gerek yokmuş sanırım doktor demedi ama annemler öyle dediKızlar dün buraya yazdım gece göbeğimiz düştüdoktora götürmeye gerek var mı bir bakım yapılacak mı acaba?
Benim solda da var ama sağ daha çokCanım süt zaten tek gögüste olsa kendiliginden olur merak etme benim ilk iki çocuk nedense sol gögsümü hiç emmedi ordaki sütü begenmediler süt çekildi gitti sol gögüsde ama sag gögsümde süt
Çoktu emdikleri için 2 yaşına kadar tek gögüs
Emzirdim ben
Kilo alımı iyiyse doyuyodur canım. Aç olsa saldırırŞimdi sagdigimdan vermek istedim ille de emmek istedi. Emzirdim sonra kaşıkla verdim 4-5 çay kasigi içti sonra kapattı ağzını duyuyordur herhalde
Evet bitmemiş canım. 2 3 gün beyaz mı geliyor?Kanamam 2-3 gün hiç gelmiyor sonra birden tekrar geliyor bitmemiş demek mi oluyor?
Tartıda birlikte tartiliyoruz kilo alıyor görüyorum orada. Çıkan sütüm de az ben ona şaşırıp üzüldümKilo alımı iyiyse doyuyodur canım. Aç olsa saldırır
Makinada çıkması için bi 3 4 kere sağman lazm canm. Yada bebek birini emerken diğerini sağ öyle çıkıyorTartıda birlikte tartiliyoruz kilo alıyor görüyorum orada. Çıkan sütüm de az ben ona şaşırıp üzüldüm
İlk zamanlar düzenli sağım yapiyordum daha çok süt geliyordu şimdi böyle görünce şaşırdımMakinada çıkması için bi 3 4 kere sağman lazm canm. Yada bebek birini emerken diğerini sağ öyle çıkıyor
Evet canım 15. Gün çağırdı 1 aylık aşısını hastanede yaptirdik biz gitmedik o yüzdenSizleri sağlık ocağı ilk kontrole 15.gün mü çağırdı? Ben telefonla görüştüm doğum yaptığımı söyledim 1.ay aşılarınız var o zaman gelin dedi bana
Ay inşallah düşer ya bir an önce de ilaca gerek kalmazBen de okuyayım bebişlerimiz huzurla uyusun inşallah
Kahverengi olunca kapandı demek mi oluyor iyi bari sevindim, dün bi korktum öyle görünce randevumuz da cumartesi günü erkene mi çeksem diyordum ama bekleyeyim o zaman
Üst sınır 4 ken bizim 8 çıktı
Dikkat et canım mastit olma emzirirken o kitleyi ağzına tıkıştır emsin
Nohut gibi taneler var dimi benimki öyle çünkü çocuk emmeden önce gogsunu oksayabilirsin emdikten sonrada oksa aciliyoCanım eskiden sertti ama bu sefer resmen içinde top var gibi elimle tutabiliyorum
Evet canım aç kalmalarına dayanamıyorum benBen de hep emziriyorum diye yeter sanmıştım yetmemiş kuzum olsun veririz mama onlar doysun da
Ayıptır söylemesi hayatımda toplasam bu kadar okumamışımdır sürekli okuyorum ama çok huzursuz ille kucağımda olucak yatağa koyunca direk kalkıyorSende benim taktiği dene bari kendine güveniyorsan şuanda da yataginda uyuyo..
Tövbe tövbe o saatlerde acaba şu 3 harflilerle alakalı bir şey mi ki hergun felak nas okuyorum hani lohusanin bir ayağı çukurda miydi bisi olur derler ya bunları bebek gördüğü için miymiş öyle saçma sapan bir şey vardi
Vallahi bütün gece nöbetteydim, eşim işte, kardeşim rahatsızlanmış annem gelemiyor, kv kontrolü var oda gelemiyor, tüm günde tekim bakalım nasıl olucak. Daha yüzümü yıkıyamadım03:30-06:30 arası da ben nöbetteydim sonra anneme bırakıp uyumuşum
Bildiğin tenis topu gibi canım. Biraz netten baktım da enfeksiyon da oluyormuş dışarıdan etkilerle bebeğin ağzındaki bakterilerle. O göğsüm kabuk gibi delik gibi olmuştu oradan enfeksiyon mu kaptı acaba dedimNohut gibi taneler var dimi benimki öyle çünkü çocuk emmeden önce gogsunu oksayabilirsin emdikten sonrada oksa aciliyo
Alışırsın canım ben 8 gündür yalnız bakıyorum ne kadar kafaya takarsan o kadar zor geçiyor rahatla bebeğin hisseder..Ayıptır söylemesi hayatımda toplasam bu kadar okumamışımdır sürekli okuyorum ama çok huzursuz ille kucağımda olucak yatağa koyunca direk kalkıyor
Vallahi bütün gece nöbetteydim, eşim işte, kardeşim rahatsızlanmış annem gelemiyor, kv kontrolü var oda gelemiyor, tüm günde tekim bakalım nasıl olucak. Daha yüzümü yıkıyamadım
Yapma ya napcaksin o zaman doktora yaz muhakkakBildiğin tenis topu gibi canım. Biraz netten baktım da enfeksiyon da oluyormuş dışarıdan etkilerle bebeğin ağzındaki bakterilerle. O göğsüm kabuk gibi delik gibi olmuştu oradan enfeksiyon mu kaptı acaba dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?